Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Lapsiperheet ja vanhukset tasa-arvoisiksi

Lapsiperheiden kotipalvelu maksuttomaksi? Miksi kaikki pitää nykyään olla ilmaista? Sitten myös vanhusten kotipalvelu tasa-arvon mukaisesti maksuttomaksi. En suostu, että veroprosenttiani nostetaan, että toiset saavat mällätä ilmaiseksi.

Hyvä jos osaat ajaa ja pärjäilet 2 vedolla. Mutta ei sinuakaan 4 veto ja nastat kuskina huonontaisi. Vai?

Ei yhteiskunta ole hylännyt pien- ja keskituloisia vaan ay-liike. Ymmärtääköhän kaikki %-laskun? Prosenttikorotukset kaikille sortaa pienituloisia.

Suomalaista lähetystyötä on tehty Afrikassa 1700-luvun loppupuolelta asti. Missä näkyvät tulokset? Vai onko niitä ollenkaan.

Urheilun toimittajat monta päivää ennen kisoja Åressa

Juhani Honkanen teki hienon evakkopatsaan Helsinkiin Karjala talolle, miksi ei kelpaa Lahteen?

Mitä kamalaa täytyy tapahtua Jalmarin pihalla, ennenkuin huoltofirma käy auraamassa ja hoitamassa piha alueen ja parkki paikat. Sairaala alue!

Evakkopatsas tehty samalla muotilla kuin Litin patsas. Siihenkin olisi naistaiteilijan versio ollut luonnollisempi. Ei tarvi suosia taiteilijaa, valitkaa paras.

Palkatkaa hoivakoteihinne siivoojia ja keittäjiä, varmasti halvempia kuin hoitajat ja sitten hoitajat saisi hoitaa vanhuksia.

Nyt hiihtomuseo tilannetajua! Nykäsen mitalit kaikkien kisavieraiden nähtäviksi viikonloppuna.

Tonttulastakin saa tarvittaessa hakea lunta ilmaiseksi.

Lestadiolaiset eivät kuulu ev-lut. kirkkoon. Heillä on omat sakramentit.

Hollolassa ei näy yhtään elävää auramiestä. Lumet auramaatta jo 48 tuntia. Onkohan nurmikonleikkuun aika ?

Suomi on jättänyt oman nuorisonsa heitteille 90-luvun laman jälkeen vähän joka asiassa. Muille on rahaa jaettavaksi, ei omille. Se nähdään nyt syrjäytymisinä. Ei työttömillä ole varaa perhettä perustaa.

Voisivatko koijarit jättää yhden hävittäjän verran veroja pimittämättä, saataisiin vanhuksille hoitoa. Caymansaarilla sitä jo on, eikä käärinliinoissa ole taskuja.

Esperi kohtelee myös vammaisia asiakkaita todella huonosti. Ovat kuitenkin maksavia henkilöitä.

Jos tämän päivän 50-vuotias vastaa entisaikojen 30-vuotiasta, niin tämän paivän 30-vuotias vastaa murkkuikäistä. Tämän päivän 70-vuotias selättää henkisellä niskalenkkiotteellaan kaikki 40-50 vuotiaat.

Eve kirjoitti asiaa. Pääpuolueiden kellokkaat petaavat pormestarien paikkoja itselleen. Kristiina Joensuu nosti asian esiin ja sai puolueeltaan rangaistuksen.

Uutisissa kerrotaan: Puuttuu vanhusten hoitajia, lasten päivähoitajia, poliiseja, tuomareita jne. Päiväni pelasti käynti arvauskeskuksessa, siellä oli sentään pari valelääkäriä, ja kolme haamuhoitajaa.

Evakkopatsaassa tulisi näkyä se positiivinen puoli minkä he toivat Lahteen tullessaan! Tuskan ja huolen keskeltä nousi toivo ja tulevaisuus. Ei annettu periksi.

Terhon ehdotus valtiollisista hautajaisista on naurettava ja epätoivoinen. Vaalit lähestyvät.

Siikaniemessä saunotaan ja pulahdetaan avantoon perjantaisin klo 17-20

Kiitos auraajille Pikkuveskun ympäristön hoidosta. Sen sijaan kulkiessa Kulmakadun kautta ei tahtonut ohi päästä. Tuo pieni ja vilkas kadun pätkä näyttää olevan kesät ja talvet hoitamatta.

Liitos Lahen, täysin peesstä; tiet auraamatta, lumikasat, mitää ei siivota pois. Nastola hoiti hyvin. Verorahat kelpaa hyvin Lahelle. Palvelut??

Miksi postin kuljettaja ei palauttanut ottamaansa koussikkaa jäätyään Yrjönkadulla jalkakäytävällä lumeen.

Minkä hyvän mielen ruiskeen tarjosikaan ukulele-yhtye Kauppakeskus Sykkeen aulassa keskiviikkona keskellä päivää, ihana yllätys! Useammin tällaista por favor!

Jos aiotaan nostaa 100 e takuueläkettä niille, jotka eivät ole tehneet päivääkään hyötytyötä, pitää hoitoalan työssä ylikuormitetuille – nyt eläkeläisille – saada sama eläketakuusumma!

Eikö esim. Tehyn ja Super tehtävänä ole ollutkaan puolustaa jäsenmaksun maksaneiden jäsentensä ammattityön sisältöä potilashoitoa varten ja poistaa siivous ja keittiö ym aputyöt hoitotyönkoulutuksen saaneiden työstä?

Ilkka Kulmalalle suurkiitos Matin muisteloista. Olemme kaikkien sanojesi takana. Oikeaa arvostusta herkkää ihmistä kohtaan. "ex tanssityttö"

Päivystys Akuutti24 on muutettu kaatopaikaksi, jonne Lahden terveysasemilta ohjataan vastaanotoilta ns.perushoitopotilaita jatkuvasti sekä ohjataan erik.hoitoon kroonikko- vanhuspotilaat suoraan. Samoin Lahden Sosiaali-Santra +Siiri.

Mitäpä jos me eläkkeelle jääneet suhteellisen hyväkuntoiset perustettaisiin yhdistys, joka kävisi vierailuilla hoivakodeissa ja kotihoidon kohteissa. Tulisi tehtyä etukäteistarkastuksia, kun ei maksetuilla veroilla hommaa ole saatu kuntoon - eikä nykypoliitikoilla saadakkaan.

Aivan ihana TV2 muumifilmi saamenkielellä! Samoin voisi esittää kaikki Modernit miehet tai liveohjelmat ja muut kiroilu- ja rumapuheohjelmat suojaamaan nykysuomalaisia rumilta puheilta.

Onko opiston ent. kiinteistön uudella omistajalla Harjukadulla erivapaus olla auraamatta jalkakäytävää ja sulkeakin se, kun ei pudotuta lumia katolta?

Kärkkäinen antaa verkkokaupassa tuotteelle hinnan, joka kuulosti tosi hyvältä. Varmistin ko. hinnan heidän asiakaspavelusta ja sain kirjallisen vahvistuksen mainostetulle hinnalle. Kärkkäinen ei kuitenkaan suostu myymään sillä hinnalla!

Kyllä niitä kovaa puhuvia huutajia löytyy suomalaisistakin! Kuuntelepa ite.

Hyvä Kivimaan uimahallin suunnittelija, ei pysynyt liimalla saunan lauteet kasassa!

Ai miksi en kulje junalla tai osallistu kuljetukseen? En ole niin sosiaalinen että jaksaisin katsella samoja pärstöjä joka aamu ja nyökätä tuntevani.

Bussissa voi oikaista penkin ja nukkua, vähän pidempi aika ja pehmeämpi penkki takaa makeat tirsat. Eikä tarvi vahtia tavaroitaan.

Matti Even Esalainen täyttä asiaa! Bruneau ja Komu ovat mestareita asioiden pimittämisessä ja kaupunkilaisten vähättelemisessä!

Sysmäläiset älkää pistäkö näppejänne alttaritauluun. Silloin viimeinenkin maamerkki häviää!

Niin sääliksi käy ilkeät ihmiset!

Palkkatuki on sosialistinen malli, jonka parhaita asiantuntijoita eivät suinkaan ole työntekijät, vaan porvarilliseen vapaaseen markkinatalouteen uskovat yrittäjät.

Heh joo todellakin Lahden Ladot, 16-18astetta. Lahti Energia tienaa kun pitää hankkia sähkölämmitin?

Oli ilo lukea Jorma Ratian asiantunteva kirjoitus sote-ja maakuntahölmöilystä! Eikö muiden silmät aukea vieläkään?

Johan on paksua, valtiolliset hautajaiset Matti Nykäselle.

Kyllä olis syytä myös tarkistaa yksityisten palkkoja. Maksavatko sopimusten mukaista palkkaa. Ainakin Attendon maksama on tietojeni mukaan alhaisempi kuin kunnan palkat.

Onko kellään kokemusta tästä Palvelu Santrasta? Heillä on siellä aikaa tehdä näitä arviointikäyntejä joka kuukausi vanhusten luona ja jos pyytää soittopyyntöä takaisin, niin ne häviävät siellä kummallisesti!

Eikö olisi tärkeintä kiinnittää huomio hoitajien soveltuvuuteen ja pätevyyteen? Ja toiseksi: Eikö ole luonnollista, että vanhuksia myös kuolee hoitolaitoksissa? Meitä nyt vain yritetään pitää hengissä liian pitkään silloinkin, kun emme enää ole "elossa".

Iskun edessä jalkakäytävän auraus ei toimi. Näinkö säästetään?

Jokohan poliisin vihapuheryhmä on saanut kiinni Jyrki Joensuun henkeä, terveyttä, sukupuolielimiä ja perhettä uhanneet vihaviestien lähettäjät ?

Amk sair.hoitaja pesee vessat ja huoltaa pyykit kunnan hoivatalossa. Siivoojia vähennetty.

Jos Matti Nykäselle järjestetään valtiolliset hautajaiset niin sitten myös varamanulle eli Ismo Kalliolle.

Alkoholia vastaan jää aina hopealle. Joten ei valtiollisia hautajaisia.

On aikoihin eletty. Lääkealan firma käyttää tatuoitua ihmistä tv-mainoksessaan ja "paras" tv-ohjelma näytti tatuointia suorassa lähetyksessä! Ja kun äskettäin uutisoitiin tatuointiväriaineitten mahdollisista myrkyistä.

No eipä se kauaa kestänyt, kun joku törppo yrittää ja oven loksahdus paljastaa. Eikös ollutkin mukava ylläri tuo uusi sisältä lukittava turvalukko.

Tosi tarpeeseen on Mukkulan silta tehty. 3 kuukautta sillalla puomit eikä kukaan huomannut. Silta ajan ei sitten korjattu, vaan tehtiinkin uusi.

Hyvät rakkaat päättäjät ja virkamiehet. Älkää lisätkö valvojia. Vaan lisätkää niitä hoitajia lisää, niitä laitokset huutaa lisää,eikä valvojia

Miksei valtio eli veronmaksajat korvaa ihmisten lääkekuluja? Jokainen maksakoon omat lääkkeensä ihan itse.

Miten niin "ikänsä työtä tehneet eläkeläiset". Jos on jo yli 30 vuotta nostanut eläkettä...

Joku ihmettelee miksi ei ole mieshoitajia munia pesemään ja uimahallissa miehiä siivoomassa. Siksi tietenkin kun miehet eivät halua tehdä alipalkattua työtä. Älyhoi!

Uutisen mukaan Amnestyssä on vallan väärinkäyttöä ja johdon harjoittamaa kiusaamista sekä julkista nöyryyttämistä. Tuollaista tapahtuu yrityksissäkin.

Hävetkää kansaned. /dem. ym. Kyllä etoo katsoa tätä kusetusta. Kiljusen aloitetta eläke indeksin korj. ei tuettu. Syyllisiä olette te. Totuus esiin!

Nuori ammattilainen kuvanveistäjä tekemään patsasta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi