Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Urkujen soitto on neliraajatyötä.

Urkujen soitto on neliraajatyötä. Jalkojen liikkuessa myös peffan lihakset liikkuvat. Pitää olla pöhkö jos luonnollinen asia vaivaa.

Julkisen ja yksityisen vanhushoidon ero on että yksityisellä täytyy maksaa huonosta hoidosta julkisella se on ns. ilmaista

Työssä ollessaan maksetaan eläkemaksua ja maksetaan palkasta veroa. Eläkkeelle kun pääset sinua verotetaan kalleimman mukaan, miksi? Olet jo maksanut oman eläkkeen palkastasi, kun oot kauan työssä ollut. Kuka tän on keksinyt, tietääkö kukaan. Juuri eläkkeelle jäänyt

Nyt hoivahenkilökunta, olisiko teilläkin peiliin katsomisen aika. Itsehän teette sitä työtä ja näette epäkohdat ja huonon vanhusten kohtelun. Teillä on oikeus ja velvollisuus ilmoittaa asioista eteen päin. Onko oma etu aina tärkeämpi, vai kuinka?

Eräs lähiomainen teki Mukkulan Lehtiojan palvelutalossa äitinsä kuolintapahtumasta poliisille tutkintapyynnön epäselvyyksien yms takia.

Äitisi kohtelusta järkyttynyt ja kirjoittanut hoitaja "syyllistyitkö" itse koskaan miespotilaan pesuihin ? Oikea hoitaja kyllä ymmärtää ettei ole nais- tai mies potilaita vaan apua tarvitsevia henkilöitä.

Vanhusten hoitajamitoituksesta puhuttaessa tulisi ottaa huomioon vanhuksen tarpeet: hygienia, seurustelu, sosiaaliset tapahtumat; laulua, musiikkia, pelejä, arjen askareita. Siihen ei tarvita korkeapalkkaisempia sairaanhoitajia vaan muita tehtävistään innostuneita. Mahdollistaisi useamman käsiparin vanhustyöhön.

Suomi veroparatiisi monikansallisille yrityksille, mm. osa hoivatyöhön tarkoitetusta rahasta valuu muihin maihin ja toimitusjohtajien taskuihin.

Hyvään vanhushoitoon kuuluu oleellisesti tietysti myös eläkkeiden sitominen täysimääräisesti indeksiin. Tämä on ehkä tietoisesti unohdettu.

Lukijan kuva Sydämellinen taideteos. Siinäpä malli Karjala-patsas hankkeelle. Voi valaa vaikka betoniin. Muutama kultainen hevosenkenkä painettuna mössöön - ja oikea Karjalan puu. No joo, saahan tätä..

Suomessa on vanhuspalvelulaki, jos siitä tahallisesti poiketaan esim. aiheuttamalla kuolemantuottamus, niin joku pitäisi laittaa syytteeseen eikä jakaa palkankorotuksia hyville säästäjäjohtajille.

Käy joskus Helsingissä elokuvissa, 8-10 e/tunti parkkeeraus. Mä parkkeeraan toriparkkiin aina kun mahdollista, kiva lähteä lämpimällä autolla liikkeelle talvisin.

Lestadiolaisilla on kirkko Tapparankadulla ja Joutjärven kirkko

Kenellehän pitäisi ilmoittaa että toriparkin alimman tason lattiakaivo tulisi kuntoon? Parkin vakseja kun asia ei tunnu kiinnostavan

Pääkaupunkiseudulla asuinkerrostaloihin on perustettu laittomia hotelleja sekä vuokrattu huoneistoja punaisten lyhtyjen tiloiksi. Onko moista Lahdessa?

Hyvinvointivaltiossa vanhusten palveluilla rahastetaan törkeästi. Esperin johtaja irtisanoutuu, kun asioihin puututaan. Onkohan rouva onnellinen miljoonineen? Tässä ollaan luultavasti nähty vasta jäävuoren huippu.

Lehtimäen kuskit merkeistä piittaamatta vallanneet Marolankadun. Sakkoja

Olipas törkeää mieshoitajien syrjintää Arja Abelta 1.2. Eikö mieshoitaja voi tuntea kutsumusta alalle ja voi olla ammattipätevä? Parempi tuolloin hoitaakin omaisten itse jos ei ammattilainen kelpaa.

Sama oikeus miehillä on työskennellä kotihoidossa kuin naisillakin! Hyvä hoito on tärkeintä, ei hoitajan sukupuoli!

Joskus saa nauraa ja hassutella Blinekutsuilla oikein vedet silmissä Kiitos Kolkankadun isäntäväelle.

Nykyiset hoitajat tämän päivän orjia, ei pidä alistua moiseen

Yrityksille sysättiin kätevä palkkojen tulorekisteri ilmoittaminen. Ja pah, mikä tässä on kätevää? Ei toimi koko ilmoittaminen! Yritä kysyä neuvoa, kymmenen puhelua edellä jonossa. Törkeää! Kuka vastaa, jos asia myöhästyy?

Uskomatonta tämä Lahden katujen kaventamisinto. Ikäänkuin kosto että koska ei Vesijärvenkatu niin sitten Mukkulankatu. Onneksi ehdin muuttaa pois Mukkulasta. Seuraavaksi pois koko Lahdesta.

Sinä joka korjasit Launeen Prisman ostoskärrystä punaisen valkopilkkuisen ostoskorin, ole ystävällinen ja palauta se infopisteeseen. Kiitos

Emme häirinneet gps:ää, ampunut alas matkustajakonetta, myrkyttänyt Sripaleja, miehittänyt Krimiä, ohjannut matuja Suomeen, sodi Ukrainassa, emme..

Tuskin olen ainoa ihminen, joka on kyllästynyt kuluvallakin viikolla kuunnellessaan yle Lahden aamulähetystä klo 6.00-10.00 toimittajien turhanpäivästä keskinäistä höpötystä

Toimittajat, eikö työikäisiä tummia ole saatu työelämään aktiivimallin mukaan, kun on aikaa tehdä valepoliisirötöksiä vanhuksille? ess 1.2, sivu16

Pesäkallion tansseissa esiintyy vuodesta toiseen aina samat laulajat ja orkesterit esim: Pekkaniskan pojat - Harjukari - Pakarinen - Koskelo - Tuupainen - Sinitaivas. Suomesta löytyy muitakin keikkailevia artisteja. Vaihtelu virkistäisi ja toisi lisää tanssijoita.

Miks Hollolan teinit ei halua Hollolan lukioon? Vai onko niin ettei ökykunnassa ole lukiota?!

Myös siivoojat hoitavat laitoksessa vanhuksia, onko oikein.

Miksi Liipolan linja-autossa ei tervehditä kuljettajaa eikä kiitetä. Asuuko siellä ihmisiä jotka eivät arvosta kuljettajaa.

Eduskunta istunt.ovet luk. ja ulos vasta sitten kun päätös vanhusten hoidosta on valmis. Ei pitäisi olla mahdoton yhtälö hoit. jos tahtoa kerran on.

Ja heitä täydellisiähän riittää!

Huafeita syytetään vakoilusta. Nokian kulta-aikoina sinkosi syytteitä ja oikeusjuttuja, lisenssiriitoja. Vakoilustakin tuli muidenkin kuin jenkkien harrastus. Hä?

Kielteisen turvapaikan hakijoita yritetään saada palaamaan rahalla. Mitä suomalainen tekisi jos saisi parituhatta kerralla vai jäämällä 15 tuhatta vuosittain koko perheelle.

Jos välitettäisiin vanhojen hyvinvoinnista ja mielenterveydestä, myös kotona vielä itsensä hoitavien, heille taattaisiin palvelut ilman nettiä ja ilman lisä/sakkomaksuja! Elämä ahdistusta ja suhteet lapsiin tuhoutuvat, kun aina joku itku koneista, ohjelmista, netistä, päivityksistä.

Sote menot ylittyi viime vuonna vain 3% . Päättäjäjiltä hirveä poru. Se kertoo nykypäättäjien vastuunkannosta vähäosaisille.

Mika Kari uskonee omien lisäksi naapurin Suhoi hävittäjiin Suomen puolustuksessa.

Anita Korva ehdottomasti kisakoneeseen! Ikäpolven vaihto Suomen naishiihdossa on nyt! Imatran pesäpallostadionilla hienot SM-hiihdot. Todella monipuolinen liikuntapaikka.

Lahti varmaankin alentaa nyt kunnallisveroa kun on varaa taas haaskata rahaa katujen kavennukseen.

Autolle katsastukses hylsy, pilkillä ei ahvenia ja vasenta jalkaa juilii. Näihinkin syy on ilmastonmuutos!

Miksi hoivakotien tarkastukset ilmoitetaan etukäteen milloin tullaan. Kyllä kaikki tarkastukset pitää olla ns. yllätystarkastuksia.

Hoitoalalla täytyy ihan 'väkisin' kaikki näyttää hyvältä, vaikka mikään ei olis sinne päinkään. Ihme juttu.

Marketin savustama lohi on vanhojen hyvien aikojen kalaa. Ite tykkään tuoreemmasta.

Laine divariin

Vasemmiston Lientola käy omaa vaalikampanjaansa evakkopatsaan arvostelulla. Muuta hänellä ei ole.

Pälkäneeltä löytyy Valmet Martat, joita ei ikä paina.

Kokoomus ei halua rahankeruulle rajoituksia, hoitajamitoitus vähentäisi rahan siirtoa "saarille". Kammottavaa politiikkaa.

Jos olisin vielä nuorisolainen niin kapinoisin ja kulkisin näillä kovilla pakkasilla sukat jalassa. Talvikengätkin laittaisin tennareiden sijaan. Vaikkakin se typerältä näyttäisi. t.mies49.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi