Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Minä, minä, minä

Minä, minä, minä. Nautin pitenevistä päivistä, kevään odotuksesta ja varisten lemmenpuuhien seuraamisesta. Anteeksi.

Tyhmyyttä tai ei, että loppui Hollolassa tk-päivystys ja nyt käydään Akuutissa, senkin takia, että lahtelaiset on vallanneet meidän terveyskeskuspalvelut. Ei pääse lääkäriin, ei fysikaaliseen, syvältä tämä valinnanvapaus.

Se esto kaiken maailman myyjille on salainen numero, hyvin toimii. Ystäville ja lähisuvulle numero on tiedossa. Onnellinen mummeli

Miksi? Sarvikatua ei ole aurattu loppuun asti. Katuosuus josta ajetaan Sarvikatu 4-6 pihoille on ollut auraamatta jo pitkään.

Eipä ollut Etlarin vaalikoneessa kantaa pieneläkeläisen asiaan. Ratkaisee ääneni saajan!

Jotkin poliitikot ja toimittajat puhuvat sähköautojen ja biopolttoaineiden puolesta ja että polttomoottorit pitäisi kieltää! No milläs ne autot liikkuu, jos käytetään biopolttoaineita tai kaasua, kun polttomoottoritekniikkaa ei hyväksytä?

Pennala, ennen niin mukava maalaiskylä, jossa kylähenki oli hyvä. Nykyään uusavuttomien paratiisi.

Soten työmaa tulee ensi vaalikaudella täysikäiseksi. Onpa ollut riitaisa paikka. Ennustankin että Suomen kansa kuolee sukupuuttoon ennen soten valmistumista. Tietysti poislukien iloisesti visertävä kiuru ja opposition asiantuntijaprofessorit.

Eihän pankit kerkiä ihmisiä palvella, on tota rahapyykkiä niin pirustaa.

Ennen oli pankkirosvoja nykyisin rosvopankkeja. Euroopassa kolme iloista rosvopankkia.

Vihreiden vaaliteema on ilmastonmuutos. Uutinen: eniten taksilla ajelleet kansanedustajat Ville Niinistö ja Jani Toivola. Sanat ja teot pahasti ristiriidassa.

Pari koiraa Ruoriniemessä ei tunne uimarannan kulkukieltotaulua. Ai niin. Onhan niillä isännätkin.

Pieneläkeläiseltä Nordea jo kahdesti kysellyt, onko yhteyksiä ulkomaille ja muita tilejä! Tutkisivat ulkomailta tulevat satojen miljoonien siirrot, ihan eri luokkaa eläkeläisen rahankäytön kanssa!

Poliisi tutkii Vuolenkoskentien onnettomuutta liikenteen vaarantamisena. Kun pitäs tutkia tien hoidon laiminlyöntinä.

Suomenkielen rappeuttajat änkyttävät : "totanoin-niinku" ja "tota aaa-a" ja "niinku- ja muuta.." Radion haastatteluissa ja "totanoin" lukeneet ja niinku tutkijat ja opetuspuhujat ja tuota.. muut"

Todella tyytyväinen Järvelän terveyskeskuksen toimintaan! Nopeaa ja ystävällistä palvelua sain tänään! Ja kyllä, ne kehut ja kiitokset sanoin suoraan myös!

Voi hölmö! Vieläkö kehtaat valittaa ja valittaa?

Ihmekös tuo, jos sananvapauden periaatteet unohtuvat sivistystoimenjohtajalta, kun ne ovat olleet kateissa jo kauan eduskunnalta ja ns. totuusmedialta. Eri mieltä olevat vaiennetaan, kuten diktatuureissa on tapana.

Turhaan on kerätä nimiä kansalaisaloitteeseen taitetun eläkeindeksin korjaamiseksi, viimeksi tuli 85 000 allekirjoitusta se päätyy sos. -ja terveysvaliokuntaan. Sen puh. johtaja sosiaalidemokraatit Tuula Haatainen se sinne toppasi. Taitetun indeksin isä Paavo Lipposen hallitus.

Mitä ihmettä kärytetään Kytölässä valtatien varressa? Vanhoja renkaita vai jäteöljyjä? Piippu syöksee sinistä kitkerää savua. Ahistaa.

Phks parkkipaikat jo nyt täynnä. Ja rakentamisen pitäisi alkaa kohta.

Sote-valiokunnan pj. Krista Kiuru, olette luovuttanut kansanedustajille kuuluvan lainsäädäntövallan epämääräiselle, ns. asiantuntijajoukkiolle!

Tähän asti 5. käsky on kuulunut, "Älä tapa", tarkistahan mitä kirjotat!

Ei Lahteen muuttanut työttömiä, kyllä me tultiin (vastentahtoisina) kuntaliitoksessa. T. Nastola

Kuinkahan moni on kaatunut Tapanilan majalta alas tulevalla polulla? Mikä estää hiekottamisen? Kysyy kahdesti kaatunut.

Yksikään puolue, poliitikko ei ole puhunut ekäkeläisen, asumisen ja elämisen verojen alentamisesta ainoastaan. Orpo on puhunut veroalesta, joka koskee tietenkin vain hyväosaisia kuten tähänkin asti.

Kuka enää viitsii äänestää, kun eduskunta vaan pelleilee? Suunnitteilla maratonpuheenvuorot, ettei sote ehdi edes äänestykseen. Demokratian mallivaltiossa?

Onkohan kaupunginjohtaja Timonen jo huomannut mihin jalkansa on astunut? Ulkoiselta habitukseltaan Neuvostoliittoa muistuttavan Lahden johtaminen ei ole kuuminta hottia CV:ssä.

Virolaiset muistavat, millaista oli elämä ilman valinnanvapautta, kilpailua ja yrittämistä. Siksi vasemmiston kannatus alle 10%.

Eikö tonne Uusikylä–Järvinen-väliselle Heinolantielle saada millään soraa? Ala-arvoista tien hoitoa muutenkin koko talvi! YIT lusmuilee!

Vangit, jotka ovat tehneet rikoksen Suomen kansaa vastaan, sijoitetaan valtion kustannuksella tasokkaisiin vankiloihin. Vanhukset, jotka ovat kovalla työllä nostaneet Suomen maailman onnellisemmaksi kansaksi, sijoitetaan pörssiyhtiöiden ala-arvoisiin laitoksiin. Hävetkää päättäjät.

Lahdessa nöyryyttä ja hiljaisuutta vaaditaan myös opettajilta. TSA jää saamatta, jos mielipiteet ei käy esimiehen kanssa yksiin.

Sivistystoimen alla on johtajia, jotka vaativat opettajilta lojaaliutta, ei ainoastaan rehtoreilta. Älä kyseenalaista. Älä ole ääneen mitään mieltä.

Wellamo-opistossa vain naisia suunnittelemassa kursseja miehille. Miksiköhän äijät häipyy.

On se, kun nykyään ei osata pysyä terveenä, löytää kumppania, kasvattaa lapsia tai tehdä ruokaa ilman tosi-tv-ohjelmia. Uus-avuttomuuden aikakausi!

Kiitos Fazer! Toivottavasti kaupunki reagoi myös Metsäkankaan kaavoitusten suhteen.

Voisiko Kontin henkilökunta tai päällikkö valvoa ja opastaa leluosastolla käyttäytymiseen lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lelut ovat myynnissä, leikkipaikat ovat erikseen.

On aivan uskomatonta, että sivistyspomot, jotka pitäisivät olla sivistyksen ytimessä, haluavat tahallaan estää sananvapautta! Voimia Leena Akola!

Valtava määrä pomoja sivistyspuolella, vaikka koulujen määrä vähenee koko ajan! On sivistysjohtaja, kasvatusjohtaja, lukiojohtaja, vaik lukioita pian 2.

Pukkilassakin mehuja ehtoollisella tarjottu – lasten vuoksi. Vanhempia ihmisiä ei enää arvosteta missään!

Kannattaisiko vanhempien keskittyä perhe-elämän arkeen lasten kanssa jättäen omat menot ja harrastukset vähemmälle. Ei liene isovanhempien säännöllinen velvollisuus paikata vanhemmuuden velvoitteita. Lapsuus on lyhyt aika. Keskity tärkeimpään. Lapsiisi.

Wolter Ramsayn katu on Lahen hienoin kadun nimi.

Voi, kun koira sais olla omistajalle niin arvokas, ettei se olis haitanteon väline. Tortut ja haukku.

Hollolan terveyskeskus on kilpailutettu Attendolle, kiitos Hollola ja Hyky. Hyvä toiminta katosi kaupitteluun. Että semmonen sote, vastustan tätä koko sotea Suomeen!

Olipa hyvin sanottu, synonyymistä vapautus. Mutta kun typerät ihmiset haluavat maksaa palveluista. Kokoomus taikoo näitä vapautuksia tyhmälle porukalle, hehheh.

No kahden eri piipun, oikein ammattilaisen asentaman "hatun" kokemuksella puhun! Kaikkea skeidaa sitä ihmisille myydään!

Rohkea muutosjohtaja, Hykyn tukipalveluiden ulkoistukset purettava. Seuraa mittavat säästöt, paremmat palvelut. Terveisin, ICT, pelkkä vitsi, ruoka mauton, pölyiset nurkat

Eikö PH-aterioiden toimitusjohtaja tajua mitä yrityksessä tapahtuu? Kysy Asikkalasta, siellä tehtiin oikea päätös.

Lehtiojan palvelutalo. Monelta lounas tarjotaan viikonloppuisin? Eihän kaikkien vanhusten maha kestä sitä kahvin juontia ja eikä sitten jaksa syödä kunnon ruokaa. Onko tässä kyseessä säästöt taas vanhusten kustannuksella.

Vapaudenkadun remppaosuudella on viisi parkkialuetta/parkkihallia, joihin on lupa ajaa. Mutta Rautatienkatua ei saa ajaa kukaan alaspäin Vapaudenkadulle.

Mistä kaukaa ruokasi on kuljetettu? Syötkö chileläisiä mansikoita, kiinalaisia sipuleita, brasilialaista lihaa ja belgialaista leipää? Kun suosit suomalaista, vähennät liikenteen päästöjä ja työllistät suomalaisia ja ruokasi on tuotettu eettisemmin ja ympäristöystävällisemmin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi