Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Pelastakaa Nastolan moitteettomasti toimiva terveyskeskus

Pelastakaa Nastolan moitteettomasti toimiva terveyskeskus. Älkää pettäkö luottamustamme. Älkää panko meitä Lahden jonojen jatkoksi. Älkää asettako euroa potilaan edelle.

Miksi auraus hyvin erilaista eri puolilla Lahtea? Pitäisi olla samat kriteerit joka puolella. Lepolankatu/mäki hoidettu tosi hyvin koko talven. Vielä hiekkaa, sitten kiitetään!

Fellmaninpuiston kapinapatsaat pitää siirtää johonkin arvokkaampaan paikkaan, esim. Lapakistoon.

Surullista avuttomana seurata, kun ennen niin iloinen, avulias ja energinen "Riihelän siivoajaksi" kutsumani mies kulkee enää yksin, on kuihtunut, surullinen, sulkeutunut ja kulkee yötä päivää silmiään kuivaten, surren ikävissään rakastaan.

Hykyn nykytilaan on syynä Lahden vuosikymmenien alimitoitus terveydenhoitoon, kiireellä kyhätty hyky alasajoineen ja vääränlainen kilpailutus esim toimimaton, keskeneräinen potilastietojärjestelmä. Lahti on nyt itse ajamassaan tilanteessa.

Joku näppiksellä valitti aurauksen orimattilassa vaihdoksen myötä huonontuneen? Meidän kadulla auraus parantunut kyllä selkeästi!

Maahanmuuttaja = toisesta maasta toiseen maahaan tulija, opiskelija, töihintulija, rakkaus tai jonkin muu. Joten Ruotsiin lähteneet olivat mamuja. 2015 tuli meille pakolaisia sekä maahanmuuttajia.

Kuinka digilehden sanaristikko täytetään? Entä sudoku?

Ai että ympäristöpääkaupunki, eikä osattu jalkakäytäviä putsata jalankulkijoille talviaikaan, vaan piti tien reunaa kaupungissakin kävellä.

Samaa mieltä, Loukkolan Litti-patsas oli ilmeikkäämpi ja asento parempi. Miksi tätä Huttu-taiteilijaa pitää suosia?

Menkääpä luonnonsuojelijat suomalaisille maatiloille tutustumaan, kuinka siellä saastutetaan luontoa. Suomalaiset lehmätkin piereskelevät enemmän kuin muualla ja näin saastuttavat ilmaa.

Kyllähän sitä tulisi "verorahoilla tuetuilla busseilla", jos niitä kulkisi!

Onko Launeen koulun rakennustyömaalla tarvikkeet sateelta suojassa, valvonta, ettei ole valmistuessaan jo sisäilmaongelmia.

Huom. Phhyky on siis julkinen. Ja täysin veronmaksajien rahoilla ylläpidetty. Siis ei kaikki mätä ole yksityisellä, vaikka niin vasemmalta tykitetään.

On oikein tehdä patsas evakoille. Mutta sen hommaaminen ei kuulu evakoille. Ei kai kukaan itseään pidä niin erikoisena. Oikean taiteilijan (ei ite taiteilija) patsas sijoitetaan sinne mihin Lahtelaiset sen haluaa sijoittaa. Esim. muiden sotaan liittyvien asioiden kanssa asematorille.

Roskienpolton haitallisuutta, ml. pahvit, mitkä helposti kierrätettävissä, ei korostettu riittävästi ilmanlaatujutussa. Jäi kuva, että puunpoltto on paholaisesta, vaikka näin ei ole.

Nyt vähän reippaammin. Poliisit työhön. Että saadaan ennen vaaleja selville, kuka valehteli itsenäisyyspäivän kemuissa. Että tietäisi kumpaa nyt sitte äänestäis.

Miten noin kauheat Satuhäät lähetetään, kun morsian oli kauhean törkeä suustaan.

Ei kyllä ole laisinkaan mitään laitaa tuollaisella meganegatiivisella sunnuntaikirjoittelulla, jonka Etlarin vähitellen avautuva entistä populistisempi linja osoittaa. Tämäkö sitten edistää hienon maakuntamme yhteishenkeä?

Saatte nähä kohta Hollola eroaa hykystä, eikä ple ihme. Kyllä rahoille pitää saada vastinetta, tulvaisuudessa Lahden sosdem. T

Hyky toimii yhteistyösä veroparatiisiyhtiöiden kanssa, tulos on selvä.

Hollola mahtipitäjänä voisi näyttää esimerkkiä ja jättää hykyn, täysin vääriä päätöksiä ja tulevaisuus on demarin sotkuja.

Hollolan on parasta keskittyä hoitamaan tulevasuudessa oman terveyskeskuksen kautta omaa väkeä, eikä osallistua salakavalasti maksamaan akuuttia ym. Lahden puolesta.

Miten Hollola kehtaa maksattaa asukkaidensa päivystyskäynnit Akuuttiin, joka käynti yli 40 e, huonot päätökset voi aina korjata.

Maailman mahtavin sotilasmahti (USA) joutuu sisäiseen hätätilaan, kun rajalle saapuu muutama tuhat kerjäläistä – heh heh.

Isoäitini ja äitini lähtivät Viipurista Lahteen evakkoon toukokuussa 1944. Ei ollut lehmää ja hattu päässä kummallakin. Miehet sotivat syyskuuhun -44. Evakot olivat kovin eri näköisiä johtuen yhteiskuntaluokastakin, mitä edustivat. Tässä mietittävää evakkopatsaasta päättäville.

Lahden demaritko päättää, että kaupunki käyttää perinnässä veroparatiisiyhtiötä, en voi uskoa sitä, puheet veroparatiisiyhtiöiden käytöstä taitaakin olla pelkkää sanahelinää, vanhukset voivat huonosti. Mitä tulee suraavaksi, varmaan lastenhoito.

Nyt Skinnari on sulla näytönpaikka. Pistä se hyky kuntoon ja lopetuta veroparatiisiyhtiöiden käytto Lahdessa, sietämätön tianne työntää kaikki rahat veroparatiisiyhtiöille. Rahat kelpaa, muttei ihmisarvonen potilaiden hoito.

Nyt Hollolalaiset saatte kerrankin osallistua ansioidenne mukaan maksamaan hykyä ja niitä maksuja tulee roppakaupalla teille lisää, pitäisi olla vähän kaukonäköidsyytä, Lahden demarit vei teitä kuin litranmittaa. Sitä saa, mitä tilaa. Nastola on teille hyvä esimerkki, mutta onnea silti.

TE-keskus, miksi maahanmuuttajia koulutetaan vain siivoojiksi ja bussikuskeiksi? Heidän ihmisyytensä ja älynsä törkeää väheksymistä.

Lahden aurauksista valittajat, olette oikealla asialla, mutta tulkaa katsomaan Mikkelin katuja. Ei mahu edes 2 autoa rinnakkain asutusalueen kaduilla, kerrostalojen pihat lumivarastoina, auraajat maanviljelijöitä, joilla ei ole kuin vanha setori ja siinä puinen lankkuaura.

Talvi on nasta juttu, voi myös luistella!

Uskottava puolustus ja uskottava vanhusten hoito eivät ole vaihtoehtoja. Yksinkertaiset suomalaiset syytävät rahaa monenlaisiin typeryyksiin ymmärtämättä oman maan ja kansan perustarpeita. Sota-aikana syntynyt

Hyvä kirjoitus, Kaisa Hako! Syyllisiä ollaan, jos vielä yllätytään minkään alan yksityistetyistä, kilpailutetuista, ulkomaille myydyistä ja veronkiertoyhtiöiden ryöstötoimista.

Lasten tapahtuma Salparieha Heinsuolla 17.2., kyllä tuli lapsille paha mieli, aikuisille ärtymys. Tapahtumapisteitä mm. onginta, poniratsastus, moottorikelkka-ajelu, kasvomaalaus, makkara ym. vain yhdet kutakin. Perheen yhteinen aika kului jonotukseen!

"Vihertynyt valtaeliitti ja identiteettipolitiikan moraalikaaos". Mikko Paunio/SDP kirjoitti US:n Puheenvuorossa. Siinä käsiteltiin mm. suomalaisten huonoa hammashoitoon pääsyä. Aasiasta, Afrikasta ja Venäjältä tulleet korkeakouluopiskelijat saavat täyden hammashoidon. Muissa pohjoismaissa EU:n ulkopuolelta tuleville ei ilmaista hammashoitoa anneta. Meillä rahaa tuntuu riittävän muille kuin suomalaisille.

Merrasojan kunnostukselle peukkua, sillä onhan se yhteistä olohuonettamme!

Verotus tulee uudistaa, verotuksen tulee mennä ihmisen aiheuttamien kokonaispäästöjen mukaan eikä tulojen. Ilmasto ja maapallo ensin.

Erittäin hieno ja asioita valaiseva kirjoitus Juha-Pekka Kaukoselta uskomushoitoihin liittyen. Puoskarilain valmistelu vain etenemään.

Edesvastuutonta ja törkeetä jättää jalankulkijat pulaan. Jos noi sohjot olis aurattu pois, niin ei mitään hätää. Nyt ne on jäätyneenä mykyräiseksi vaarallista kävelijöille. Paikoin kiiltävää jäätä eikä tietenkään hiekkaa missään.

Olipa omituista pysäköintiä lauantai-iltana Toukolantiellä. Olisin kääntänyt auton kadun päässä kääntöpaikalla, mutta kadun tukkeeksi pysäköityjen autojen vuoksi kääntöpaikalle ei edes päässyt.

Sunnuntaisuomalaisen juttu Nykäsen ja Lindholmin kuoleman suremisesta oli turha, ja tässä kohtaa osin jopa asiaton. Totta tietysti, mutta loukkaa heitä, jotka nyt todella surevat.

Vaalit tulossa, Hollola, nyt on hyvä muistaa ketkä päättivät, että meistä jotka tarvitsevat päivystyskäyntejä joudumme käymään Akuutissa ja maksamaan joka käynnistä 42.70 e , täysin hävytön temppu siirtää kulut köyhille.

Hollolan on hyvä miettiä omaa päätöksentekoa Hykyn suhteen, tulossa miljoonalasku Hollolan maksettavaksi, järkikäteen päättäjät. Panostetaan mieluummin omaan terveyskeskukseemme, josta olemme aina olleet ylpeitä.

Terve yritys ei irtisano työntekijöitä jatkuvasti. Työelämässä vialla ahneus, voiton maximointi. Hyvää, kokenutta työvoimaa hävisi joukkoirtisanomisilla, jokainen ne muistaa.

Ja se on kyllä höpö, höpö juttua, etteikö Nastola saisi uutta terveysasemaa. Tapelkaa poliitikot vaikka kengännauhoistanne, mutta uusi terveysasema on luvattu, ja sen on myös tultava.

Freitag vaihtoi hyppypukua ja se näkyi metreissä ja puvun haaroissa.

Jos demokratia toteutuisi ja lahtelaiset saisivat valita itse pormestarin, pelkona poliitikkojen mielestä olisi, että Aaltonen (ääniä ed. kuntavaaleissa 1 381 ja 3.eniten) voittaisi Komun (293 ääntä) tai muun. Tai vaikka äänikuningatar saisi paikan.

Aura hioo Kuhilaankatua entistä jäisemmäksi mutta ei hiekota yhtään. Jalankulkijaa hirvittää kulkea.

Maksavatkohan nämä traktoria koulumatkoihinsa käyttävät koululaiset ajeluistaan dieselveroa. Ne ajot eivät ole maatalouskäyttöä.

Eeva-lehden haastattelussa Aino-Kaisa Saarinen kulkee työmatkan pyörällä. Me Naiset- lehden hiihtämällä. Millähän seuraavassa lehtihaastattelussa?

Kärkölän Joentaustantien kaaharipoika, lopeta se hurjastelu, ennen kun tapat itsesi tai viattoman vastaantulijan.

Lahden ainoat järjen ihmiset, Kalle Aaltonen ja Matti Eve. Voi kun olisitte eduskuntavaaleissa ehdokkaana, ääneni olisi teidän!

Eikö urheilukeskuksen ja Tapanilan välisen hiihtoladun reunasta voi kaataa muutamia havupuita, ettei neulaset roskaa latuja?

Maria Guzenina oli edellisessä hallituksessa sotesta vastaavana ministerinä, eikä saanut mitään aikaiseksi. Poliittista peliä!

Kyllä olen samaa mieltä. Miksi Kuntatekniikka ajettiin alas? Kenelle jää voittoa? Kun traktorit menee tuhatta ja sataa ja jälki on mitä on?

Kiitokset äidin hyvästä hoidosta ja huolenpidosta Vääksyn Attendon hoitajille. Olitte suuremmoisia!

Voisiko joku tutkia, onko uusi yksityistielaki laillinen. Sen mukaan jokainen tien osakas omistaa 2 autoa. Törkeää rahastusta.

Kovasti on viihtyisän ja elävän näköinen Rautatienkatu syksyllä ja nyt sohjoineen ja likaisine lumikasoineen. Muutama kuukausi kaljakuppiloiden ulkojuottoloita ei vielä tee kaupungista elävää.

Jos harkitset lemmikkieläimen ottoa, mieti samalla ja kysele varahoitajaa siltä varalta, jos et itse kerkiä aina. On edesvastuutonta kuskata eläin hoitoon vieraalle! Jos jotain sattuu, eläin sairastuu ym, ketä syytetään silloin ja paha tunne jää loppuelämäksi vt- hoitajalle! Kaikki ei halua hoidella toisten kissoja ja marsuja, mutta moni ei kehtaa kieltäytyä!

Miksi ei keskustan vähistä parkkiruuduista voisi muuttaa vinoparkiksi? Helppo mennä ja lähteä varsinkin mäessä.

"Tontin omistajalle kuuluu oman ajoväylän auraus, auramiehen ei kuulu auraa kääntää." Antaako se auramiehelle oikeuden tukkia kiinteistön ajoväylä kadulta irtoavalla lumella? Ei anna. Kolatkaa siis lumet rohkeasti sinne, mistä ne auramies siihen toi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi