Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Suomalaisten pitää lisääntyä, vaikka maailma ylikansoittuu

Kehitysmaissa nähdään nälkää, ekokatastrofi uhkaa, mutta meidän pitää saada auto, lemmikki, lentomatkoja. Suomalaisten pitää lisääntyä, vaikka maailma ylikansoittuu.

Sairaalan kalliit leikkaussalit koneineen ovat käyttämättä suuren osan vuorokaudesta! Missä lääkärit? Lääkäreitä koulutettu enemmän kuin koskaan. Potilaita kyllä olisi! Olisi tehostamisen paikka.

VR varautuu ilmaston lämpiämiseen: tilaa uusia vetureita, jotka kestävät jopa 40:n asteen pakkasia. Osuva valinta!

Puoluetuki pois ja veteraaneille palvelut heti, eikä vasta marraskuussa.

Kaveria ei jätetä, keskustaa äänestetään.

Hiljaisuusaikana kerrostalossa meteliä pitävät. Muuttakaa asumaan omakotitaloon, jos järjestyssäännöt ei kiinnosta. Teitä häiriköitä ei jää kukaan kaipaamaan.

Kiitos Anneli Seppälä 12.3 kirjoituksesta! Nämä ihmisoikeuksia peräävät käyttäytyvät itse kuin Saksassa diktatuuri 1930-luvulla, eikä mediakaan syytön ole. Demokratiaan kun kuuluu vapaus eriävien mielipiteiden esittämiseen, ja tätä yritetään nyt estää.

Koirankakasta puhutaan paljon. Huumeneuloja ja -ruiskuja varten on keräyspisteitä ja toisaalta on yleisiä käymälöitä. Koiria varten tulee perustaa riittävä määrä kunnallisia käymälöitä. Ne toimivat myös ulosteiden keräyspisteinä, jos koira ei kerkiä wc:hen saakka ja uloste on omistajan toimesta kerätty muovipussiin.

Kyllä Tarja oli oikeassa jo neljä vuotta sitten sanomalla, että ei ole itsestään selvyys, että pääministeri tulee suurimmasta puolueesta. Ei sieltä nyt löydy henkilöä tähän tehtävään.

Kiitos, hallitus, hyvin tehdystä työstä.

Keskikokoisen koiran ekologinen jalanjälki vastaa kahta katumaasturia. Ilmaston pilaamisesta haittavero koirien omistajille!

Voi sitä spekuloinnin määrää, ei tainnut Sipiläkään tietää, miten ratkaiseva perustuslaki on, se ei muutu vaikka hallitus muuttuu, turha syyllistää valiokuntia.

Äänestä sinä vain keskustaa, muista, olivatko hallituskaudella heikomman puolella.

Lehdestä saimme lukea laittomasti maassa olevien palveluista. Näin 70 v. kantalahtelaisena joutuu olemaan kateellinen.

Sote yms. muutokset tarkoittavat yksinomaan sitä, että pienituloiset, syrjäytyneet ja puolustuskyvyttömät ajetaan yhä suurempaan ahdinkoon.

Yksi puolue ehdottaa 1 000 uutta lääkärintointa terveyskeskuksiin. On pari helppoakin ratkaisua. Vaikka ala onkin naisvaltainen, niin tk-lääkärien vakanssien tulee olla vain kokopäiväisiä. Kaikkien tk-lääkärien pitää osata Suomea ja osata Suomen terveydenhuoltolainsäädäntö.

Mä en vihaa koiria, vaan niitä laiskoja ihmisiä, jotka jättävät koiran paskat tielle ja mun postilaatikolle.

Kiitos kunnallisen hammashoidon ajanvaraustytöille. Olen aina saanut ystävällisen palvelun ollessani usein yhteydessä säännöllisten suuhygienisti- ja lääkärikäyntien yhteydessä. Näkevät paljon vaivaa, jotta asiat sujuvat mallikkaasti.

Herätys Liipolan jakaja, saisiko lehden aamulla eikä aamupäivällä, täytyy varasto siivota omalla ajalla. Ensin työt ja sit huvit. Saataisko lehti aamulla eikä päivä jak.

Me useimmat koiran omistajat emme pysty koskaan kertomaan, kuinka paljon koiramme ovat meille antaneet ja kuinka tärkeitä ne meille ovat.

Mitähän sinä koiran vihaaja sanoisit, jos eksyisit yksin pimeään metsään ja etsijäkoira löytäisi sinut ?

Suomal. kerrostalo asujaa häiritsee eniten toiset ihmiset – kärjessä pienet ihmiset – eli lapset. Jo on aikoihin eletty!

Kiitos Lahti Energia. Nyt kaksi eri siirtomaksua? Sähkön osuus 1/3 laskusta.

Mitä te oikein ajattelette? Totta kai se mummo ostaa muutakin kuin maitoa. Ei kait hän kuitenkaan kaikkea kaupasta ostamaansa suoraan roskikseen kanna? Vai niinkö te teette?

Sähkön siirto, on pienet ämpärit, millä sähköä mätetää johosta johtoo kuluttaja maksaa, oliko se Sipilä, joka myi linjat. Viisi tuntia oli sähköt poikki, ei mitää parannusta, päin vastoin. Ennen sähkö kulki ilman mättämistä. Rahastusta tyhjästä.

Lyseon lukiossa sakotetaan virheellisistä pysäköintipaikoista juuri yo-kirjoituspäivänä. Törkeää!

Ostat kalliin vuokratontin. Sitten alat maksaa tontista kallista kiinteistöveroa. Kannattaako?

Miksi Holman Prisman eteen ei pääse linja-autolla torilta? Asiakkaita varmasti lisää. Olisi linja-autoreiteissä parantamista.

Mitä päättäjät oikein ajattelevat. Meille lahtelaisille ei riitä rahaa terveyspalveluihin, ja nyt olemattomia resursseja aletaan jakaa laittomasti täällä oleville. Pankaa nyt edes idean isän nimi lehteen.

Maapallo kärsii hiljaa taustalla, kun ihmiset riitelee keskenään aivan turhista asioista. Miettikää!

Sipilä ei ole peruspoliitikko, joka tarrautuu asemaansa kaikin keinoin. Hän on menestynyt yrittäjä, joka pyrki kovaan tulokseen. Luonnollisesti epäonnistuminen johti hallituksen eroon. Tulos tai ulos.

Haluaisin lähettää mielipiteenikin. Kuinka se onnistuisi, kun pitäisi olla netti? Kuulun näihin vanhoihin ihmisiin, joilla ei ole "tietokonetta" älyä tai muista syistä rajoittava syy käsitellä näitä "vehkeitä". Missä mennään? T: 43 vuotta päätteellä istunut

S-marketit ja Prismat kehuvat halpuutuksillaan, halventavat muutaman tuotteen hintoja muutamalla sentillä, mutta samalla nostavat satojen tuotteiden hintaa kymmenillä senteillä. Tarkkailkaa! Halpuutustako?

Kyllä oli ihanaa, kun ei ollut minkään laista ilmastonmuutoksen hypetystä ja pelottelua Espanjassa eikä Portugalissa, ihan eri uutismaailma!

Oli hurjaa katsottavaa Uudenmaankadulla, kun mopoauto pyyhälsi oli. Sekä kuski että vieressä istuva matkustaja kumpikin näpläs kännykkää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi