Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Sipilän hallitus on ihmistä halveksivalla tavalla kiero.

Mikä se lääkkeiden "alkuomavastuu" vuoden alussa on? Sillä ilmeisesti otetaan takaisin ne rahat, jotka sairas edellisenä vuonna "säästi" lääkkeiden maksukaton ylityttyä. Sipilän hallitus on ihmistä halveksivalla tavalla kiero.

Kun miettii hoitokotia mihin menisi, on parasta lukea lehden kuolinilmoituksia. Siellä kiitetään hyvästä hoidosta, joten sinne tilaus!

Voi kun mielelläni kuulisin yöllä lumenauraajan äänen.

Ilmastomuutoksen johdosta Suomen talvet ovat entistä vähälumisempia! Siltähän tämä vaikuttaa ...

Toisen maailmansodan voittajien eli liittoutuneiden omat tuomarit tuomitsivat sotarikolliset sekä kirjoittivat historian. Saksa jäi ainoaksi pahantekijäksi! Sen vuoksi atomipommien pudotus Japaniin, siviilikaupunki Dresdenin pommitus maan tasalle, Normandian sekä Berliinin joukkoraiskaukset, Vietnamin myrkynkylvö ym. ole vieläkään sotarikoksia.

Hyvä kirjoitus AP Lattu. Mieleen tuli vaan, että kyllä ne kaikki työkoneet koosta riippuen kannattaa kiertää tai "odottaa omaa vuoroa" ennen kun lähtee ohittamaan. Vaikka kävelijänä olisikin oikeus, toiseksi jäät aina.

Vanhushoivan ongelmien tausta löytyy Sdpn viimeisimmältä valtiovarainministerikaudelta. Silloin suuret leikkaukset tehtiin. Olkaa rehellisiä äänestäjille suunnatuissa tarinoissanne.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun kilpailutuksen myötä kaikki inhimillisyys katosi.

Lumenauraus on elinkeino ja ammatinvalinta. Eivät he auraa meidän takia, vaan ansaitakseen tuloja, ei siinä sen kummempaa. Kilpailutus, vastuunsiirto ja ahneus saa tekemään huonoa jälkeä. Vika on päättäjissämme sekä auraajissa.

Takuueläkettä eivät saa kaikkein pienituloisimmat eläkeläiset.

Miksi Salinin-/Mannerheiminkadun parkkialue suljetaan ja käyttötarkoitus muutetaan jos alueella puutetta autopaikoista?

Kun muutat vuokra asuntoon oli se yksityisen tai julkisen niin otapa kuva tullessasi ja lähtiessäsi. Näin olen itsekin tehnyt. Esim. mökkiäkin vuokratessa.

Pari vuotta sitten olin Jalmarissa anoppia saattamassa viimeiselle matkalle ja meitä oli kaksi koko ajan yön päivän kanssa niin kyllä henkilökunta oli tosi mukavaa ja auttavaisia. Kiitos kuuluu heille.

Harmittaa kun olen kouluttanut itseni kahteen toisenasteen koulutukseen ja työskennellyt 40 vuotta ko. ammateissa. Nyt eläkkeellä saan puhtaana 1000 e. Nyt suunnitellaan takuueläkkeitä nostettaviksi 1400 e. Kannattaako tehdä työtä?

Joku mainitsi, ettei kirkko uskonut maapallon pyöreyteen tai että maa kiertää aurinkoa. Eka käsitys on kuitenkin väärä 1800-luvulla syntynyt opetus. Sen takana olivat historiaa vääristelleet ateistit. Entä opetus, ettei maa kierrä aurinkoa? Tämän opetuksen takana oli kreikkalainen tiedemies Ptolemaios, jolta jokainen astronomi sai vaikutteita vuosisadoiksi eteenpäin.

Sari Sairaanhoitaja ja Piia Perushoitaja hoi. Kai Esperi Case on opettanut, ettei Kokoomus puolueena aja pienipalkkaisten naisten asiaa.

Seuraavan kerran kun tulet fysikaalisen hoidon asiakkaaksi, niin katso että sinulla on puhtaat sukat. Ei ole kivaa kun vedät nahkaiset jumppatossut likaisten sukkien päälle. Iljettävä haju ei lähde nahasta pois, ja tossuista tulee käyttökelvottomat.

Huoltomiehet ja auramiehet ottaneet homman korvausta vastaan hoitoonsa - tehköön kunnolla yöllä ja päivällä.

Minulle sopisi hyvin sellainen sote, jossa hoitoon pääsisi yhtä nopeasti kuin urheilijat ja kansanedustajat.

Kesä on tulossa. Toivottavasti tuija-aitamme kasvaa ja suojaa perhettäni naapurimme uteliailta katseilta. Ei ole tyylikästä tulla seisoskelemaan tontin rajalle ja vahdata meidän ikkunoita.

Eikö Lahden Hiihtoseurassa ole mieshiihtäjiä ? Vai miksi ei ollut edes viestijoukkuetta hiihdon SM-kisoissa.

Suola tappaa niin sitä liikaa syödessä kuin tien päällä. On älyvapaata kylvää näillä lumisateilla suolaa teille, kun siitä ei tule kuin tappava sohjo. Sohjo on pahin mahdollinen ajokeli. Kaivataanko Lahden seudulle lisää liikenteessä kuolleita?

Asikkalan liikkuva kunta on puppua. Kunta hankki veronmaksajien rahoilla 100 000 eurolla latukoneen mutta kunnalla ei ole sen kuljettajaa. 3.2. oli 10 senttiä lunta, ladut ajamatta. Ottakaa Lahdesta mallia, latukone lähtee, jos on tarve aamulla. Terv. pettyneet hiihtäjät.

Alussa Jumala loi taivaan ja maan ja teki ihmisen maan tomusta mieheksi ja naiseksi, mutta piru muuttais kaiken vaan sotkeakseen syvemmälle syntiin ihmisparan.

Kiinteistössä asuvia velvoitetaan pitämään kiinteistönedusta puhtaana. No se tehdäänkin, mutta auraajat voisitteko olla jättämättä porttien eteen jumalattomia lumikasoja, joita ei tahdo jaksaa kolata pois. Traktoreissa on kääntyvä aura, eikö niitä osata käyttää.

Aina kun soittaa tienhoitoon niin sieltä vastataan" Välitetään tieto työnjohdolle " Miksi ei annetaan työnjohdon yhteystietoja, saisi häneen suoran yhteyden .

Viikko sitten sanottiin, kyllä katot kestää. Kohta kaikki huutaa, lumet heti pois katoilta. Eikö mitään osata enää ennakoida, tumpeloita kaikki tyynni.

Hyvät rakkaat päättäjät ja virkamiehet, lisätkää niitä hoitajia, niitä laitokset huutaa lisää eikä valvojia.

Keskusta lupaa nyt pieniin eläkkeisiin lisää. Taloudennousun oletuksella. Entäs jos ei? Hallitus leikannut omavastuista. Vaalit ohi ja leikkaukset jatkuu.

Guzenina ja Huovinen demareista yritti mitoitusta edellisen hallituksen aikana, Kokoomus vastusti. Ei siis myöhäisherännäisyytttä,vaan hätähuuto. Kyllä jollakin on lyhyt muisti.

Jokainen kadunkavennushanke vähentää Lahden keskustan vetovoimaa. Ja ne vähät rahat vois laittaa nykyisten väylien kunnossapitoon, tulee halvemmaksikin.

Kavennetaan Mannerheiminkatua ja otetaan mallia Aleksanterinkadusta. Maalaillaan sinnekin räsymattoja ym. Mannerheimin patsaan voi siirtää lähemmäksi matkakeskusta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi