Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Lajitellaanko jätteet oikeasti Kujalassa?

Jätefirmat nykyään ottaa energia- ja sekajätteen samaan kuormaan. Tapahtuuko lajittelu Kujalassa vai kusetetaanko asiakasta?

Hoitajamitoituksen muutos +250 M?: liian kallis! 297 M? 13km kehätie: ei tunnu missään!

Toivoisin, että sinäkin putsaisit lumet postilaatikkoryhmän edestä edes joskus. Sinulle tulee myöskin postia.

"Ei oo sun asia, jos mä kävelen mobiililaitetta tuijottaen päin punasia." En siis paina jarrua.

Ala-arvoisia julkaisuja Ristinkirkon kanttorista. Tässä näkee kuinka typerä asia saa siivet kuin juoru! On jo ihmisarvoa loukkaavaa. Kaikkea Etlari viitsiikin julkaista!

Ai mahlotont mitä Lahlen halot on meilän pualel

Aseman taakse cm-mainosta ei oo jaettu pitkään aikaan.

Kohdellaan lapsiamme tasapuolisesti, on sitten vanhuksena kaikinpuolin helpompaa.

Tiistain 5.2. oli kolumni koskien Unkaria. Sen mukaan Unkarin hallitus ja Orba'n hallitsee verovaroin ylläpidettävää maan TV:tä. Aivan kuin Suomessa!

"Hyvinvointivaltiossa" menee lujaa, vain ihmiset ja ihmisyys on unohdettu. Huuto täältä ulkokehältä.

Kiitos koskettavasta kirjoituksesta mielipidesivulla "Erityiselläkin on ihmisoikeudet"

Miljonääri, jolla on sydän ( Ratia ). Oli ilo lukea teksti, jota tukee 100% meistä pieneläkeläisistä. Nimimerkki 1100-/kk. Huom. Ei muita tuloja.

Vanhusten hoito täysin nyt kuntien säästöistä kiinni. Sitä saa mitä tarjouspyynnössä hoitajamitoituksella pyytää.

Olisiko mitenkään mahdollista saada ne isot lumi kasat pois PHKS pihasta kun taksit eivät pääse parkkiin ja tukkivat tietä!

Nyt selvisi pääministerimme ja niin monen muunkin suomalaisen huono englannin kielen taito! Prosentti äännetään "pörsent" (sadasosa) eikä prosent!

Kun aikoinaan kävimme pilkillä Naumissa, tuli varis välittömästi paikalle....jollei kalaa tullut, alkoi raakkua...

Kyllä minulle saa laittaa hygieniahaalarin, koska hoitaja ei ole vierellä vahtimassa. Kauheaa olisi, jos kakkapalleroita leipoisin. Hoitajia liian vähän.

Jorma Ratialle kiitos hyvin kiteytetystä, päivän valinta tekstistä. Vanhusten hoidon kansallinen häpeä saa onneksi nyt paljon huomiota. Mutta muuttuuko mikään?

On se vaan niin tyhmää ajaa nastarenkailla asfalttiin uria kaivaen kun vieressä on pehmeämpää lumipolannetta.

Lahden kaupungilla oli 80 luvulla kaksi tiekarhua, ne piti hukata pois. Olisi olleet tarpeen tänäkin päivänä, niillä voisi poistaa polanteita, käyttää katuja rakentaessa ja sorapintasia katuja kunnostaessa.

Tupakan poltossa ei ole mitään puolustettavaa, ääliömäistä verrata sitä mihinkään!

Arvoisat kansaedustajat. En ihmettele että sotea ei saada maaliin kun näpertelette tällaisten pikkuasioiden kuten mies sanan käytöstä. Poistakaa sitten myös eduskunnan puhemies käytöstä.

Voisiko joku toinen liikennöitsijä hoitaa Orimattila - Heinola väliä, kun ei tuosta Lehtimäen touhusta tule yhtään mitään.

ESS 5.2. s. B7 Jorma Ratian kirjoitus oli totta joka sana. Totuuden torvi ei pala tulessakaan. Ei sotea! Mikään ei muuttuisi, vaan päinvastoin.

Koska hoitajamitoitus vanhuspalveluissa mättää, ongelma on helppo korjata ilman merkittäviä kustannusvaikutuksia rekrytoimalla tuhdimpia hoitajia.

Minkähänlaisia matosia tämmöisen perusmikkihiirikaaharin päässä matelee. Keltaisen nesteen kera.

Suomessa sanotaan vankipäivän nettokustannusten olevan yli 1.5 kertainen vanhustenhuoltoon verrattuna. Olisiko tästä vedettävä joitain johtopäätöksiä?

Kaikille sama eläke kaikille, oli vaikka pääministeri tai ministerin siivooja, jos työura on yhtä pitkä.

Asiallinen hyvä perushoito, riittävä ravinto, juomat, hygienia. Maalaisjärki ja laitoshuoltajat takaisin, tartunnat vähenevät. Pois turhat kirjaukset, koulutukset jms, mitä ei todella tarvita. Taloudellista!

Eläkkeeni nousi peräti 14 centtiä. Kiitos tästä hirveästä korotuksesta kuuluu Verohallitukselle, eläk.yht. Varmalle ja demarihallitukselle, joka ei kokonaan poistanut eläk. indeksikorotusta!

Tarkastukset kaikkiin hoitolaitoksiin ilmoittamatta. Ei ravintoloillekkaan ilmoiteta Oiva-tarkastuksista etukäteen ja näin ne epäkohdat tulee ilmi ja myös ravintolan ovenpieleen koko kansan näkyville. Samat merkinnät epäkohtineen joka hoitolaitoksen ovenpieleen.

Hennalan asukkaille palveluja, Helsingintien Starkin vanhaan kiinteistöön liiketiloja. Tänne kaivataan kipeästi apteekkia, R-kioskia, Lidl kauppakin olisi kiva ja jonkin kokoinen ravintola, että tapaisi muita ihmisiä. Tämä seutu kun on aivan kuollut palveluista, vaikka asukkaita tulee koko ajan lisää.

Akuutin palvelu on ystävällistä, taitavaa ja ripeää!

Koskahan Lahden Taloja alkaa kiinnostaan lumitöitten laatu.

Kiitos Kerberos. Liikutuin kyyneliin piirroksen tunnelmasta, Kirjaimia ja nimeä ei tarvittu, kuva kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Joka kadulla lumenkaatopaikka. Auraajalle tiedoksi ettei kasaa lumia yksityirten pihoihin.

Kaunista ja kuvaavaa muistelua vuosien varrelta tv:ssä Matti Nykäsestä. Lopuksi kotka kaarteli sinitaivaalla häipyen kauas horisonttiin tutun laulun sanoja lainaten "en enää etsi virvatulta on edessäni onnenvaltakunta"

Suomessa on yli miljoona eläkeläistä. Päättäjät eivät ilmeisesti ole moista huomanneet. Nyt vouhkataan miten rahat riittää tulevaisuudessa. Eikös tuohon olisi voinut varautua? Eivät itse eläkeläisetkään tunnu välittävän. Kyllä heillä olisi nyt tilaisuus vaikuttaa, kun vaan ryhtyisivät.

En ymmärrä miksi ihmiset sekoaa lumesta talvella ja kesällä on liian kuuma. Koittakaa nyt vaan pärjätä nää muutamat kuukaudet valtavan lumimassan kanssa. Ja aurata voi myös itse jos on tarve vinkua.

Lumia ei saa kärrätä muualle omasta pihasta.

Jep laajemmin ajattelijat mahtavia! Hiljaisillakin niin paljon fiksuutta ja annettavaa! Kunnioittakaamme myös heitä ja muita hiljaisia puurtajia.

Lahti-energia ja nyt lähes kaikki eteläisen Suomen voimalat siirtyvät käyttämään ns. hakkuutähteitä. Varmaan niitä aiemmin ollut kiusaksi eläimille ja ihmisille.

Jotenkin niin sääliksi käy ns. "paremmat", joilla aina varaa ylenkatsoa ja tuomita muita.

Juu ei kannattaisi olla tyhmä, vaikka olisi kateellinen.

Kerrankin hyva mainos "maailmassa on monta ihmeellista jne"

Jatkuva hinta vedätys kiinteistönhuoltoon näkyy nyt lumitöissä. Näköjään ainoa tapa säästää taloyhtiössä on ottaa se huoltomiehen tai siivoojan selkänahasta.

Onneksi hiili joka on syntynyt maatuvasta esim. puusta miljoonia vuosia sitten korvataan energian tuotannosta puulla joka on kasvanut 10-30 vuotta. Maapallo pelastuu?

Eikös lumet pidä kasata omalle tontille? Ihmettelen vaan, mistä noi lumet tulee tohon Piiparin vanhalle kentälle, kun kävelytiekin alkaa kaventua. Viereisten talojen pihoistako?

Meillä on Suomen paras naapuri, kun tulemme reissusta kotiin on piha lingottu lumesta ja ihan ilman pyytämistä. Kiitollisin mielin, mummo ja pappa.

Kun lunta on nyt niin paljon, että kadut on kaventuneet aurausvallien vuoksi, niin meidän jalankulkijoiden "iloksi" autoja on alettu tunkea parkkiin jalkakäytäville. Pysykää siellä ajoradan puolella.

Puhelinta katsova on se ongelma. Kävelee auton kylkeen. Autoilija on syypää.

Vanhustenhoidon hoitajamitoituksen mekaaninen korotus nostaa kustannuksia ja hoitopaikkojen hintoja. Köyhät vanhukset jäävät entistä enemmän hoitopaikkoja ulkopuolelle. Tuokin asia on selvitettävä.

Poliisin määrärahat pienet. Miksi tutkia joutavanpäiväistä asiaa joka koski loitontaa. Näille kansanedustaja ehdokkaille ei ääniä heru, terveisiä Toivontieltä.

Kaduttaa että lähdin mutta en unohtanut.

Vihreät kansanedustajat ajavat taxilla eniten ja samalla vaativat kansalaisia käyttämään joukkoliikennettä ja vuokrapyöriä ettei ilmasto lämpenisi. Vedetäänköhän meitä kansalaisia höplästä?

Tykkään puuttomasta metsästä, aavasta ulapasta, äänten kohinasta.

Kuinka alhaista peliä hallituksen hyväksynnällä on porvaristolta "hoivayrittäjiltä" rahastaa vanhuksilla, sairailla ja työttömillä. Ei puhettakaan terveestä yhteiskuntarauhasta.

Puhutaan edistyksestä, mutta totuus on, että olemme palanneet 1918 tasolle monelta osin, onpa meillä sitten netit ja älypuhelimet.

Kuinka kauan Lehtimäen liikenteellä kestää bussin takavalon korjaus. Jo toista kuukautta pitkälti takavalo pimeenä. Sama bussi.

Ei se nuoruus niin suuri haitta ole ollenkaan, siitä pääsee iän myötä eroon.

Salppurin kisat on jo useita vuosia ollut vain VIP väelle suunnattuja! Nytkin kisojen aikaan jopa Matin mitaleita näytetään museossa vain Vipeille?

Täytyy ihmetellä tätä ilmastonmuutoskeskustelua. Nyt jo hiihtäjät miettii pitäisikö jättää lennot väliin kun maailma saastuu. Ja koko ajan keksitään uusia saastemaksuja. Kuitenkin Intia, Indonesia, Kiina, USA ja monet muut maat vähät välittävät ja saastuttavat entiseen malliin. Täällä hölmöt maksaa saastemaksuja.

Katsoin ohjelmaa Afrikasta jossa myös hetkiä koulusta. Olipa hienoa kun lapsi vastasi oikein muut lapset taputtivat rytmissä, kuulosti kannustavalta

Osaako kukaan paikallistaa missä päin ajetaan rallia keskiyön aikaan Ruolan ympäristössä? Auton äänet kantautuvat valitettavan kovaa yöaikaan. Poliisille vaikea ilmoittaa kun ei osaa sanoa missä tämä ralli tarkalleen tapahtuu.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi