Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ota oikea jalka pois konehuoneesta

Autoilijat huom! Vesivehmaan taajama ei ole suljettu rallin EK, joten ota oikea jalka pois konehuoneesta.

Teräväinen, samaa mieltä liikenneympyräajosta. Liikennevaloista, valojen kierto usein on kovin hidas. Risteys tyhjäksi ja vihreä kiertoon.

Varmaan Matti Nykänen sanoisi tapakouluttajalle, että tilanteen mukaan! Pyryssä ja pakkasessa hautajaissaattoa seuraamaan tulleiden on paras pitää pipot päässä etteivät saa kuolemantautia.

Sivistysvaltiona itsenään pitävän maan perustuslain pitää sisältää kielto voiton tavoittelusta vanhusten ja sairaiden hoidossa.

Kiitos, Ilkka Viljanen! On hyvä, että muistuttaa lahtelaisen demokratian tilasta. Liian paljon peitellään avoimuuden sijasta.

Mitä varten valmiiksi sairas hollolalainen pääsee viikkokausiksi kisoihin makaamaan, kun terveitäkin harjoittelijoitakin olisi ollut, kysyy maksaja

Määrääkö laki, että omakotitalon on sallittava jätteen keruu kahden viikon välein? Mummo ja maitotölkki

Vaikea on Kristan myöntää, ettei ollu MM-hiihdoissa mitalikunnossa. Ei pärjännyt kauden MC-hiihdoissakaan. Viestihiihdossa oma moka, liian kova alkuvauhti. Helpoin tapa syyttää suksihuoltoa.

Miksi Yle näyttää näitä norjalaisten hiihtokisoja vuodesta toiseen tuntitolkulla päivittäin? Missä jalkapallo, jääkiekko, koripallo jne?

Ymmärtääkseni sama porukka, joka esittää, että väen väheneminen pitää korvata työperäisellä maahanmuutolla, on huolissaan ilmaston muutoksesta. Eikös väen väheneminen pienennä päästöjä ja ympäristön kuormitusta?

Eikö autokoulussa enää opeteta ryhmittymistä?

Emme osallistu taloyhtiölle kokouksiin emmekä talkoisiin. Pieni piiri ynnä hallitus päättää kaikki valmiiksi. Kauan talossa asuneet kuin ilmaa kaikissa asioissa.

Kun itse ei päässyt eduskuntaan niin tehdäänpä kaikki mahdollinen, ettei kaverikaan pääsisi.

Jos Norja menestyy muka rehellisin keinoin, eivätkö he voisi kertoa metodeistaan muillekin. Onko kysytty. Miksi ei käydä yleistä keskustelua. Ei kukaan enää halua seurata Norjan jäs.välisiä. Tämän on loputtava.

Moottorikelkkailijat hurjastelee Vääksyn ulkoilupoluilla ja kevyenliikenteen väylillä Päijänteen rantaan ja jäälle. Lenkkeilijät ovat hengenvaarassa. Vaaratilanteita toistuvasti.

Liipolassa on Ostoskadun ja Launeen Prisman välissä ns. "Ässämäki" kävelytie, on ollut monta kuukautta katuvalot pimeänä, vaikka olen valittanut monta kertaa.

Ihanaa, verotoimiston vastaanotossa henkilökohtainen opastus!

Millä saada nuoria keskeneräisiä urheilijoitakaan kisoihin muuta kuin jännittämään, kun eivät tule tietäjät, valmentajatkaan nolattavaksi. Menevät mieluummin ulkomaille tai median selostajiksi.

Luukuvei? En ymmärrä ääntämistä.

Ma 4.3.2019 Miksi liikenneympyrä ahdistaa, kirjoitus niin totta kuin olla voi. Yksi syy miksi ajellaan, miten sattuu, on kun keskitytään kaikkeen muuhun, esim. mobiililaitteisiin.

Ajatteleeko kukaan, mikä saastemäärä tulee, kun sähkö autojen akut vanhenee ja valtava litium-akkujen ongelmajätevuori on ongelma.

Taas kapulakieli-Finlandia-ehdokas: Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen kansainvälisten suhteiden päällikkö.

Turvapaikkahakemista moneen kertaan. Kuka maksaa?

Meillä kyllä ei makseta vesimaksua lapsista, aikuisista eikä myöskään koirasta. Ei maksa lapsettomat eikä ketkään muutkaan. Joten hohhoijaa vaan itsellesi.

Soteen pian kuten 1993 EU:hun ja Euroon demokraattisesti. Hienoa, että Suomea saksalaistettiin 1900-luvulla eikä venäläistetty, saatikka kommunistettu 1917.

Jollet kestä kerrostalossa kuuluvia ääniä, niin muuta maalle.

Nostetaan koiravero niin korkeaksi, että koirat vähenee, samassa suhteessa kaupunki siistiytyy. Samat ihmiset, jotka jättävät paskat, tiputtavat roskat.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi