Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Miksei nykyäänkin voisi olla vastaavanlaista yhteiskuntaa hyödyttävää rangaistusta?

Kun olin pieni, enoni joutui rattijuopumuksesta muutamaksi kuukaudeksi Seutulan lentokenttää "kuokkimaan". Miksei nykyäänkin voisi olla vastaavanlaista yhteiskuntaa hyödyttävää rangaistusta? Ja joku kärähtänyt voisi jopa muuttaa alkoholin/huumeiden käyttöään.

Ikävästi näkyy ympäri vuoden jalkakäytävillä räkäklimpit, tupakantumpit, likaiset eväspaperit ja muut roskat. Niistäkin haihtuu kaikenlaisia pöpöjä tuulen mukana. Kaikki roskaajat kuriin!

Miten käy Lahden seudun parhaalle uimarannalle Messilässä, jos siihen tulee kylpylä, onko vain hotellin asiakkaille?

Yes, maaliskuun eka ja eka koirankakka-Näppis. Nyt ne kuivuessaan leijailee jo neniin. Hih. Sanonko mihin ne leijailee. T. Koirankakan pussittaja

Lahden sivistystoimi pitää rehtoreitaan kurissa rikosilmoituksin ja varoituksin. Onko tämä 2000-luvun johtamista?

Kuuntelin Kimin haastattelua, mitään selvää ei saanut, mutta ei se mitään kunhan auto kulkee...

On meillä varsinainen oikeusministeri. Istuu inahtamatta tv-studiossa, kun puhutaan soten perustuslain vastaisuudesta? Vaihtoon!

Nyt olisi varmaankin viisainta äänestää keskustaa, he kun ovat jo läksynsä lukeneet.

Sivistysjohtaja ei edelleenkään halua ymmärtää että meillä Suomalaisilla on mielipiteen- ja sananvapaus.

Miksi Posti ei jaa keskiviikkoisin omaa postinen julkaisuaan. Ei ole jaettu kolmeen viikkoon ainakaan meidän kadulle Soramäessä.

On hämmästyttävää, ettei Lahden sivistysjohtaja tiedä, että meillä on perustuslain mukaan sananvapaus. Kiitos rehtori Leena Akolalle tästäkin opetuksesta.

Lahti tarvitsee lisää työssäkäyviä, koulutettuja asukkaita. Ei työttömiä, työhaluttomia tai rikollisia maahanmuuttajia.

Älä tuomitse hoitajaa lorvailusta, jos näet hänen räpläävän kännykkää. Hän tekee tärkeää työtään eli kirjaa omaisesi vointia asukastietojärjestelmään, joka tehdään nykyään mobiilisti.

Puuttuu enää koirilta auto ja ajokortti.

Maksaahan lapsettomatkin lapsien läträämät pesuvedet, miksei sitten koirien kukin? Hohhoijaa

Juu, pettymys oli Muumilaakso. Satu Silvon puuroutuva mutina mammana, lempeyttä voi ilmentää selkeästi artikuloimallakin. Pikku Myyn esittäjä olisi voinut ihan reippaasti ottaa mallia Elina Salon tyylistä. Rymymarkkinat eivät sytyttäneet, mutta katsotaan nyt vielä – idylliä kehiin.

Moni vanhus tai heikkokuntoinen käyttäisi liukuesteitä kengissään näin liukkailla, mutta: Kun ne pitäis laittaa kotoa tai kaupasta ulosmennessä kenkiin tai ottaa pois sisälle tullessa. Pitäisi olla tuolit tai penkit heti oven suussa, koska huonon terveyden takia ei seisaalta niiden pois/päälle laitto onnistu. Ja kauppojen oven suulla ainakin niillä istuimilla istuisi sitten kaikki joutilaat pulloinensa ja purkkeinensa...

Eläkeläiset! Allekirjoittakaa kansalaisaloite taitetun indeksin poistamiseksi lakisääteisen köyhdyttämisen lopettamiseksi!

Hiihto, mäkihyppy; nyt pitäisi palkata Norjasta valmentajat, jospa suomalaisten urheilijoiden tulokset parantuisivat. Suomesta meni paljon tietotaitoa mäkihypystä Norjaan vuosia sitten.

Haloo Lahden sivistystoimen johto! Laskeutukaa alas maanpinnalle tavisten joukkoon!

En tiedä kuka "ääliö" tuumaa, että "kaikki talot" on arkkitehti suunnitellut. Suomessa on tuhansia taloja, isojakin, jotka on suunnitellut rakennusmestari. Näin myös Lahdessa.

Lahdessa jokaisen toimialan rahoitusvaje johtuu sosiaalitoimesta.

Samaa mieltä Tarja Karstilan kanssa. Vanhoja, hyviä hoitotuloksia tuottavia menetelmiä pitäisi käyttää enemmän synteettisten lääkkeiden syöttämisen sijaan. Kummassakohan sitä tarvitaan enemmän uskomusta? Kun valkotakkinen käskee syömään parantavia pillereitä vai siinä, kun koira paranee homeopatialla?

Onko väestönkasvu itseisarvo, tila, johon pyrkiä, vaikka lisääntyvä väestö pysyvästi tarvitsisi kalliita erityispalveluja ja mittavasti sosiaalitukia?

Yritykset hoi! Mikäli teillä on yrityksenne lippu ulkona salossa, tarkastakaapa lipun kunto. Esim. Laatukadulla on monta riekaletta.

Sote-painostus kuin v. 1993-tilanne, kun Suomea ajettiin propagandan voimalla EU:hun ja euroon. Ja myös kun Suomea saksalaistettiin 1900-luvun alussa.

Kyselin kauppakesk. johtajalta milloin tulee eduskuntavaal. ennakkoään. paikat heille. Sanoi, että tällä hetkellä "vaali-asiat hallituksen käsissä".

Onko todellista, että parkkisakon voi kirjoittaa, jos kojelaudan päällä olevassa kotelossa on toinen kiekko osittain näkyvissä aurinkolasikotelon alla, ehkä puolet kiekosta näkyi, ja varsinainen kiekko oli ajastettuna kojelaudalla ratin kohdalla. Sakottaminen syy, 2 kiekkoa näkyvillä.

Terroristit panivat lapset ja vammaiset ihmiskilvikseen yrittäessään työntyä väkivalloin Gazasta Israeliin. Israel varoitti eri tavoin tulemasta rajan yli. Israelilla on oikeus ja velvollisuus puolustaa maataan ja asukkaita. Se ei ole sotarikos. Abbas sitä vastoin maksaa juutalaisten murhaamisesta.

Posti parantaa palveluaan! Viime vuosina posti on tullut, milloin sattuu tai jäänyt tulematta. 1.3.19 lähtien kirjeet yms. ovat perillä 4 arkipäivässä.

Jos tehtäis niin kuin Raamattu sanoo. Ei olisi raiskauksia ei hyväksikäyttöä eikä tehtäisi pahaa toisille. Viides käsky sanoo, älä tee huorin. Synti saa aikaan kaiken pahan. Koska sielun vihollinen haluaa tuhota ihmisen ja Jumalan luomistyön. Ihmisellä halu pahaan, ja totella ja seurata paholaista.

Jotakuta häiritsee patterinvinguttaja yörauhan aikaan. Tervetuloa istumaan iltaa ja valvomaan yötä 22–07, kuuntelemaan alakerran "musakkia". Ei siis musiikkia, vaan kaikenlaista naputusta, ulinaa ja vingutusta. Jotain kesyä välillä, kunnes pamahtaa luita repivä vinku reilun puolen tunnin ajaksi.

Miksi Suomen kouluissakaan ei enää hiihtoa? Ei ole ihme, kun kilpailuihin ei löydy! Nuoriso on opetettu känny-hampurilaisriippuvaisiksi!

Kun "kaikki" vanhusten hoitopaikat lopetetaan, mistä heille uudet kodit ja myös meille, jotka tulemme perässä...

Viipurintie 3 Parkkipaikat on vain talon asukkaille. Koko ajan muita autoja.

Kai se on lämmitettävä Harvia joka ilta, ettei valittajilta lopu jutunaiheet. Koivua kyllä riittää. Ei millään paskalla saunaa lämmitetä.

Missä Attendon ym. yksityisten hoitokotien vanhusten toimintaa järjestävät ammattilaiset? Siitä säästetty ja viedään elämän laatu. Kuka vastaa?

Onko nyt tullut uusi raivo, ilmaraivo.

Missä on kävelyteiden ja teiden hiekoittajat? Nastolan Pappilanpellolla on kuin kävelisi luistinradalla! Nyt vähä äkkiä sitä hiekkaa tien pintoihin! -A

Hyvät ihmiset! Älkää ostako, diiselautoa! Berner säätää! Nämä pois. Käytöstä!

Hitsi, miten vanhanaikaisia käsityksiä etätyöstä. Mun työnantaja on edistyksellinen, ja siksi en vaihda: kahdesti viikossa omassa kodissa etätöissä. Jee.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi