Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Sijoitettahan sairaalan uuteen aulaan 24/7 apteekin

Hyvät PHKS:n uudistajat, sijoitettahan sairaalan uuteen aulaan 24/7 apteekin Tampereen malliin. Helpottaisi potilaitten asiointia, kiitos.

Ihmiset eivät paskanna puistoihin, pihakäytäville ja rappujen ovien eteen. Koirat kyllä. Omistaja seisoo vieressä ja seuraa toimitusta ylpeänä.

Aktiivimalli! Pudonneet kansanedustajat! Miettikääpä sitä.

Kuka siivoaa, pesee, vahaa, huollattaa ja korjauttaa yhteiskäyttöauton? Ei kukaan. Haluatko ajaa uudella autolla, joka on alle vuoden ikäisenä romu? Minä en.

Ymmärsikö toimittaja itse kehonhoito jutussa ... juosteena- ja latentti-sanojen tarkoituksen? Minä en.

Emme ja lappilaiset halua helsinkiläisten tuulimyllyjä alueellamme! Hoitakoot vihreät hiilikasansa ihan itse siellä! Aikaa on ollut aloittaa jo!

Kyllä hallitukseen pitää suoraan päästä kansan valitsemat kannatukseltaan suuret puolueet. Ei voi syrjäyttää demokratiassa kansan mielipidettä ja syrjäyttää esim. perussuomalaisia!

Autoilijat! Markettien parkkipaikoilla ei ole kärkikolmioita, joten vasemmalta tulevat väistäkää oikealta tulevia parkkirivistön välistä ajaessanne.

Rinteen kannattaisi kunnioittaa myös toista voittajaa sillä ethän yksin ole kunkku.

Eikö nyt olisi lintujen pesimäaika eikä metsäkoneen metsän sotkemisen aika?

Missä sitä nimilistaa terveyskioskin säilyttämiseksi kerätään? Triossa eivät tienneet!

Tyhmiä virkamiehiä, kun puhallinta ei saa käyttää edes vesisateella. Järki hoi, mihin hävisit?

Voisiko joku kertoa, miksi puhtaalla juomavedellä pestään katuja? Eikö sille vedelle ole parempaa käyttöä kuin heittää hukkaan? Tosi törkeää touhua!

Soinin hypättyä pois laivasta ei jäänyt muille pelastus venettä.

Kyllä nykyinen Kymppitonni on paljon parempi, kun entinen. Jo juontajansakki takia.

Siniristilippu sai liehua äänestysajan loppuun saakka. Kiitos kesäajan. Muuten olisi pitänyt laskea jo klo 19.00.

Eikö ruveta liputtamaan joka päivä. Eihän Suomen lipulla ole mitää arvoa, kun liputetaan joka kissanristiäisiä.

Paras ilmastoteko, kesäaika. Saadaan 400 tuntia lisää valoisaa aikaa. Sillä säästää valaistuksessa yhden ydinvoimalan verran sähköä. MW.

Hallituksen kokoajille: Neuvottelu"porukkaan" Ilkka Kanerva!

Rinne, Skinnari ja Marin ovat sanoneet, etteivät suomalaiset enää jaksa riitaisaa ja repivää politiikkaa. Eivät jaksakaan! Mutta miksi he nyt sanovat niin, vaikka ovat itse, viimeiset neljä vuotta, tehneet niin riitaisaa ja niin repivää politiikkaa?

Ympäristö ja pyöräilykaupunki Lahdessa ohjataan VT12:sta Pekanmäen opasteissa ajamaan Nastolaan Villähteentie 312 kautta? Siis pikkutielle läpi koko Villähteen taajaman. Eli pois VT12:sta ennen oikeaa liittymää?

Asun taajamassa, enkä omista kissaa. Kuitenkin pihani on täynnä kissan kikkareita. Hyvät ihmiset, miksi päästätte kissanne kakkimaan naapureittenne pihoihin.

Meitä ei pelasta Hornetit, eikä Nato, jos politiikka sama kuin 30-luvulla. Kosola, AKS. Marski suojeluskuntineen palaveerasi Aatun porukoissa.

Loistokirjoitus 13.4., Leena Auranen! Olen itsekin huomannut postin unohtaneen perustehtävänsä.

Eipähän jäänyt "Kolmesta Ässästä" jälkeen kuin pa...nen vana.

Mikko Tuomikoski on oikein hyvä Yle Lahden iltapäiväjuontaja. Hyvät jutut.

Äänivuodon syy on se, että hollolalaiset äänestävät kantahämäläisiä. Perusteita voi vain arvailla.

Handphone. Smartphone. Headphone. I Phone. Että fonettaa..

Onko teillä lapsiperheessä sanottu naperoille kylään mennessä, että kaikkea, mitä näkee, ei tarvitse ottaa ja tehdä siitä lelua? Entä tehoaako edes katse, tai pane pois. Tekee jopa rrrr, kun katsoo vaikka vanhempia, eikä mitään tapahdu. Olen silloin sanonut: Pane se takaisin, mistä otit! Emme aio mitään ensin nostella olkapään korkeudelle ennen vandaalien tuloa!

Kun puhuva pää ei kelpaa ja keskustelu ei tavoita saati rakenna. Onko paikalla ketään ja kaikki valmista?

Kaatuneessa hallituksessa kokoomus saneli keskustalle, miten politiikassa toimitaan. Nyt on menossa sanelemaan saman demareille. Mikään ei muutu, köyhyys leviää, kapitalismi kukoistaa.

Hyvin kelpasi äänestäjille 64-vuotias J. Koskinen. Tavallisessa työelämässä hän olisi joutunut eläkkeelle. Varsinkin naiset kohtaavat ikärasismia.

Kiitos ihmiset..äänestitte oikein..olette ihania.

Hyvä koiranpaskattaja, oma tai lastesi bakteerikanta ei ole vaarallista ellei sinulla ole infektiota tms. Koiran bakteerikanta on ihan toinen. Ainakin meillä on vesivessa, ei tarvitse käsin koskea pökäleisiin. Hanki koirallesi vesivessa tai kakkapusseja.

Kun kirjoitatte tänne: Olen samaa mieltä, niin kertokaa ihmeessä, että kenen kanssa.

Todellakin ällistyttävää, että muutamat äänestäjät viitsivät vaivautua äänestyspaikalle piirtelemään ja käyvät läpi tunnistamis- ja äänestysjärjestelmät ja antavat "tuollaisen" kuvan itsestään.

Jos jäisimme kesäaikaan, illat olisivat tunnin valoisempia, mikä olisi tärkeää talvella. Aamujen valomäärällä ei ole merkitystä, silloin mennään töihin.

Jälleen kerran se tapahtui: sirpalepuolueiden äänet hukkaan! Vain itsekeskeisten johtajien puuhastelua ja ehkä nautintaa!

Kuka polttaa Hämeenkosken taajamassa roskia. Onko niin vaikeata ymmärtää luettua, jossa kielletään kaikenlainen roskien poltto taajama-alueilla. Koko helkutin kylä sinisessä savussa, ilmastoinnit tuovat savun sisäänkin.

Notre Damen sammutuksen alku kesti 45 min koska kaupungin pormestari on tehnyt liikennerajoituksia ja suosinut kävelyä ja pyöräilyä. Sama uhkaa Lahtea, kun ympäristöjohtaja ja keskustan projektipäällikkö ajavat GreenCity-hanketta kuin käärmettä pyssyyn. Poliisi on varoittanut jo haitoista hälytysajoneuvoille.

Pahoitin mieleni, kun luin ESS:sta maahanmuuttajien liikunnanohjauskurssista Vierumäen Urheiluopistolla. Mistä rahat, ei kai vaan Kelalta? Itse olen anonut kahdesti Kelalta kuntoutusta. Tyly vastaus, ei yli 65 v. kuntoutusta.

Totta kai ääni menee ensisijassa puolueelle. Siksi vaalitapa on ainoa oikea. Puoluekuri on kova ja vain muutama päättää asiat kuitenkin.

Nyt se näkyi, mitä haittaa on katujen kaventamisesta. Pariisi oli hyvä esimerkki, joskaan ihmisiä ei niin paljon Lahdessa olekaan. Katujen kavennus on mistä lie kotoisin. Ottakaa edes Pariisista nyt oppia, ettei kavennuksista ole kuin haittaa jokapäiväiselle elämälle. Ei Lahtikaan ole haavoittumaton.

30-luvulla todellakin valmistauduttiin sotaan. Eräät kalustohankinnat ym. Ja sukuni kotikylässä Karjalassa oli varta vasten rakennettu lentokenttä.

ESS: Ympäristölupahakemuksen tiivistelmän mukaan Jokimaan biokaasulaitoksessa käsitellään ensisijaisesti hevosenlantaa. Kun lukee koko luvan, on lannan osuus alle 10%.

Kyllä Padasjoki teki nyt väärän valinnan kunnanjohtajaksi. Enemmistö päätti näin, koska ei halua, että mikään muuttuu ja uudistuu.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi