Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Näppis: 50 vuotta sitten tehtiin siisteystarkastuksia ok-tonteille

50 vuotta sitten tehtiin siisteystarkastuksia ok-tonteille. Kyllä olisi aihetta vielä nykyisinkin tehdä, ainakin Ahtialan kaupunginosassa.

Salminen, (ESS 13.5) ei ole ideologinen eikä näkökulmakysymys, että yksityinen sektori rahoittaa julkisen kulut, vaan ihan tosiasia. Pitäisi olla peruskoulutietoa.

Asun kerrostalossa, ja minulla on ikkunat, joista katselen välillä ulos. En kyttää sinua! Jos satut kulkemaan juuri silloin pihalla niin voi voi.

Valtteri Bottas on Lahden Nastolassa asuva Formula 1 kuljettaja – hanaa.

Mistähän hyvästä nykyään kerätään veroja pientuloisilta, kun mitään ei enää saa vastineeksi?

Miten tiedät valittaa, että joku kyttää? No tietenkin kyttäämällä itse! Vakavasti puhuen: luonnollinen kiinnostus ympäristön tapahtumiin on tervettä, liika epäluulo rasittavaa.

Hienoa, Hanna Myyrä! Suomenkieli ainoa oikea kieli liikkeitä yms. nimettäessä.

Mikä on BTW-talo?

Oho...kokoomuksen ja persujen kyvyttömyys onkin keskustan syytä.

Vähiin ovat Suomessa käyneet kevyemmän kuuntelukelpoisen musiikin tekijät ja esittäjät. Onhan sentään vielä pohjoisen pojat ja joitakin harvoja muita.

Puol vuotta vanha silta ja asfaltti ihan rytöoja. Toivottavasti sillan kansi parempaa tekoa.

Ihme ja kumma, kun ompi kaura niin terveellistä. Vaan munuaislääkäri kieltää kauraa syömästä, joten outoa. Mieti miksi näin on.

Huhtasaari ilmoittautui heti eurovaaliehd. Miksi ps ei halunnut hallitukseen vaik kansa antoi siihen vaateensa?

Mistä tiedät kyttäämiset, jos et itse kyttää? Taidatkin itse kytätä. Minä olen paljon päivällä ikkunan edessä. Pelailen yms. En mieti naapureita.

Iitti on ollut niin nurkkapatrioottikunta – että eikähän Lahti tajua sen.

Posti lopettaa ruuhkaisen Kiveriön postipisteen. Siirtää sen vielä ruuhkaisempaan Cittariin. Järkipäätös?

Kyllä ärsyttää ilmastohurskastelijat.

Automaattinen nopeusvalvonta lisää päästöjä, ohjaa suorittamaan ohitukset vaarallisiin paikkoihin ja jättää valvomatta turvallisuutta kaipaavat paikat. Esim. koulujen edustat. Moraalitonta.

Nythän tuokin selvisi, nimittäin haju, pienlemmikkieläinten hautausmaan kohdalla, olen aina syyttänyt Kujalan kaatopaikkaa, anteeksi!

Ennen fiksut ja kykenevät perustivat yrityksiä ja työllistivät. Vasemmisto lupasi työpaikkoja ja voitti vaalit. Joutuvatko nyt myös demarit ja kommarit perustamaan firmoja ja työllistämään tovereita?

Voi hyvät hyssykät, vai raadot haisee. Käännä nokkasi kohti Kujalan kaatista ja tuoksutteleppa, tulisiko hajut sieltä.

Ei ne lemmikit tuoksu siellä hautausmaalla, vaan sillä alueella lemuaa Kujalan kompostin biokaasut hajahtaa joskus kosteana yönä Orimattilassa asti.

Mustankallion tunnelin jalkakäytävät paksun pölyn peitossa. Nastat on sen asfaltista irrottanut, vaarallista hengitysteille! Koska pestää?

Oletko varma, että se haju on lemmikkien haudoista, jospa kaupunki säästää mullanmäärässä nyt, kun kaikki rahat menevät Kymi Ringin saasteradalle.

Nyt Lahdella on niin paljon rahaa näköjään, että Launeen päiväkoti, pyörätiet, urheilukeskus ja kisapuisto ovat pieniä kulueriä ja ne laitetaan oitis kuntoon, eiks vaan?

Milloin Lahteen saadaan metro, kun KymiRingistä tulee jengiä ympäri maailmaa, eikä hitailla busseilla kehtaa tulla katsomaan autioitunutta keskustaa?

Kuka virittäisi sen köysiratahankkeen uudelleen, Launeelta suoraan urheilukeskukseen? Nythän näyttäisi olevan rahaa ja kaikki hullut ideat KymiRingin lisäksi toteutettavissa?

Heh heh, haudatkaa lemmikkinne syvempään. Tällä viitataan Kujalan jäteasemaan.

Meillä voi kotisairaanhoidossa vanhukset ja hoitohenkilökunta ilmeisesti niin hyvin, ettei se kaupunginpäättäjiä hetkauta puoleen eikä toiseen. Pari miljoonaa saastuttamaan luontoa on tärkeämpää. En pysty kiittämään.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi