Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Vanhustenhoito yksityishoitopaikoissa lopetettava ja heti

Vanhustenhoito yksityishoitopaikoissa lopetettava ja heti. Pöyristyttää tää omistajien rahankiskonta sairaiden vanhusten ja hoitajien kustannuksella. Sote-uudistus peruttava välittömästi ja yksityisiä hoitolaitoksia järestään lopetettava perustamasta ja yhteiskunnan asia ja velvollisuus hoitaa vanhukset ja sairaat. Piste!

Myös Lahdessa vanhusten hoivakodissa ongelmia henkilökuntamitoituksen ja johtamisen suhteen.

Uskomatonta vanhusten kohtelua hoivakodeissa. Liian vähän hoitajia, vanhus saa nukkua loppuyön lattialla, jos putoaa sängystä. Rahan ahneet päättäjät ja johtajat elävät vanhusten kustannuksella täällä hyvinvointi-Suomessa.

Voitaisiinko nyt siellä kaupungilla aivan oikeasti eikä vain "kirjoituspöydän takaa" ratkaista kevään tulevat pysäköintiongelmat rautatieaseman länsipuolella? Tämä ei nyt hoidu maaliin millään "katujenkavennustyylillä".

Lahdessa metsäiset mäet ja järvet pelastavat kaupunkikuvan, korkeat talot, minne!

Ehdotettu evakkopatsas kuvastaa paremmin "Karjala mielessäin", joka voisi sopiakin jonnekin.

Saako miljonääri onnitteluja hoidettavilta ja omaisilta? Eikö hävetä kulkea julkisuudessa?

Perustakaa Marita kerho, siellä nimeä pelkäävät voivat kasvaa Martoiksi, suosittelee mummo 77 v.

Koira paskoo keskelle tietä ja omistaja peittää sen lumella.

Ihana nähdä nuorten MM-hiihtojen aikana keskustassa ulkomaalaisia kisavieraita. Lahdessa pitäisi järjestää enemmän erilaisia talvikisoja, koska ne tekee Lahdesta Kisakaupungin.

Olipa yllätys, että ihan lehdessä poseerataan vapaana olevan koiran kanssa. Ei ollut mikään pikkuhauveli. Pelkäisin, jos tulisi kävelylenkillä vastaan.

Ylen mukaan Lahen kaupunki on rajoittanut ihmisten lähettämistä Esperin hoteisiin, mistä kiitokset. Joku on nyt tehnyt työnsä toisin kuin Lahen keskustan kanssa puuhastelevat. Toivottavasti myös Esperiin jo lähetetyt vanhukset saadaan kunnossa takaisin. Voimia toimenpiteisiin ja olkaa ankaria!

On tämä noloa hiihtokaupungille ja koko hiihtokansalle, kun nuorten MM-kisoissa ei ollut katsojia eikä kisoista tiennyt kaupungilla mitään.

Ei evakkopatsasta Lahteen, eikä muuallekaan. Riittää, kun Päijät-Hämeen viirissä on "Karjalan käkönen". Nimim. Evakko vm -39

Evakkopatsas esitys on hyvä, mutta eihän tämä lehdessä ollut patsas, jäykät pitkät totiset tönköt eivät kuvaa mitenkään välittömiä iloisia karjalaisia. Järjestäkää taiteilijoille mahdollisuus esittää patsasaiheita pienoismallilla, sopivin valitaan.

Tervetuloa nuori Martta meidän joukkoon, me tarvitsemme teitä nuoria.

Voisko Patomäen ykkösalueen leikkipuiston tien aurata? Se on koululaisten kävelyreitti. Kiitos. Muuten auraukset hyvät, ehkä kapeanlaiset.

Hyväksyn, että koulun laulussa sanotaan kaikkea luojan työksi. Kunhan sanotaan myös, että emme yhtään tiedä, mikä se luoja on, vaikka monenlaisia uskomuksia asiasta on.

Näissä hoivakotipuutteissa on kyse sovittamattomasta ristiriidasta. Osakeyhtiölaki suorastaan velvoittaa yhtiöitä tuottamaan omistajilleen mahdollisimman suurta voittoa.

Kyllä rahapulasta on jotain hyötyäkin. Ei tule tehtyä tyhmyyksiä. Vapaudenkadun ja Vesijärvenkadun muutokset meni jäihin (iki). Veronmaksaja kiittää ja kumartaa.

Vesijärvenkadulla Kariniemen puiston kohdalla ison valkoisen ulkoiluttaja et kerännyt koirasi pa...koja jalkakäytävältä, ei ihme että koira ihmisiä vihataan!

Eipä ollut 28.1.2018 hyvä kuva sivuilla A16–A17, kun Juha Vanhasesta otettu kuva oli aurinkoa vasten, eipä näkynyt kuin korvasta osa. Kasvot hävisivät aurinkoon, eikö osattu oikein kuvata ja olisihan pitänyt nähdä sen jo kuvan ottamisen jälkeen että vihkoon meni?

Et ainakaan hurjastele Uudenmaankadulla, kun "mopoautot hurahtavat ohi niin että perävalot välähtävät"!

Ei tarvita aurinkoa Hollolan kuntakeskuksessa, kun katuvalot loistaa kaiket päivät

Projekti-inssi? Tiedätkö mikä on tiehöylä? Mene katsomaan Kouvolaan tai Jyväskylään onko polanteita! Täällä sostem ja kokomusta möivät kuntatekniikan ja jäljestä nyt huomaa.

Hollolan K-Supermarketissa kävijät. Onko jäänyt huomaamatta, että Tarmontien puoleisen oven kohdalta menee kävelykäytävä kohti katua? Siinä ei ole parkkipaikkoja.

Soten valinnanvapaus on sitä, että meneekö verot ja voitot Monacoon vai Neitsytsaarille.

Terveisiä Hollolan mummulle ja papalle täältä toiselta puolelta Suomea. Kyllä se lumi vielä sulaa, nou panic.

Hertta Valanta kertoi lukijapalstalla, että 16 v. maksaa aikuisen maksun bussissa ja lisäsi myös äänestysoikeuden lisättäväksi teini-ikäisille. Tosiasiassa 16 v. matkustaa lapsilipun hinnalla ja hänelle maksetaan lapsilisää. Mikäli 16 v. luokitellaan aikuiseksi äänestys ym. muissa asioissa niin mielestäni hänelle ei enää tarvitse maksaa lapsilisää, vaan hän voi anoa opintolainaa, jonka maksaa myöhemmin valtiolle takaisin.

Jumalaa saa pilkata, mutta ei erään toisen uskonnon edustajaa. Suvivirren lopetuksen vaatimus on vaan nöyristelyä. Katso ensimmäinen lause niin tiedät, mitä tarkoitan.

SDP on nykyisin ajanut vapaampaa maahanmuuttoa. Rinne taas ilmoitti 1,5 v. sitten SDP olevan feminismi-puolue. Mihin oikein katosi aiempi työväenpuolue SDP?

Iso kiitos sinulle, joka löysit puhelimen su ip bussista 8 ja veit sen kuljettajalle. Pelastit perheen päivän. On hienoa, että on kaltaisiasi rehellisiä ihmisiä. Kiitos.

Puoskarilaki olisi jo perustuslain 6.2 vastainen, ja kieltolaki, joka veisi sairaalta oikeuden hoitaa itseään haluamallaan tavalla. Edes Neuvostoliitossa ei ihmisiä kielletty hoitamasta itseään monipuolisesti.

Kiitos siitä, kun otit minut koulukyytiin, tosi ystävällinen taksikuski.

On muuten hyvät ladut urheilukeskuksessa!

Kuka vielä näillä pakkasilla kulkee nilkat paljaina? Jos ei muuta niin ainakin pitkät sukat jalkaan. Jalat kiittävät vanhana.

Vihdoin Kivimaan uimahalli valmistui. Tätä on odotettu. Mahtava salikin vielä!

Kiitos erinomaisesta hoidosta Akuutin valvonta ja osasto 32!

Miksi ääriliikkeet ovat Suomessa aina oikeistolaisia? Jopa porvarihallituksen aikana! Minne katosi taistolaiset. He olivat eniten maassamme näkynyt sekä vaikutusvaltaisin ääriliike. Marsseilla he kantovat naapurin työkalutunnuksia, kukaan ei siihen puuttunut. Siihen aikaan outoa oli se, että valtio itse koulutti anarkisteja. Tämän Sirola-opistoksi nimetyn "sivistyslaitoksen" paikkana toimi Vanajan linna. Nimim. Tuotiinhan maahan Mosseja.

On niin Pimiä. Pimiä. Kohta pääsemme valoon.

Hoitokodit ovat business Esperille, Attendolle ja Mehiläiselle. Miksi kunnat myyvät näille koteja? Koska ne hoitavat halvemmalla. Nyt puutteet paljastuu.

Vastaan vain tuttuihin numeroihin nykyään! Puhelinmyyjät ja rosvot ovat tämän saanet aikaiseksi.

Kyllä johtajat on sotahullua porukkaa. Joka ilta pitää niitä näyttää niitä televisiossa. Ihmettelen.

Kannattaa kirkossa käydessään keskittyä kuulemaan Sanaa, eikä niinkään seurata urkurin liikkeitä.

Onko Päksin parkkipaikan lumityönteko lopetettu kokonaan. Ihan hirveässä kunnossa ja pitää vielä maksaa moisesta.

Taas ministeri Saarikko selvittämässä "ongelmaa", melkoisen suurta nyt. Oikeistolainen säästö- ja kilpailutuspolitiikka jo vuosien ajan ajanut ihmisyyden rahan alle.

Inhottavan ja typerän näköistä, kun jotkut pojannappulat istuvat vetelästi vinossa kalossi polven päällä. Ei ole kiva katsella kenenkää paskaisia kengän pohjia. Tyhmän näköistä, ei fiksua.

Kun bensa-autot kielletään, niin mihin subventointia kohdistetaan: koko maan kattavaa julkiseen liikenteeseen vai yksityisautoiluun vai muuttoaaltoon haja-alueilta kaupunkitaajamiin?

Kun on palvelun tarjoajan markkinat ja siihen yhdistetään sijoittajan missio: maksimi tuotto lyhyellä tähtäimellä, tulee Esperi. Mutta suurempi ihme on se, että kunnallisessakin lastenhoidossa on samoja piirteitä.

Melkoinen tulon siirto Saksan autoteollisuudelle tämä patteriauto vouhotus!

Oulun Pihlajalinnan tj kutsuu vähäosaisia "ihmisroskaksi". Esperi Caren tj on miljonääri. Hän myi yhtiönsä osakkeet ulkolaiselle pääomasijoittajalle. Nykyisen hallituksen johtokaksikkoa voimme kiittää (tai syyttää) tästä. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.

Voihan rähmä. Nyt lopetti kirjakauppa Sysmästä. Olikohan syynä tässäkin Lahti-Nastola-kuntaliitos?

Pressa, laulaja & taiteilija on arvossaan ja saa töitä vielä yli 70-vuotiaana, mutta korkeasti koulutettu keski-ikäinen ei kelpaa töihin! Miksi?

Pakkasta -29 ja Lapissakin lähes -40 astetta! Hän, joka säät ja ilmat säätää, nauraa tälle puheelle ilmastonmuutoksesta! Tämä on vasta alkusoittoa!

Oli ilo saada ESA-passi kotiin! Nyt sitä tulee hyödynnettyä.

Kiitos hyvistä nuorten MM-kisoista. Ja olihan siellä grillimakkaran myyntikin. Keskellä kisa-aluetta. Hyvää oli!

VR:n talonmiehelle pitää ostaa lumikola. Aseman edustalla pitää harppoa lumihangessa taksin kyytiin.

Nykyään tuntuu, että eräät henkilöt elävät syödäkseen, eivätkä niin kuin minä: syön elääkseni. Kaikki kelpaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi