Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ottakaa rikkaat tästä esimerkkiä

Toni Borg, olet mahtava esimerkki meille kaikille. Ottakaa rikkaat tästä esimerkkiä. Nyt kansalaiskeräys pystyyn, että kioskin saa kuntoon.

SDP:n puoluesihteerin on turha selitellä. Puolueen uusi kansanedustaja julkaisee täysin ajattelemattomia kannanottoja Lähi-idän tilanteesta. Populismia.

Kirkkopuistossa haisee ihmisen kusi. Ei koiran. Naurettava tutkimus John Allen. Mene paikan päälle seuraaman kuseksijoita.

Eikö Hollolankadun alikulkutunnelin siivous kuulu Lahden kaupungille ollenkaan? Vieläkin täynnä hiekkaa, talvella peilijäässä. Ajakaa edes ne hiekat pois!

Kari Korhonen mielipidepalstalla täyttä asiaa, moni on kanssasi samaa mieltä.

Kansa äänesti persuja, siis Halla-ahon suurella äänimäärällä pitää olla hallitusta muodostamassa. Mitä Rinne siellä sanelee pienemmällä äänimäärällä ja mielistelee kokoomukselle ja keskustalle.

Ihme pelleilyä politiikassa! Ensin valitaan kansanedustajaksi, heti ilmoitus euroehdokkaaksi lähdöstä. Kuitenkin ehdokas sanoo, ettei lähde vaikka valittaisiinkin. Ei ihme, että äänestäminen ei kiinnosta!

Mikä yhteiskäyttöauto? Autovuokraamoja on ollut jo ainakin 50 v.

Meidän lähiössä koiria juoksee vapaana, kakkailevat ja pissailevat naapureiden pihoilla, valvontaako alueelle?

Kiitos Antti Manniselle Sipilä-kirjoituksesta. On todella surullista, että järkevinä pidetyt suomalaiset eivät ymmärrä Sipilän työn arvoa. Nyt maan johto on annettu kaiken maailman taivaanrannan maalareille. Ei hyvältä näytä maan tulevaisuus.

Lahdella on nyt huippuhyvä kaupunginjohtaja! (Pitkäperjantain ESS pääkirjoitus ). Pidetään hänestä kynsin hampain kiinni!

Oli se Sipilä aika taikuri, sai paljon hyväntahtoisia hölmöjä uskomaan itseensä. Ja yhä edelleen.

Kyllähän 30-luvulla sotaan valmistauduttiin, armeijan johto kun näki mitä oli tulossa, vaikka päättäjät eivät. Pääministeri Cajander sanoi kesällä 1939 puheessaan, "hyvä että emme ostaneet sotakoneita ruostumaan." Muutamaa kuukautta ennen NL hyökkäystä.

Viikon vitsi: Liikuntapalvelut pyytää lausuntoa maanomistajalta frisbeeradasta. Asiat päälaellaan. Häntä heiluttaa koiraa.

Olipa hieno ja koskettava jumalanpalvelus TV 1:llä pitkäperjantai aamuna. Kiitos.

Si vis pacem, para bellum. Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan.

Kullasvuori kaikkea muuta kuin virkistysalue. Harvaan hakattu, ei pieneliöille lahopuita, aluskasvillisuus traktorin tallomaa, hakkuuroju korjaamatta. Olipa pettymys.

Kyllä on pj. Aleksi Mäntylältä (vihr.) taas kerran älytön esitys, että pitää upottaa 1,5 milj. e mäkimontun rinteeseen. Onneksi päätös menee valtuuston päätettäväksi.

Ihan vaan tiedoksi sinulle, joka ihmettelet miljardöörien lahjoituksia Notre Damen katedraalin korjaukseen. Et varmaan tiedä, kuinka tärkeä rakennus on kyseessä. Yksi maailman kuuluisimmista kirkoista. Ja monet miljardöörit auttavat myös köyhiä. Pubeja ja muita juottoloita on joka paikassa, voit veisata niissä jos haluat.

Kotirauhan häirintä kai on rikos, vai...?

Biokaasulaitokset sijoitettava vähintään viiden kilometrin päähän asutuksesta.

Varma SDP-ministeri on KK, joka ansiokkaasti jarrutti soten käsittelyä ohjeiden mukaan. Kyllä kansa tietää.

Kävin äänestämässä, käytin oikeuttani, täytin velvollisuuteni. Mitä vaalilappuseen raapustin vai raapustinko mitään, sen tiedän vain minä.

Antti Manninen kirjoitti (19.4.) sen, minkä moni varmasti allekirjoittaa. Ehkä piankin kaivataan Juha Sipilää takaisin.

Kiitän Holman katsastusaseman raskaan kaluston katsastusmiestä loistavasta palveluksesta, joka mahdollisti meidän pääsiäismatkan katsastamalla venetrailerini ja tekemällä siihen pienen korjauksen. Hänen ansiosta pääsimme matkaan. Oikein hyvää pääsiäistä hänelle.

Suht tasavahvoja puolueita on nyt useampia. Se vaatii yhteistyötä ja sopimista, jotta asiat etenevät. Hyvää sekin.

Kysykää ulkotyöntekijöiltä esim. torikauppiailta tai päiväkotien ohjaajilta, kumpi aika parempi. Varmaan sanovat, talviaika. Ei pelkkä valo ratkaise vaan myös lämpö. Tuntikin vaikuttaa lämpötilaan aamulla.

Oli Korhosella oudot perustelut talviajalle. Vaikka väänsi rautalangasta, ei niitä ymmärtänyt. Itse menen myös aikaisin töihin ja haluan iltaan valoa.

Puut, kukkivat pensaat ja nurmi ajoratojen välissä oli säilyvää, vähemmän maksavaa ja luonnollista. Kadunvarsipuiden välissä matalat vain parkkeeraamista estävät valotolpat ja istuinten korkuiset, lumen ja kuran alle jäävät, potkittavat 'taideteokset' houkuttelevat vain älyttömyyksiin. Paasikivenaukiolla on ollut jo nähtävissä. Rullalautailu ei haittaa, vaan ne lieveilmiöt ja öiset ilonpidot.

Ylen mukaan 1 tunnin siirto "talviajalle" eli 180 päivälle antaa 400 tuntia lisää valoa, siis 2,2 tuntia per päivä. Siirretään kelloja 10 tuntia niin saadaan aurinkoa yötä päivää koko vuoden Utsjokea myöten.

Asikkalan Raikas oli hyvä seura suunnistuksessa, vaan ei ole enää. "Kannettu vesi (ostosuunnistajat) kun ei kaivossa pysy".

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi