Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Lupaan kerätä kaikki koirani jätökset, jos roskaajat tekevät samoin

Lupaan kerätä kaikki koirani jätökset, jos roskaajat tekevät samoin. Tuntuu melkoisen typerältä kantaa kakkapussia, kun tienvierustoilla pyörii jos jonkinmoista roskaa, joka ei häviä vuosikausiin jos joku ei niitä jatkuvasti kerää. Koirankakat sentään katoavat, kunhan maa sulaa, ja samalla lannoittavat.

Onko vielä nykyään muita kerrostaloja, joissa alaovet auki aamusta iltaan? Joka kerta rappuun mennessä pelottaa kuka ja missä aikeissa tulee vastaan.

Ihanaa, kohta ei tarvitse enää katsella Sipilän "köyhät kyykkyyn" omahyväistä ilmettä, mutta mikä puolue ja kuka lupaa kohentaa pienituloisten ja köyhyysrajan alapuolella olevien asioita, sitä äänestän heti.

Onhan se ihan kauheata, jos koira astuu koirankakkaan! Mitä väliä sillä on, jos lapset siinä pyörivät. Koirat on kivoja, mutta se itsekäs koirantaluttaja, joka jättää jätökset tielle.

Jos yksityiset virmat toimisi niin kun Suomen hallitus soten kanssa, niin oltaisiin konkurssissa.

Taksihinnat nousivat vuodessa 14 prosenttia. Uskooko joku apteekkipalveluitten paranevan ja halpenevan, jos lääketukkujen apteekkiketjut päästetään Suomen markkinoille häsläämään.

Käyn Saksalan uimahallilla uimassa 3–6 kertaa viikossa. Menen siihen aikaan, ettei ole ruuhkaa. Mahtavaa tilaa on, mut en ymmärrä, että joku toope ottaa viereisen vaatekaapin.

Osoitteen muutos Postiin; miksi Posti ei ilmoita muille jakelijoilleen, kuten ESS-jakelu, uutta osoitetta? Menee tärkeitäkin posteja väärään eli vanhaan osoitteeseen!

EU-komisso on Suomelle sama kun United Fruit Company Keski-Amerikan valtioille.

Mitä vähemmän tietää jostain asiasta, sen enemmän luulee tietävänsä. Mieti.

Hyvin sen euroviisun sanoitus aukeni. Siinähän laulaja suree rikkoutunutta käkikelloa. "Kuku ei."

Vai muutosjohtaja...eikö näitä johtajia ole jo liikaa Phhykyssä? Ja eikö ict-palvelut yksityistetty? Edellinen johtajakin istuu vielä suurella palkalla näkymättömänä. Outoa touhua, Skinnari.

Mahdoton vouhkaaminen säästä, pakkasvaroitus ihan normaalista jopa alle 15 asteesta. Ennen lähdettiin kävellen töihin pitkäkin matka, "kun on niin leutoa", kun pakkanen laski 30:stä 15 asteeseen. Ihan liikaa tulee ja liian usein tv:stä säätietoja, katso ikkunasta!

Phhykyn tulos ja työtyytyväisyys henkilöstöllä, ei parane, ennen kuin johtoa karsitaan ja ammattitaitoista johtamista kehitetään, siinä työtä tulevalle muutosjohtajalle.

Koko ajan haukutaan Suomalaisten lisäksi Unkaria ja Puolaa populistipuolueiden äänestämisestä, nyt Viroakin. Kysymys: Miksi puolueet (ja media) Suomessa eivät ota huomioon kansan tahtoa? (Näennäis-)demokratiaa? Pitääkö vaihtaa puolueet vai äänestäjät?

Joku arvioi, että Launeen ilmasto paranee kehätien valmistuttua ja työkoneiden lähdettyä, mutta sittenhän se rekkaralli alkaa.

Olisiko ollut tasapuolista ja asiallista sallia kommentointi Kivimaan koulun suojellun ja tuetun maahanmuuttajan käytöksestä? Eläkkeellä oleva yläasteen/ lukion opettaja kysyy.

Ei se kuule pelaa niin, että lähdetään täältä Isisin riveihin tappamaan, ja kun homma tyssää niin vingutaan takaisin tänne. Paluuta ei voi sallia tappajille, valinta on tehty.

Laskusuhdanteessa ei pystytä luomaan työpaikkoja, koska palkat eivät jousta kuin ylöspäin. Raaka-aineiden hinnat alenevat kysynnän hiipuessa.

Miksi Lahteen pitää valita pormestari ja vielä apulaispormestarikin, kun kaupunginjohtajakin edelleen jatkaa virassa, vain nimike muutetaan kansliapäälliköksi. Taas kaksi uutta isopalkkaista virkamiestä lisää! Mahtaakohan oikeasti olla tarvetta näille kaikille?

Vesijärvenkatua ollaan muuttamassa pyöräilijöitä ja jalankulkijoita suosivaksi. Ei riitä! Sauvakävelijöille ja koirien ulkoiluttajille pitää saada omat merkityt kaksisuuntaiset väylät. Lisäksi kaupungin tulee perustaa riittävää määrä koirien ulosteiden kerääjien virkoja.

Pappi seuroissa puhui paastoa väheksyen. Miksi? Siihenhän jo Raamattukin kehottaa!

Moni yritys palkitsee työntekijää palveluvuosista. Yli 30 vuotta samalla työnantajalla nyk. Phhyky. Kertaakaan tuona aikana ei ole muistettu mitenkään. Näin sitä välitetään työntekijöistä

Mitä tehdä, kun kerrostalossa asuu harhainen vanhus ja omaiset ei välitä?

Ihmetyttää nuo ilmastointivouhkaajat, vaikka Suomi saisi ilmansa täysin puhtaaksi, maailman ilmanlaatu ei muuttuisi tippaakaan elleivät suurvallat muuttaisi tapojaan. Luulevatko he, että ainoastaan meidän ilma puhdistuu.

Orimattilassa sanomalehdet eivät toisinaan saavukaan postilaatikkoon asti. Jakelu on siirtynyt urheilutalon parkkipaikalle. Siellä lojuu kolme isoa avaamatonta pinkkaa Etelä-Suomen Sanomia. Noutakaa sieltä.

Huomannut saman, menneitä sukupolvia ei arvosteta. Kuolleenakaan ei arvokasta kyytiä. Sullotaan farmariin tai pakettiautoon. Kuskilla tupakki huulessa.

On se aina kiva huomata, ettei sukulaisia kiinnosta, kun ei viitsisi edes juoda kahvia, kun kutsuu kylään.

Olen täysin pettynyt ja kyllästynyt päättäjiimme, jotka piilottavat varojaan veroparatiiseihin. Missä on Orpon, Urpilaisen, Sipilän ja monien muiden moraali, mikä tarve piilottaa? Ei enää ihmetytä, miksi ei asioita oikeasti tutkita. Äänestäjää kyllä ahdistaa.

Onneks tunnustin väriä ja liityin vihdoin taannoin "omaan" puolueeseeni vuosikymmenien jahkauksen jälkeen. Oli torilla tuttuja standilla.

H. Järviselle. Ihmisillä on tietoa ja mahdollisuuksia, muttei viitsimistä ehkäistä elintapasairauksia. Asiantuntijat paasaa joka mediassa. Pekka Puska ykkössaarnaaja. Kaikki eivät vaan ole Aira Samulineja. Eikä kaikki hoitajatkaan terveyden esikuvia. Inhimillistä.

Miksi meidän aluehuoltoyhtiössämme on 2 isännöitsijää vielä töissä joista toinen on jo vuosia ollut eläkkeellä. Tuliko valittua uusi epäpätevä ? Osakas

On taas vaalikone. Ei ainuttakaan kysymystä polttavista aiheista. Paras hakea tieto muilla keinoin, ketä äänestää.

Voi miesparka. Hykyn tulevan pomon tulisi saada palkaton henkilöstö ja ilmaiset potilaat. Kunnille mikään ei saisi maksaa. Ettekö häpeä. Tietysti sote olisi vielä hullumpaa?

No niin, Antti. Löysit sitten ekokiiman todelliset syylliset. Persut tietenkin.

Ote kuntainfosta: Omaishoitoa ja perhehoitoa kehittämällä on tarkoitus tukea kotona asumista ja korvata muuta, kalliimpaa hoitoa. Onko näin Phhyky?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi