Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mukkulankadun ylikulkusillalla on nähty ihminen

Mukkulankadun ylikulkusillalla on kuulemma nähty ihminen. Siis puomit on poistettu.

Jos Risikko pitää istumajärjestyksestä kiistelyä naurettavana, niin sanoisi, että me kokkarit mennään oikeaan reunaan mieluusti.

Kyllä ärsyttää kerrostalojen kyttääjät.

Mitä ovat ne Wolkkari-autot, joiden rekisteri tilassa on "pässitarra". Nähty Lahdessa, Helsingin satamassa, ja Vääksyssä?

Paavolan himosakottaja sai minutkin Launeen markettien asiakkaaksi.

Vaalit ovat ohi. Nyt Etlari voisi kertoa lukijoille kaupungintalon uudenvuoden juhlien "pepun puristelu"-draamasta. Kuka puristeli ketä? Vai onko asia muuttunut salaiseksi?

Joo. Kyllä Nast. terv.keskuksessa halutaan potilaista eroon tavalla millä hyvänsä.

Yle, myös joskus mainoskanavat, esittävät suhteettoman paljon uusintoja, mm. B-luokan sarjoja. Kun väestö tästä vielä vanhenee, riittänee pari päivittäin uusittua ohjelmaa pitämään väen tyytyväisinä. Riittääpä enemmän rahaa ylläpitää suurta henkilöstöä.

Kansalla on demokratiassa ylin määr.valta. Ei edusk:lla eikä puoluejohtajilla. He ovat vain toimijoita kansan puolesta. Nöyryyttä hyvät herrat! Maan etu ensin, sitten ideologiat. Ei voi olla niin, että "minä en leiki tuon kanssa eikä tuo leiki minun kanssani". Ensin linjaukset maan kannalta tärkeimmistä (epä)kohdista (faktat). Ratkaisuja haettaessa voidaan käyttää ideologisia painotuksia äänest tul muk (= yht kunn oik muk, arvot, talous).

Hyvä Pentti Heikkilä. Heti, kun päättäjät haistavat rahaa, ilmastoasiat lakaistaan maton alle. Hävetkää Lahden päättäjät!

Nyt yli 80-vuotiaat elivät sota-ajan ilman isää, monet heistä sodan jälkeen sotaorpoina, nyt vanhuksina he elävät ilman hoitajaa.

On minullakin vanhaa kamaa, nimittäin vuonna 1965 käytettynä ostettu Lada-merkkinen sähköompelukone, ja hyvin hyrrää edelleen.

Olipa hyvin ajoitettu tuotevakuutus: kantajilta kuului raamit ryskäävän, mutta mitä väliä, kallis tuotevakuutus hoitaa hommat. Kannatti ottaa.

Hollolassa niiden valtatien varren istutusten hoito, samoin tyhjien kiinteistöjen ympäristön siivous, yksi iso kauppaketju osallisena, kuuluu kiinteistön omistajalle. Kuntaa on turha syyttää.

Mieluummin kesäaika, en tykkää talvesta.

Lahdessa on paljon tekemätöntä työtä. On myös satoja joutilaita miehiä, joille maksetaan koko eläminen tulkki- ym. palveluineen. Miksei työvelvoitetta?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi