Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Miksi Kelasta ei oteta näihin henkilöihin yhteyttä asiasta

Käsittämätön juttu! Jos Kelassa kerran tiedetään, että henkilöt eivät ole osanneet hakea kansaneläkettään, niin miksi Kelasta ei oteta näihin henkilöihin yhteyttä asiasta! Näin Suomen valtio hoitaa heikoimpiaan ja nytkään ei jutussa lukenut, mikä on eläkkeen raja, jolloin kuuluisi se kansaneläkkeen osa saada. Törkeää asioiden hoitoa viranomaisilta!

Miksi Kela ei lähetä kansaneläkkeen saamisen mahdollisuudesta kirjettä henkilöille, kun me täytämme sen 65 vuoden iän? Tahallistako?

Vaalikeskustelu 11.4. Kyllä puolueiden puh.johtajat näyttivät esimerkkiä kuinka ei pidä työpaikoilla ainakaan käyttäytyä, huutaa toisen puheen päälle, väheksyä toisen ehdotusta. Käsittämätöntä käytöstä.

Siirtyykö terveyskioski palvelutorille?

Ei lahtelaisten ostovoima riitä millään pitämään näitä vielä olemassa olevia kauppoja pystyssä. Rukoilkaa hyvät lahtelaiset, että porukka tulee muista kunnista ostoksille. Lahti köyhä puuseppien kylä.

Eduskuntavaalikeskusteluissa puheenjohtajilla ei mitään käytöstapoja, eivät odota puheenvuorojaan ja puhuvat toistensa päälle.

Hyvä kun lupauksien antajat eivät käyneet Mukkulassa kehumassa itseään!

Yhteiskäyttöautot ovat sosialismia. Minä ajan omalla autolla ja jos Lahti estää sen niin muutan pois.

Historian tuntemus reserviläisiltä hukassa? 1930-luvun lopulla ajateltiin samoin, ei "tuhlata" aseisiin. Se oli maksaa itsenäisyytemme. Uhka ei poistu kieltämällä sen olemassaolo.

Se, että ei osunut poliisiin kohti ampuessa, lieventää tuomiota? Voi hyvää päivää taas. Varmaan tilanteessa pollaria helpotti, että "ei se tosissaan ole kun ei osunut"?

Eivät numerot ole ratkaiseva tekijä ikääntymisessä. Meistä jokainen ikääntyy eri tavalla ja ajallaan. Turha vahtia milloin se " tuupertuu". On sanonta "Kun Herra hengen ottaa, kyllä piru perijöitä löytää". Onko ikääntyvä mielestänne ongelmajäte!?

Vanhuspalveluja "parannetaan": nettiin chat ja palautelomake. Toimijoita voisi ohjeistaa sanelemaan oikeat yhteysnumerot niin, että ne ehtii kirjata.

Maahanmuuttajien suosijoiden olisi hyvä vaikka kerran viikossa kulkea Trion läpi ja miettiä mielessään, kuinka paljon verorahaa uppoaa sen joutilaan nuorten miesten lauman elättämiseen, joka päivästä toiseen maleksii kauppakeskuksen käytävillä.

Missä on yhdenvertaisuus, kun yhteiskäyttöauto saa ilmaisen pysäköintipaikan ja asukas maksaa täyden hinnan samasta oikeudesta. Valitus heti oikeusasiamiehelle ja virkamiehet vastuuseen!

Täysin epäonnistunut pj:t TV-vaaliohjelma! Toimittajilla ei taitoa pitää järjestystä! Yksi pj puhui kaikkien puh.vuor. päälle epäselv. jargonia! Ei odottanut vuoroa! Joku ei saanut puh.vuor. pyytämälläkään. Oli epämiellyttävää seurata!

Tuttavaperheen jälkeläinen muutti Englantiin, kun huomasi, että Suomessa liian vaikea aihe tutkia Arabikevättä 2011 ja vaikutuksia Eurooppaan.

Pankkikortti on pankeille hyvä bisnes. Sen käytöstä ottavat hinnan. Itse lopetan sen ja käytän käteistä!

On se nyt kaikki halpaa! Kun ennen joutui repimään seteleitä lompakosta. Nyt riittää, kun vilautat kortin kylkeä. Kun vain tuotteitten hyväuskoisia työntekijöitä riittää?

Onko kukaan oikeasti laskenut, paljonko kaikki Suomenkin tavoitteena olevat sähköautot kuluttavat sähköä? Montako ydinvoimalaa tarvitaan lisää sähköä tuottamaan?

Kiitos Timo Räsänen ja Björn Blomqvist mielipidekirjoituksistanne hävittäjä- ym sotakonehankinnoista.

P-Hhykyn edustajat antavat ohjeeksi nettiosoitteen. Tiedoksi, ettei kaikilla ole nettiä kotona. Jos olisi, eiköhän vaippa- ym tiedotkin olisi löytyneet.

Sen takia Suomi menestyy muodostelmaluistelussa, kun siinä ei tarvi muuta kuin liukua hienosti yhtenäisenä terv. Hessu

Kiitos "lakasukoneen kuljettajalle"! Hienoa työtä: ainakin Karhusillantien kävelytiet harjattu asfaltin reunaan asti, jopa ylikin.

Kylläpä oli fiksuja, hyvin käyttäytyviä nuoria tv-ykkösen vaalikeskustelussa 12.4. Eivät huutaneet yhteen ääneen eivätkä sättineet toisiaan kuten puoluejohtajat olivat edellisenä iltana tehneet.

FcLahdelle tiedoksi: Jos haluatte eläkeläisiä katsomoon, niin pudottakaa lipun hinta kymppiin. 16 euroa on liikaa verrattuna eläkkeiden suuruuteen ja suomalaisen liigajalkapallon tasoon. En tule seuraamaan yhtään ottelua nykyisellä hinnalla. Muitakin menoja on.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi