Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Valotolpat puusta tehden, niin voi tolppamies kiivetä

Valotolpat puusta tehden, niin voi tolppamies kiivetä vaihtaan polttimon, ei vaikuta rinteen jyrkkyys, kyllä ennen oli paremmin!

Soten kaatuminen merkitsee Lahdelle n. 20 milj. valtionavun menetystä, joka on n. 1 prosenttiyksikkö veroäyrissä.

Oppositio on toivonut pidemmän aikaa, että hallituksen pitää erota, nyt erosi, mutta ei sekään ole hyvä, ajankohtako väärä, ei tullut ennenaikaisia vaaleja kuten halusitte? Hyvä niin!?

Kiertoliittymä eli liikenneympyrä on yleisnimi liittymäjärjestelylle. Niitä koskevat normaalit väistämissäännöt, jos ei kärkikolmioilla toisin ohjata.

Heinolan herra itki lehdessä, kun ns. arvotavarat myytiin halvalla. Oikea oli hinta. Kukaan ei osta enää esittävää taidetta. Vanhat arvohuonekalut viet kaatikselle tai Patinaan. Ei käy nuorten sisustukseen. Kokemusta on kun taloni myin.

Kiertoliittymässä yleensä pienempi keskisaareke kuin liikenneympyrässä. Ajo-ohjeet norm liittymäajon ohjeet tai kärkikolmion määrittämät molemmissa.

Kaikki veronmaksajien rahat kohdistettava julkiseen terveydenhoitoon! Säästöt ja tasapuolisuus toteutuvat.

Mitä ihmettä Posti. Valituksen jälkeen Postinen jaettiin mutta mihin jäi Seura lehti ei tullut torstaina eikä perjantaina. Tilaus kyllä voimassa.

Ei Suomen pieni nousu taantumasta ole Sipilän hallituksen ansiota, takana on suuremmat markkinavoimat. Ja kun seuraava maailmanlaajuinen lama iskee, niin sekin on varmaan Suomen hallituksen ansiota.

Lahti Energia kasvatti voittoaan, aleneekohan siirtomaksu, vai nouseeko optiot?

Puoluetuki pois.

Helsingissä 12 % maan väestöstä ja herra Vapaavuori on ohjailevinaan koko maata! Aloittasi poistamaan vain hiilikasojaan sieltä!

Media sekoittaa koko ajan tarkoituksella (ESS/STT 9.3 S. A15) maahanmuuton ja turvapaikanhakijat. Tervetuloa oikeat maahanmuuttajat, mutta systeemin hyväksikäyttäjiä emme tarvitse. Kustannukset n. 3 mrd/vuosi.

Puhemiesneuvostossa on Tuula Haatainen (sd.).

Maksoin viime vuonna palkkatuloistani veroa 90 000 euroa. Jos SDP voittaa vaalit, ansiotuloverotus tulee nousemaan. Siten jatkossa vähennän työntekoa siten, että veroni alenevat 30 000 eurolla. Ja soten kaaduttua Phhykyn ja Lahden talous on vielä enemmän miinuksilla, joten vihervasemmisto nostaa kunnallisveroa. Sitten teen töitä taas vähemmän tai muutan kokonaan muualle.

Miten sitku-ihmiset uskoo vapaasti valitsevansa?

Voi mahdoton, miten rumia taloja annetaan rakentaa Vesijärven kadun loppupäähän sataman viereen. Kolkkoja ja synkkiä kuin entisessä Itä-Saksassa. Purkakaa pois. Pilaavat koko sataman alueen.

Päivi Räsänen kirjoitti asiaa. Sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti ovat eri asia. Toisaalta on hyvä ymmärtää transihmisiä ja tyytymättömyyttä sukupuoleensa. Se saa usein alkunsa siitä, että lapsesta on toivottu toisen sukupuolen edustajaa.

Hoidin em valaistusta vuosia, ei mulla ollut ongelmia. En tiedä nykyisen firman työntekijöiden taidoista tehdä talvioloissa töitä.

Citymarket-Paavola jakoi naistenpäiväruusut vain itsepalvelukassaa käyttäneille naisille! Uskomattoman syrjivää toimintaa!

Eskola, sano kilpailijan nimi suomalaisittain.

Kiitos, Raimo Kiljunen, kirjoituksesta ESS 9.3. Vuokranantajalla pitää olla vastuu siitä, kenelle vuokraa asuntoa. Kannattaa myös kysyä itseltä, että haluaisinko kyseisen vuokralaisen seinänaapuriksi, jos on epävarma vuokralaisesta?

Kyllä ne enkelit Nykäs Mattia suojeli. Hyppäsi niin hurjia hyppyjä. Nuori poika.

Milloin Lahden joulukylästä tulee savuton ja kärytön kaupallinen tori, jossa ei ole Lahti, srk, työttömien puuhapaja ym. Ottakaa esimerkkiä Keski-Euroopasta.

Olen kotona aamukahvilla, ison koiran ahteri ilmestyy ikkunan taakse ja siihen se ulostaa, taluttaja katselee toimitusta, jatkavat matkaa ihan kun ei mitään väärää tapahtuisi. Hyi olkoon, jotain pitäs tehdä...

Ensimmäiseksi on kiellettävä ralliautoilu, kilpaurheilu, joka edellyttää lentämistä ja rajoitettava lentomatkailua esim. kertaan vuodessa per hlö.

Ihmiset jotka ei osaa / halua noudattaa kerrostalon järjestyssääntöjä, joutaa muuttaa maalle. Siellä saa huutaa, remuta ja kolista vapaasti.

Jopa oli osuva ja paikkansa pitävä tuo Päivi Rämön pakina. 50-luvulla syntyneenä olen nuo samat jutut kuullut, en kylläkään mummun suusta, mitä minulla ei ole koskaan valitettavasti ollut kuopuksena, mutta kylläkin muiden sukulaisten suusta. Eipä tuohon aikaan kakarana tiennyt, että se on nykypäivän vihapuhetta. Kiitos Päivi Rämö osuvasta pakinasta! Muori Nastolasta

Tutustukaa tiet 1–6 ap ja ip työmatkaliikenteeseen ja kaikkeen, mitä siihen liittyy ja sitten vasta akkujuttuja.

Summer up jokavuotiseksi ilmaiskonsertiksi ja halpuutuskaljaa ja sairaan kalliit kortsut niin ei tarvita työperäistä maahanmuuttoa.

Veikkaus boikottiin. Vain jättipottien voittajat voittaa. Muut on maksuhenkilöitä. Eiköhän valtio verota jo tarpeeksi, ettei tällaista valtion rahankeräysfirmaa enää tarvitse rahoittaa.

Herätys sivistystystoimen johto, jotka hyllytitte Ahtialan rehtorin neljäksi kuukaudeksi perusteetta ja levititte medioille väärää tietoa että hän olisi rikollinen. Miten hyvitätte asian?

Uskomaton julkaisu näppiksellä 9.3. Matti Nykäsen vihaajalta. Kuolleen häväistys ja herjaus vielä kiroten. Toivottavasti saat takaisin tuplasti. Kaikkea sitä julkaistaan!?

Nyt venäläiset löysivät norjalaisten hillopurkin 50 km hiihdoissa.

Kiitos sinulle, joka lauantaina laitoit valkoisen CHR:n tuulilasiin tippuneen mustan tumpun Valon parkkipaikalla, pelastit päiväni ja sait minut hymyilemään auringon kera, joten toivon auringon paistavan sinullekin. Kiitos ja terkkuja Pukkilasta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi