Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Antakaahan nuorison rullalautailla Paasikivenaukiolla!

Antakaahan nuorison rullalautailla ja kokoontua Paasikivenaukiolla! Niin moni nuori yksinään kotonaan...kaipaisi seuraa. Love&peace

Jos koirat pilaavat Hollolan Tiilijärvet niin mitä niiden kunnolle tekeekään luvattomat vakituiset ranta-asunnot jätevesineen? Vähä-Tiilijärveen johdetaan myös palveluasumisen jätevesiä, eiköhän koirien kikkareet ole aika pieni murhe näihin verrattuna.

Ei Kinnunen nyt sentään korvaamaton ole. Yle Lahti on oikein hyvä kanava ilman Kinnustakin. Jatkan hyvien juontajien vetämän kanavan kuuntelua kaikkina päivinä. T. Uskollinen kuuntelija

Katsopas karttaa ja korkeuskäyriä. Kuinka monta peltoa tai sikalaa löytyy Tiilijärvien valuma-alueelta? (paikkatietoikkuna.fi hydrografia, valuma-alueet)

Kesä tulossa nauttikaa. Lahtelaiset keskustan pyöräteistä ja kävelyreiteistä. Hyvä, ettei keskustaa ole pyhitetty autojen parkkipaikoiksi.

Kun epäkohtia ilmenee, poliitikot ja virkamiehet hokevat robottimaisesti, kuinka pitää olla. Jos kerran pitäisi, miksi eivät ole valvoneet, että päätöksiä noudatetaan. Myös pitkän vallassa olleet poliitikot hokevat samaa mantraa. Jos jokin asia pitää korjata, miksi sitä ei ole jo tehty.

Lapsiperheiden tuen tarvekin määritellään näköjään ihonvärin eikä todellisen tarpeen mukaan.

Arvoisa Björn Blomqvist, jos meillä ei ole uskottavaa maanpuolustusta, ei meidän tarvitse huolehtia sotestakaan. Siitä pitää naapuri huolen, kysypä vaikka Ukrainasta tai Georgiasta. Ei meiltä kysytä sitten paljoa muutakaan.

Hollola järki käteen! Tuulimylly ei kuulu asutuksen lähelle! Salpatuuli voisi lopettaa Hollolan piinaamisen! Asuinmukavuus ja terveys etusijalle!

Niin, on lähikauppaankin mentävä autolla, kun ei vanhoilla/vammaisilla/suurperheellisillä ole voimia/käsiä tarpeeksi, että voisi raahata ostokset kotiin!

Saksalankadun/Nikkarinkadun risteysalueen ympäristö: hujan hajan irrallisia isoja puunoksia puistikkoalueilla. Miksi? Kenen siivottavia?

Oudot ja kököt sanat: Kännykkä. Kas kun ei kännykäkkä tai kännykääkkä. Esim. fone (phone) kauniimpi.

Lahden Radion Hanskin puhetyyliä jaksoi kuunnella. Nykyään ikävää höpötystä, sanojen toistoa ja toisen toimittajan päälle puhumista. Toivottavasti Tuomikoski pysyy!

Kuivanto. Koulu joka on lakkautusuhan alla. Baari. Seurojentalo. Kirkko ja hautuumaa. Ottakaa vaaleanpunaiset lasit pois silmiltänne ja katsokaa totuutta silmiin.

Etsku tiist. 9.4. s. B12. "Seisake Hollola". Loistava idea Harri Mäkelä! Kannatetaan!

Politiikassa pitää osata kääntää takkia taidolla. Vuosienkin vastaan hangoittelemisen jälkeen voi sanoa, "ettei me oltu sitä asiaa vastaan, vaan tapaa millä se tehtäisi".

Tehomaksu = Ohitiemaksu. Mitä vielä keksitte.

E-reseptin uusinta. Julkisella puolella uusitaan myös Kanta.fi:n kautta. Pysyvät verenpainelääkkeet esim. Yksityinen ei uusi ja n.100 e meni taas. T. köyhä

Kuules "piipertäjä" niin kauan, kun bensaa rahalla saa, ajan lotjallani (13 litr. /100 km) ihan minne lystään. Eikä kuulu sulle!

Luuletteko te, että pysymällä kesäajassa Suomessa olisi koko ajan kesä ja talviajassa pysymällä ainainen talvi? Totuus on kuitenkin, että valitaan kumpi tahansa, on pimeän ja valoisan suhde vuorokaudessa sama. Aikavyöhykkeiden mukainen normaaliaikamme on tämä ns. "talviaika", jota Suomessa on noudatettu ikiajat ennen kuin alettiin pelleilemään kellojen käännöillä.

Miksi teininä vältyin paljolta? No ruinasin pääsyä juhannuksena Saarijärvelle. Äidin uusi puoliso sanoi: minä olen ollut siellä. Ja sinä et sinne mene.

Oikein MTV3 huomioi matkakeskuksen virtsaamisongelmat kuparien päälle. Nyt päättäjät kantakaa vastuunne tästä ja hoitakaa hajut ja ongelmat pois. Noloa Lahdelle.

Tänään epäiltiin että 737 max -koneen pudotti muovisaaste.

Vaalipaikoilla mahdollisuus Pieni ele -keräyksessä tukea kotimaan järjestöjen toimintaa!

Kun kuluiltaan kallis auto on pakko olla niin sitä sitten käytetään. Ei kulje bussit, taksi on liian kallis. Älä valita muiden ajoista.

Maanviljelijät Heinlammilla kylän keskellä ja ympäristössä kymmeniä vanhoja pilaantuneita muovipäällisteisiä heinäpaaleja korjatkaa tai hävittäkää pois. Teilläkään ei oikeutta tuhota luontoa.

Ihme narina jostain valotauluista. Muuttakaa Liperiin.

Puoli seiskassa suomenkielen kaunein sana rakkaus. Minusta se on äiti.

Kummallista, kun jotkut miehet eivät ymmärrä, miten rumasti istuvat, kintut sojossa pitävät kaksin käsin nilkasta kiinni, kenkä pystyssä. Sivistymätöntä, kuin mitkäkin sohvaperunat.

Voi veikkonen, onhan Päijät-Hämeessä ainakin yks oikeen yltiöpositiivinen, siis sinä itte!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi