Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mihin rahat menevät?

Poliitikot toistelevat, kuinka Suomi on rikkaampi kuin koskaan. Miksi sitten rahat eivät riitä mihinkään? Mihin rahat menevät?

Vanhusten hoito maksaa yli 4 000 euroa yksityisessä hoitolaitoksessa. Siinä on pian mennyt kaikki säästöt ja talot ym. Suuret voitot viety ulkomaille. Veronmaksajat maksaa lystin ja terveyskeskukset suljettu. Vanhusten hoito kunnille niin jää jotain kunnan kukkaroon. Yksityinen on aina kalliimpaa, koska se perustuu voiton tavoitteluun.

Mihin perustuu se että liikennevalvonnasta ilmoitetaan etukäteen mediassa? Aikamoista idiotismia! Onnistuu varmaan vaan Suomessa.

Asemapäällikön puistoa laajennettava poistuvan robottiparkkitalon tilalle!

Voisiko joku selvittää, miksi Hollolassa terveydenhuolto toimii hyvin.

Hoivapalveluyrittäjät, perehdyttäkää työntekijänne kotonaan asuvien vanhusten aitoon hoivatyöhön. Kännykän näppäilyllä ei ruokailu suju.

Miksi ruumisautot pitäisi olla aina mustia, valkea on kaunis, kun lippu kiehuu nokalla.

Sotesta ja maakunnasta on päästy. Työterveyshuollolta on nyt otettava veronmaksajien rahat pois. Näillä rahoilla lisää lääkäreitä ja hoitajia terveyskeskuksiin.

Saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun yhdistetään sote ja sotu. Annetaan köyhille ja kipeille perustoimeentulo ja ilmainen hoito.

Onko mitään halveksuttavampaa, kuin sallia voiton tavoittelu vanhusten ja sairaiden hoidossa? Ei millään tule mieleen.

Kirkkoon kuuluu kaikki musiikki.

Rami Lehto, olen kanssasi aivan samaa mieltä. (Itä-Häme 11.3) Täysin käsittämättömiä ehdotuksia. Sait minusta äänestäjäsi.

Ehkä ryhmittyminen on opetettu, mutta oppi ei ole mennyt perille. Ryhmittyminen kääntymisen jälkeen osataan todella heikosti.

Hollolan Lidl voitais sulkea, kun ei niitä tarjouksia ollutkaan. Kaksi kertaa kävin ja ei mitään! Oli moni muukin asiakas kiukkuinen.

Ei mekään ois Aatun tahtoon taivuttu, mutta kun venäjä ei antanut muuta mahdollisuutta.

Mika Kari ja Ville Skinnari. Olitte SDP:ssa estämässä 41 milj.euron lisärahan Päijät-Hämeen sote-yhtymälle. Hävetkää. Palvelut kurjistuu edell. Toivottavasti phämäläiset äänestää jaloillaan eduskuntavaaleissa.

Voidaanko nyt hetkeksi lopettaa tämä sotepaniikki. On aivan sama, miten pääsee lääkäriin, jos tämä meidän Maa-niminen planeetta ei kestä nykymenoa.

Tulos tai ulos: palkankorotukset takaisinmaksuun, ette muuta osanneet tehdä, omat edut kyllä onnistui? Köyhät kyykkyyn, nyt heti!

Myös Suomessa pyrkii valtaan populistipuolue. Jussi Niinistö on valmis hyppäämään takaisin persuihin. Mutta "käydään vaalit ensin".

"Jos tuote on kunnossa, ei pysäköintimaksu haittaa." Maksut samalla periaatteella siis myös urheilukeskukseen, uima- ja keilahalleille sekä uimarannoille. Tasavertaisen kohtelun nimissä! Rahastushan se tärkeintä on, ei kuntalaisten hyvinvointi!

Mistä me tiedetään "kuinka edullista" tuo julkinen terveydenhuolto on. Minulle ei ainakaan ole selvinnyt.

"Itseaiheutetut" vaivat...Koko ikä raskasta työtä tehty, verot maksettu. Selkä, nivelet ym. terveys rikki. Oma vika?

On monta muuta toimittajaa, joille puheen ja äänenkäytön opetus auttaisi. Mikko Hannula, Marjatta Rautio, Riku Salminen ainakin. Rundgren lopeta herrottelu.

Nyt kyllä oikeustaju hämärtyy. Laittomasti maassa oleskeville maksaa Kela toimeentulotukea!

Kyllä lehden jakajan arvostus murenee, kun kolmas viikko alkoi, että lehti on myöhässä. Lehden hinta nousee ja saa pahoittelut, on se hyvä.

Te, jotka rakastatte niitä koiranpaskoja, viekää ne kotiinne.

Vain kokoomus on markkinamallin kannalla. Se perustuslakimme tuli heille esteeksi, kansalaiset eivät olisi saaneet yhdenvertaista terveydenhoitoa. Laki voitti, onneksi.

Taisi oikeistonkin takinkääntöviikot alkaa, kun hakaristipalttoo meni muodista Stalingradissa, Paasikivi ja Kekkonen etunenässä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi