Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Nyt pitäis kaikki tuet nollata mm. miljoonien puoluetuet

Nyt pitäis kaikki tuet nollata mm. miljoonien puoluetuet, niin eiköhän tästä taas nousta kuten sodan jälkeen ilman tukia työtä tehden tähän hyvinvointiin. Keskitytään nuorten ja vanhempiemme toimeentuloon.

On aikoihin eletty, kun pääsiäisyön ortodoksinen jumalanpalveluskin esitetään uusintana! Rahat, mitkä pääsiäisen perinteeseen kuuluvan ajankohtaisen ohjelman tuottamiseen olisivat menneet, Yle käyttänee valmiiksi naurettuun typerään hömppäohjelmaan tms.

Nyt kun viisauden määrittelevät elämänkokemusta omaamattomat teinit, kannattaa muuttaa kotoa pois vielä kun tietää kaikesta kaiken. Kts. Wikipedia: Sarkasmi

Liikuntatoimisto hoiti koko talven Lehtiojantien jatkeena olevan luistinradan hienosti. Lumet suli ja kenttä on jälleen koirapuisto ja niiden kakka-alue. Voisiko sen koirien kieltotaulun järjestää, että muutkin uskaltaisi kenttää käyttää.

Vesivehmaan kentälle sama sääntö kuin Räyskälässä. KHO:n päätös lopettaa lentämisen viikolla kello 19 ja viikonloppuisin kello 18. Nimien keruu alkaa!

Kiitos Sami Jauhojärvi mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta kommentoinnistasi talvikisoissa. Toivottavasti kuullaan sinua vielä jatkossakin.

Huomaa tämä rivareissa, pihojen omistaminen ja oman pihan hallinnointi on kaksi eri asiaa. Se siitä.

Kaikki kunnia naisille hengellisen työn tekijöinä. Kuitenkin jos nais- tai miespappi ei usko edes kristillisen uskon perusasioihin, on hän vain "sokea sokeiden taluttaja", joista Jeesus sanoi: "Älkää heistä välittäkö" (Matt 15:17).

Se vastine, joka maksetaan katujen siivouksesta. Onko tarkistettavaa? Matkakeskuksen sillan alus unohdettu? Imagovaje näkyy matkustaville?

Alusta asti olen ristinyt sormiani, jotta tämä hallitus päätyisi edellistä parempaan loppuun. Realistina.

Huomaa tämä: asunto-osakeyhtiöissä omistetaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti myös muita tiloja, kuten varastoja, yhteisiä tiloja ja jopa piha-alueita. Vuokralainen ei omista mitään. Saa kuitenkin asua.

Kaikilla yksityisillä vuokra-asuntomarkkinoilla on lemmikkikielto. Lemmikit kuluttavat asuntojen pintamateriaalit, lisäksi karva, kakka ja hajuhaitat.

Muuttolinnut saapuneet Kytölään. Päiväkodin katolla viisi n. 10 vanhoja lintuja, lauloivat v...u v...u, v...u.

Mitenkähän se menikään tähän aikaan, viljayö, marjayö...Kuka muistaa?

Saiskos jostain vielä halvempia elokuvia telkkariin, kysykää jotain mykkiä mustavalkokuvia, Italiasta, 20–30-luvuilta, ilman tekstitystä: halpaa halpaa?

Oikeissa kannatuslukemissa ollaan just nyt, kun äänet on laskettu. Todellisia kannatuksia... Ihan pilvee.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi