Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Voisiko maahanmuuttajille opettaa, ettei Suomessa huudeta kurkku suorana.

Eikö maahanmuuttajille voisi opettaa, ettei Suomessa huudeta kurkku suorana, kun keskustellaan ihmisen kanssa vaikkapa metrin etäisyydellä. On ihan kamala tapa heillä.

Oravat riesana. Ei myrkkyä ruuan joukkoon. Ensin tutkii laboratorio, sitten virkavalta...

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun hollolaisia haukutaan aina kaikesta. Jos niin kyrsii niin muutakaa sinne. On kiva asua kun ei kukaan koko ajan kýyläile

Kyllä hävettää tää keskustelu vanhuudenhoidosta, maksan mielelläni verot jotta Suomen rakentajat saavat hyvän loppuelämän.

Aluehallintovirasto valvoo, no mitä sitten? Joka puolella hoivatyössä puutteita. Kunnat hoitamaan asioita sillä pitäisi nähdä, että tämä on hyvä bisnes. Voitoilla edistetään kunnan asioita ja voipa hinnat laskea. Yksityisellä aina kaikki kalliinpaa.

Muisti- ym. sairaiuksille pohja arvottomissa velvoitteissa, tavoitteissa ja unelmissa?

Olipa todella hieno kirjoitus la lehdessä "rokotteiden haitat ovat pienempiä kuin tartuntatautien". Olen tämän nuoren kanssa täysin samaa mieltä. Meillä on nuorissa järkeviäkin.

Naamakirja FB pesee naamaansa uudella lailla.

Miten voi olla mahdollista, että suurin puolue eläkeläiset eivät saa ääntään kuuluville, haloo vaalit tulossa

Eläkeläiset jos ette osaa vaatia etujanne niin menkää nukkumaan.

Nyt Petteri Orpo vetäisit väärästä narusta, kyllä vanhiksille täytyy löytyä hoitajia

Kukahan on se henkilö joka päättää, että lahtelaiset joutuu maksamaan velkojansa veroparatiisiyhtiölle, aivan törkeetä kansalaisten aliarvostamista

Kyllä on nykynuorilla vaatimuksia, pitää saada harrastusseteleitä ym. Itse köyhässä perheessä maalla kasvaneena pitkät välimatkat kouluun ja palveluihin. Unelmia oli harrastuksille mutta ei ollut rahaa eikä mahdollisuutta. Pistää kiukuksi.

Kerberoksen piirros evakkopatsaaksi sai ainakin minut nauramaan. Kiitos päivän pelastamisesta. Evakko Käksalmesta.

Missä kirkossa voi seurata urkurin takapuolen liikkeitä? Minäkin voisin tulla.

Vanhusten hoito oli retuperällä jo 60 vuotta sitten mikäli lapsena kuulemani pitää paikkansa. Kun paljon puhutaan, seuraus ei välttämättä ole olojen parannus vaan tilanteen tavanomaistuminen. Totutaan retuperätilanteeseen!

Suuret kiitokset Markolle Taipaleentien aurauksesta.

Selkeä eloonjäämistaistelu on alkanut. Vahvat syövät heikot, keinolla millä hyvänsä. Mutta lopputulos vahvojenkin osalta on onneton.

Eläkeläisiltä otettiin saavutettu etu pois mutta entisiltä kansanedustajilta ei. Heillähän on heti työpaikka jossa jatkaa. Eläkeläisten palkasta on se aikanaan jo pidätetty joka auttaisi meidän toimeentuloa.

Vääksyn Attendo! Kun toisessa salossa on suruliputus, pitää toisen salon olla tyhjä. Siellä se mainoslippu liehuu. Kunnioittakaa vainajaa.

Toivon, että vuosi 2019 on alkanut lempeästi, ilman huolia Sinulle.

Iäkkäiden laadukas hoiva ja henkilöstön työhyvinvointi perustuvat etiikkaan, arvoihin, riittävin resursseihin, hoivan tarpeen arviointiin, osaamiseen, terveisiin turvallisiin työoloihin, asiantuntevaan johtamiseen, yhteistyöhön, palautteeseen sekä muutoksiin tilanteen vaatiessa.

Kuntien palvelutaloissa hoito on melko hyvää, omahoitajuutta ja sijaispoolia kannattaisi kehittää, nostaa siivouksen ja hygienian tasoa ettei vatsataudit leviäisi. t. Hoitsu

Mukkulan tapahtumapuistoon on tehty tälle kesälle yksi varaus, mutta kaupungin tapahtumapäällikkö ei voi kertoa mikä se on. Onpa salaista. Tarvitaanko yhtä tapahtumaa varten tapahtumapäällikön virka. Päijänteenkadun kulman tempputorilla ei ole ollut yhtään tapahtumaa!

Ehkä kulttuurissa on tarkistamisen varaa kun raiskaus kuuluu perussettiin. Henkilömäärään suhteutetut tilastot ovat järjettömät. Vai vieläkö vaan yksittäistapauksia. Avaa silmäs

Onko totta että näissä hoivakodeissa käytetään pahviastioita ruokailussa. Ei ihme että ruoka jäähtyy ...

Riitta Väisänen oli kiva nähdä tv-ohjelmassa jota nyt uusitaan. Voisiko jatkossakin nähdä Riittaa telkkarissa kymppitonnissa vaikka? Nostalgiaa! Ei olla unohdettu sinua!

Kiitos fiksut lääkärit vertaansa vailla! Luotamme teihin.

Voi kokkari! Eikö taidot riitä?

Pääministeri Sipilä voi katsoa itseänsä peiliin, hän on pelannut kokoomuksen psykologisella ohjauksella itsensä pussiin. Rahaihmisenä Sipilän pitäisi tietää, että varakkaat lupaavat aina 10 hyvää ja 12 kaunista.

Lahden Talot, kannattaa muuttaa nimeksi Lahden Ladot, yhtä kylmiä.

Kyllä kunnallisissakin palvelutaloissa on samoja ongelmia; suikuun ei pääse joka viikko. Jos ei ole omaisia jotka valvoo niin vanhus on huonommassa asemassa. Olen seurannut vuosien ajan.

Tupakoitsijat ja muidenkin päihteiden käyttäjät tuhoavat tahallaan terveytensä, ääliömäistä!

Tupakan poltossa ei ole mitään puolustettavaa, täysin hullua verrata sitä mihinkään tai kehenkään!

No jos niin kyrsii, muuttakaa Hollolaan.

Kokoomus muni tulevat vaalit vanhustenhoidosta.

Koko ikäni olen velkani maksanut ja verojani maksanut, nyt hyky perii saataviaan verikoiralla veroparatiisivirmalla, hyi.

Haloo lahtelaiset päättäjät, tiedättehän miten veroparatiisiyhtiöt vaikuttavat meidän hyvinvointiin.

Salpuselän kisat tulossa, missä liikkeiden mainokset. Ennen oli paljon väkeä, missä ihmeessä nyt ollaan.

Taas joutuu ajamaan pitkin jalkakäytävää kun hiihtoniilot pysäköi autonsa pysäköinnin vastaisesti Sykekadulla!

Pekka Haavisto kävi Heinolan Vihreiden kanssa pitämässä vaalitilaisuuden Jyränkölän Konsulinnassa. Toivottavasti muutkin puolueet pääsevät.

Miksi ulkomaalaiset eivät välitä suomalaisista tavoista, vaan ovat ylimielisiä ja röyhkeitä. Uimahallissa möykätään, ei peseydytä, mennään simmarit jalassa paskaisena saunaan. Kuvottavaa käytöstä, muka kulttuurieroja.

Hienoa kun on Netflix ja Viaplay, ei tarvitse pilata leffoja typerillä mainoksilla.

Lasten päiväkodit ovat vielä ikävämpiä paikkoja kuin vanhusten hoitolaitokset. Ei ole tätejä jotka välittäisivät, ei muuta kuin pari palikkaa joilla leikkiä ja tyhjäksi kaluttu piha. Kiitos DDR!

Wimbledonin nelinpelivoitolla ja Robinin urauutisilla taitaa olla sama kohtalo - tuskin ylittää uutiskynnystä tai ainakaan nouse etusivulle maakuntatoimituksissa.

Nyt lopetan lottoamisen! Turha tavoitella kuuta taivaalta. Tyhjän saa pelaamattakin. Ei ole jaettu yhtään täysosumaa kolmeen kuukauteen. Huijausta!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi