Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Asiakaspysäköinti matkakeskuksessa aikamoista shakinpeluuta

Asiakaspysäköinti matkakeskuksessa alkaa olla aikamoista shakinpeluuta varsinkin arkiaamuisin. Paikkoja ei ole ja niistä vähistä paikoista saa maksaa itsensä kipeäksi.

Kuinka epäkohteliaita ovatkaan alle kolmekymppiset miehet. Vaikka pyytää kolaamaan vain oman autokatoksen niin ei käy. Epäsiisti asunnon etu (ja taka) saa naapurit vihaiseksi. Johtuuko kotoa saadusta opista? Taloyhtiöissä on lakiin perustuvat säännöt.

Salpausselän kisojen aikana Hiihtomuseo auki vain VIP-vieraille. Kisa vieraita toivotaan, mutta museoon ei ole asiaa, vaikka moni sinne haluaisi. Onpas outoa!

Mielestäni Seiskan tulisi kustantaa Matin hautajaiset. Saisihan se sitten taas yksinoikeuden.

Orpo ja Sipilä eivät ehdi ennen vaaleja saada lakia hoitajamitoituksesta. Kiitos, kiitos!!! Seuraava hallitus tekee sen ensitöikseen ja jää historiaan vanhusten hoidon kuntoon laittajana ja sitä emme unohda.

Lehdessä oli tammikuun lämpötilat 1990-2019. Kuinkas kävikään pudotusta oli 2,5 C! Tästä ei mainintaa. Miksi ei?

Terhon ehdotus valtiollisista hautajaisista on naurettava ja epätoivoinen. Vaalit lähestyvät.

Joku ilmoitti pirun meitä vetävän syntiin. Eikös piru ole J:n luoma? Ja eikös kaikki ole J:n hallinnassa? Eli eikös J kuitenkin ole kaikesta vastuussa?

Eläkeläisyhdistysten pitäisi tehdä muutakin kun järjestää päivätanssia, eläkeindeksissä olisi korjaamisen paikka.

Taitaa olla kaikki aurat huollossa, kun tiet ja jalkakäytävät on lumimössöä täynnä ei ennen mutta nyt.

Onkohan huoltoyhtiö ahnehtinut liian monen talon lumityöt huolehdittavakseen kun kerrostalon etu- ja takapiha jo kolmatta päivää auraamatta ja katolta lumet voivat koska tahansa pudota niskaan?

Kun tontin puolelta ei saa työntää lunta ajoväylälle, saako auraaja tukkia tontin sisään- ja ulosajon tontin puolelle tulleella aurausvallilla?

Miksi ihmisistä ei tehdä kokonaisia tilastoissa, vaan 1, jotain ja sama esim. lasten lukumäärä perheissä? Entä, eivätkö eläkeläiset ole aikuisia, kun liput jaotellaan aikuisille ja eläkeläisille? Parempi vaihtoehto olisi em. työikäiset! AA

Evakot-patsaan tiimoilta pitää järjestää ehdottomasti, avoin ja rehti kilpailu, patsaan tekijästä. EI enää näitä, surkeita "häpeä"pilkkuja, kuten "mäkimiehet". Samalla poistuisi kuva "yhden" suosimisesta. Ja ehkä "rahahanatkin" paremmin aukeisivat.

Syntyvyydestä sen verran, että lapsenteko pilaa naisen kropan. Siinä on ainakin yksi syy koskien nuoria naisia. Näin olen kuullut.

Osuuskaupparyhmä halpuuttamaan vanhuspalveluja. Viljelijät on jo saatu polvilleen.

Ristinkirkon kanttori on hyvä. On todella rumaa arvostella, jonkun takalistoa.

Yle: "Tarve riippumattomalle medialle on suurempi kuin koskaan". Mitä mediaa se mahtaa tarkoittaa? Miksi Yleltä niin sanotaan, kun kuitenkin toimitaan toisin? Yle ei ole riippumaton. Samaa vasemmistolaista propagandaa se tuottaa melkein joka ohjelmalajissa. Uutiset, A-ohjelmat ym. Valikoituja vieraita, valikoituja asiantuntijoita, sieltä vasemmalta.

Auraajille maksetaan hommasta palkka, kyllä asiakkaalla silloin oikeus moittia surkeaa työtä. Talkoona tehty työ on eri asia erikseen!

Torkonalueen koiranulkoiluttajat korjatkaa koiran jätökset jalkakäytäviltä!

Eikö noilla lumen auraajilla ole minkäänlaista älyä, kun portille aurataan metrin korkuinen kasa lunta joka on paakkuuntunut kovaksi niin siinä olisi vanhemmalla ihmisellä ylivoimainen työmaa

Ainoa elikko, joka aiheuttaa sää-ääri-ilmiöitä on ihminen. Syy-yhteydet on helppo havaita maapallolla. Vielä on onneksi happipitoisuus säilynyt 20,95 %.

Suomessa ei nykyisin mikään enää toimi ilman yhteiskunnan rahaa. Ei edes nuorten naimapuuhat.

Nyt lähes kaikki eteläisen Suomen voimalat, Lahtikin, ilmoittavat käyttävänsä hakkuutähteitä. Paljonpa niitä riittää. Kuka uskoo moiseen?

Toimikunta päätti salassa pormestarimallista Lahteen. Onko laillista? Tosi kallista. Kolme pormestaria ja nykyinen kaupunginjohtaja samalla palkalla talousjohtaja. Kaupunkilaisten saatava äänestää asiasta.

Kuka muistaa 60- ja 70-luvulla Ruotsiin lähti vuosittain 40 000 suomalaista, lähes puoli miljoonaa. He olivat silloisia mamuja, osa paremman leivän perässä lähtijöitä, ahkeria tekijöitä, mutta myös vähemmän ahkeria...

Olitko pappi vain lukkari seurak.yhtymän teltassa markkinapäivänä. Kehotit menemään ehtoolliselle, kun peräsin seurak.samanlaisia syntymäpäiväjuhlia talvella syntyneille kun kesällä syntyneillä. Sehän on vain järjestelykysymys. Tasapuolisuutta seurakuntalaisille.

Vessapaperirullien vaihtoa suoritetaan edullisesti, vain a 10 e.

Lumenauraukseen ei kukaan ketään pakota. Ellet siitä kunnialla suoriudu, niin suosittelen alan vaihtoa! Eiköhän paikallesi osaaviakin löydy.

Niinpä, tehkää tokkiisa pönöttävät tyypit evakkopatsaaksi– myö karjalaiset ei niihin ees vilkasta!

Miksi yli 3-4-metrisiä lumikasoja kasataan katujen risteyksiin? Nämä ovat liikenneturvallisuusriski autoille ja jalankulkijoille!

Ala-arvoista Harjulankadun ja Ruolankadun auraus ollut tänä talvena koko ajan, lumimäärän kyllä ymmärtää.

Kolarin aiheuttaa myös epävarma ajotaidoton kuski, ei siinä nopeudella ole juurikaan mitään tekemistä. Olen itse ajanut 45 v jokseenkin aina ylinopeutta, eikä yhtään kolaria. Liikenteenvalvonnassa tuijotetaan vain ylinopeuteen, vaikka muita söheltäjiä on tiet täynnä. Pääasiahan on että rahaa tulee.

Ei sinun verorahasi mene ikinä vanhustenhoitoon, vaan herrain ja rouvain perstaskuihin, jotka näitä "palveluita" järjestää.

Vanhustenhoito paranee, mutta hinnat nousee pilviin. Herra anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä ovat tekemässä?

Mitä tarkoitat fiksuilla lääkäreillä?

Kiitos kolmelle henkilölle, jotka auttoivat minua hautausmaalla upottuani lumeen, etten omin konstein päässyt sieltä pois keskiviikkona.

No niin "Nastolan kissanrääkkääjän lynkkaajat", nyt selvisi että kissa jäi auton alle. Ensi kerralla jäitä vähän hattuun.

Hyvä Kannaksen lukion Adalmiinan Helmen esittänyt ryhmä. Valtakunnassa kaikki hyvin. Kuningas ja kuningatar ovat onnellisen prinsessan hienot kasvattajat.

Turranmetsän kissatragediassa syyssä ihminen vaikkakin tekotapa oli autolla yliajo. Jos kuski huomasi tapahtuneen niin olisi kuulunut viedä kissa lähimmälle eläinlääkärille tai ilmoittaa hätäkeskukseen, josta olisi saanut neuvoja toimia. Vammautunutta eläintä ei saa jättää kitumaan.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi