Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kaupungin tarjoamat ilmaiset uimahalli- ja kuntosalikäynnit jäävät käyttämättä

Yläkoululaisten koulupäivät päättyvät usein 15.00 tai 16.00, joten kaupungin tarjoamat ilmaiset uimahalli- ja kuntosalikäynnit jäävät käyttämättä. Erittäin harmi.

Voisko noi ladut aukaista aamupäivästä. Eläkeläiset, koululaiset, tarhalaiset ym. aamuvirkut harrastamme aamupäivällä, eikä olla haittona illemmalla. Ei tule uusia hiihtäjiä, kun ladut pöpperös ja pipo vinos ja sauvat mis lie.

Olen asioinut monessa virastossa ja konttorissa eri-puolilla Suomea. Nyt kävin toisen kerran Ajovarma Lahti inva-pysäkointilupaa uusimassa ja totesin, että on mielestäni Suomen positiivisin konttori! Kiitos erittäin miellyttävästä palvelusta!

Pelicans sulaa taas, kun kevät koittaa. Näin on käynyt melkein aina. Turha valittaa pitkistä pelimatkoista. Tallinna-kaveri Saipakin kävi hakemassa pisteet Jyväskylästä.

Kuka käyttää koiransa kakalla Setäläntien roskiksen alla? Kakat pussiin ja pönttöön. Sitä roskista käyttää muutkin.

Kiitos Kiinteistöhuolto P. Pitkänen loistavasta pihan hoidosta Itäkadulla! Olette loistava huoltoyhtiö!

Kuinka moneen maahan Suomesta lähtee kehitysapu ja muita apurahoja ja kuinka paljon vuodessa? Ja tuollaisia Kirgisian tyyppisiä lähetettyjä rahoja? Kysyn Orpolta.

Vanha taktiikka yksityistämisessä. Vähennetään rahoitusta, heikennetään palveluja, saatetaan ihmiset kiukkuiseksi, luovutetaan verorahoilla kustannettu infra ilmaiseksi yksityisille.

Ehdotan, että lapsia aikuisiksi kasvattaneille maksettaisiin eläkkeisiin tuntuva bonus Suomen pelastamiseksi!

Vanhusten hoidossa julkisella puolella samat ongelmat kuin yksityisellä. Omaiset vaatikaa kunnon hoitoa. Ottakaa yhteyttä palvelun tuottajaan ja äänestämiinne valtuutettuihin.

Ei meitä pula-ajan lapsia kukaan hoida, vaikka ennen näkemätön varallisuus Suomessa! Nimimerkki: 63 v.

Esperin ym. yksityisten hoitolaitosten kaltaisia tapauksia on havaittu myös kunnallisissa hoitolaitoksissa. Hävetkää päättäjät!

Esiin tulleet ns. hoivakotien kauheudet osoittavat, että vanhushoito on otettava yhteiskunnan haltuun. Silloin ei voiton maksimointi ole tärkeintä.

Evakkopatsaan oikea paikka on Lappeenranta, sieltähän tänne ajettiin. Lahdessa vain riidellään siitä, siellä kyllä hanke otettaisiin vastaan ilomielin.

Voi miten ihanat söpöläiset Lyydia ja Eevi ESS 31.1. Hymy tarttui kuvasta, jatkakaa samaan malliin iloiset pirtelötytöt.

Jospa joku ylisuurta eläkettä nauttiva lahjoittaisi edes hitusen vanhusten hoitoon!

Kunnan hoivassa samat kärsimykset, kiristykset ja toimintatavat kuin Esperissä.

Tiekarhut kunnostettiin Suomessa ja vietiin vaihtokauppana Ruotsin kautta Venäjälle 1990-luvulta lähtien! Siellä ne jyrää edelleen menestyksekkäästi! Nimimerkillä: Jaroslavlin mies

Nyt Tehy ja SuPer vaatikaa, että hoitajamitoitukset tulisivat lakiin! Nyt pitäisi saada vastinetta maksetuille jäsenmaksuille, että pidätte hoitajien puolia!

Työyhteenliittymä V2 hei. Se on huono selitys, ettei ole tiekarhua, kun ei ole kesäkäyttöä. Te olette voittaneet urakkakilpailussa keskustakatujen hoidon. Ei pidä tarjoutua, jos ei kykene hoitamaan tehtäviään. Niin yksinkertaista se markkinatalous on.

Paavi varoitteli uudenvuoden puheessaan hillitsemään rahan ahneutta. Nyt sitä tuli kunnon emämäjäys, ja suomalaisten vanhusten hoidosta!

Sydämelliset kiitokset Anne Joutsijärville puhuttelevasta ja ajatuksia sekä keskustelua herättävästä kirjoituksestasi mielipidesivulla 31.1. Samat ongelmat myös kunnallisella puolella, niistä vain ei puhuta suureen ääneen.

Me Aurinkovuoren 4A-luokan oppilaat olemme sitä mieltä, että vanhuksien ajatuksia ja toiveita omasta hoidosta pitäisi kuunnella. Ketään ei jätettäisi yksin.

Varmaan Esperillä ja Destialla samat johtajat, ainakin lopputulos on yhtä karua.

Suuret kiitokset Hälväläntien auraajalle!

Jos hoitaja jättää vanhuksen heitteille, saa hän syytteen heitteillejätöstä. Jos hoitokodin johtaja tekee samoin, saa hän siitä 6 milj. e palkkaa.

Ruokaohjeet suosivat kvinoaa, manteli- ja riisijauhoa, linssejä, seesamin- ja pinjansiemeniä, bataattia, erilaisia kurpitsoita, mangoa, avokadoa, kookos-, manteli- ja soijamaitoa, kaikki tuontitavaraa ympäri maapallon. Eikä kukaan hiisku mitään hiilijalanjäljestä tai ekologisuudesta, melkoista kaksinaismoraalia!

Ahneus tappaa inhimillisyyden. Eikö sivistys näy siinä, miten kohtelee heikompiansa?

Kyllä on Launeen alueellakin vuosia "jotkut" työntäneet lumet tontiltaan toiselle puolelle katua, minkäs näille teet?

Paljon ennen Sipilän hallitusta oli sama meininki. Kyllä äiti sen koki 15 v. sitten. Ei tapahdu muutoksia nytkään, kun on oy-firmoja.

Joku aurakuski kirjoitti, että on mukava katsoa taakseen ja ihailla työnsä jälkeä, voisi Launeellakin aurakuski joskus katsoa taakseen työnsä jälkeä.

Eduskunnan kyselytunnin seuraaminen antaa kuvan eri puolueiden suhtautumisesta käsiteltäviin asioihin, muun muassa eläkeläisiä ja vanhuksia koskeviin. Jokainen meistä ikääntyy. Nyt tarvitaan kykenevät joukot vaikuttamaan näiden henkilöryhmien etujen hoitoon päätöksenteossa.

Mukava olisi joskus kehuakin, mutta Launeella alueen auraaja, tulepa kävelemään kävelyteille/jalkakäytäville apuvälineen tai vaunujen kera ja ajamaan autolla risteysalueet läpi!

Kyllä on surkeeta Viipurintien auraus. Pitäisi saada ammattimiehet asialle.

Totta! Diagnoosit lääkäreiden hommaa.

Kunta säästää ja ulkoistaa ja lopulta joku vie voitot ja kansa maksaa herrojen voitot. Kun vähentää ei tule veroja.

Ajatteleeko hoivayritykset ollenkaan minkälaisen turvattomuuden tunteen he ovat aikaansaaneet ikäihmisten keskuudessa. Sama koskee myös joitakin päättäjiä, että he kehtaavat. Voipi seuraavissa vaaleissa soida "orpopojan valssi" koko puolueelle!

Muistoissa mulla, myös ehkä sulla, lie musta häivä, kaik unholaan, loukkoon jo huolet, pois varjopuolet. Aurinkoarmas luo loistoaan...ja niin edelleen.

Vasemmiston polttomoottorikieltolaki tuhoisa. Tällä aiheutettiin tuhoa meille vasemmistoa äänestäville. Vähän maalaisjärkeä peliin!

Kansliapäälliköt vaativat säästöohjelmaa. Samat päälliköt koulutus-, tienpito- ja lääke- ym. leikkauksien valmistelijoita. Nyt politikoivat?

Koulutuskeskus Salpaus voisi vähentää opiskelijoiden etäpäiviä ja palauttaa opiskelun kouluun eikä venytä opiskeluaikaa. Sivusta seurannut.

Kiitos Jalmarin os. 41 henkilökunnalle hyvästä hoidostani! Kirsti W.

Satamassa Sib. talon paikkeilla lastataan puskutraktorilla lunta autoihin pois kuljetettavaksi? Miksi puhdasta lunta ei voi tuupata järveen?

Löytyisikö salakuvaajia tyyliin "oikeutta eläimille" , myös näitä hoivayritysten tiloja ja toimintaa kohtaan. Rinnastuksella en tarkoita halventaa vanhuksia!

Vanhuksia hoidetaan huonommin kuin eläimiä. Vanhoja ei kunnioiteta ihmisinä. Ruoka & hoito ala-arvoista! Kaikesta otetaan kova hinta. Eutanasia lääke?!

Vanhusten hoito on siirrettävä jatkossa vokkeihin ja vankiloihin, koska niissä ei ole pulaa hoitajista ja palveluista. Amnesty ja ihmisoikeussopimukset takaa kyllä sen.

Saanko minä miehenä mieshoitajan intiimihygienian hoitoon? En. Saanko uimahalliin suihkutiloihin miessiivoojan? En. Miksi naiset vaativat naishoitajaa, missä on tasa-arvo?

Arja Abe, tiesitkö että moni naispotilas ottaa ilomielin vastaan mieshoitajan, jolla on työmoraali kohdallaan. Tuttu vanhus kertoi haltioissaan, että tänään hänet kylvetti musta mies, joka oli ystävällinen ja kohtelias. Tiuskivat naishoitajat ei tarvis tullakaan.

Käsityökerhot ovat sukkakerhoja. Hollola kaipaisi käsityön ideakerhon. Yksi oikein ylsi nurin syntyy kotona mummoillen.

Työaika on tällä hetkellä 10 tuntia. Entinen oli 8.

Ei kotihoidossa miesvanhuksetkaan saa aina mieshoitajaa.

Jaha. Mieshoitajista nyt valitetaan. Onhan noita mieslääkäreitäkin! Aivokirurgeista gynekologeihin. Tuttu rouva pääk. seudulla kehuu mieskotihoitajat täsmällisyydestä ja positiivisuudesta. Monet nuoret naiset kuulemma kiireisiä ja negatiivisia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi