Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Vanhusten hoito ei tuota voittoa, paitsi jos jätetään hoitamatta

Vanhusten hoito ei tuota voittoa, paitsi jos jätetään hoitamatta ja maksamatta.

Kun Jalmarista suljettiin osastoja ja potilaat siirrettiin yksityiseen palvelutalo Kultakaareen, niin äitiäni ei pesty yli 2 vkoon. Piti puuttua asiaan.

Esperin jälkeen voi tulla Attendoon. Välillä on vain neljä hoitajaa, joitten pitää vaan yrittää jaksaa ja sijaisia ei saa. Eurot vilkkuu yksityisissä mutta hoitajan pussi on vajaa!

Naisten hiusten leikkuu 28 eur (ei kerrostusta tasaus otsatukka+takatukka 15 min). Miesten tukan leikkuu 17 eur (paljon kerrostusta 15 min). Miksi naisten pitää maksaa enemmän paljon pienemmästä työstä?

Miten kirjotus virheet sallitaa? Oli lause Jäjiltä., näin Jäljiltä.

Mikä on Lahti Energian propagandan motiivi? Piiloverottaja, jota ei voida kontrolloida. Todellinen mörkö vallan takana. Sähkölaskun siirtomaksu riittää! Ei enää tarvitse pissiä lisää silmään kuvottavilla mainoksilla. Tukee tosin onneksi paikallisia joukkueita.

Ehdoton kyllä evakkopatsaalle. Evakot rakentaneet Lahen. Pelicans, Starkki ym. alunperin Viipurista. Me vanhat lahtelaiset vaan valitetaan.

Kuka vastaa kaupungintalon puiston valoista? Destia? Lahti Energia? Puolet olleet pimeinä jo toista vuotta. Nolo homma.

Suomi ja muu EU kiertää Venäjän pakotteita Valko-Venäjän kautta! Se on Euroopan suurimpia lohenviejiä, vaikkei itse tuota mitään! Kyllä kauppiaat osaavat!

Miksi seniorien pitäisi yksin luopua saavutetuista eduistaan, jotka kovalla työllä ovat ansainneet. Senioreja kohdellaan jo muutenkin kakkosluokan kansalaisina. Ei ole yksin seniorien syy, jos nuorilla ei ole tulevaisuutta, katse päättäjiin. Nuoret ehtii kyllä saavuttaa etunsa, heillä elämä edessä, senioreilla jo takanapäin.

Kouluja Lahteen sadoilla miljoonilla euroilla, uutisoi UL. Arvatenkin tekijät on jo suhmuroitu, samaa seudulla vaikuttavaa joukkoa, joka tunkee rakennusalalla kaikkialle ja jälki on ala-arvoista. Sama klikki saa ilmeisesti sitten myös korjausurakat.

Kampaaja X, lähetä kirjoittamasi juttu mahdollisimman monille kansanedustajille, että tietävät miten teitä kohdellaan yrittäjinä!

Huonon päätöksen voi perua. Tiekarhut takaisin – heti.

Kaikilla vanhemmilla "martoilla", ei asenne ole oikea, se on nuorempia "lyttäävä" ja kovin vaikea tunnustaa. Kannatan "nuorennusleikkausta". Nuoret eivät ole jämähtäneet menneeseen, heillä on raikkaat ajatukset ja nykyaikaiset tiedot.

Josko kansanedustajaehdokas Markkanen huomioisi myös, että harmaa talous ja veroparatiisit vievät valtiolta/meiltä laskutavasta riippuen 7–12 miljardia (miljardi on 1 000 miljoonaa)/vuosi. Tarttis tehdä jotain?

Allan Lindeman, älä sekoita hallituksessa olevia Sinisiä Perussuomalaisiin. Nämä viimeksi mainitut oppositiossa, ja ovat vähän eri mieltä asioista hallituksen kanssa.

Kyl on Kelan korvaukset lääkkeistä menneet vähiin. Jos otat lääkärin määräämän lääkkeen etkä vaihda halvempaan, Kelan korvaus lasketaan halvemman mukaan ja joudut maksamaan viitekorvauksen ja lääkärin määräämän lääkkeen summan erotuksen lisäksi. Eli korvaus annetaan vain halvemman mukaan. Eikä farmaseutti sano, paljonko halvempi euroissa se halvempi on. Miksi niitä kalliimpia sitten määrätään?

Olen tähän ikääni nähnyt monta sivua kuolinilmoituksia, mutta en muista toista niin kauniisti aseteltua aukeamaa kuin 27.1. lehdessä. Kiitos tekijälle!

Evakkopatsaan kertaluontoinen 20 t. e itkettää, mutta ei 50 t. e, joka kuukausi taidehommien vuokraan? Ilman evakkoja Lahden liike-elämä olisi, jos mahdollista, vieläkin köyhempi.

Kyllä evakkopatsaalla arvostetaan laajempaa ja todellista hyötyä kaupungille kuin esim. Kinnarin muistomerkillä. Vanhan liiton mies

Ei eläkeläisistä tarvi välittää, sillä eivät ymmärrä ajaa omia etuja, vaikka kaikki valtit on omissa käsissä.

Kyllä oli turvallista vierailla viikonloppuna Hollolassa, jossa on puhtaat ja höylätyt kalut.

Kanttorin urkujen soitto on kokonaisvaltaista taidetta ja on todella niin jaloilla ja käsillä työskentelyä ammattitaitonsa mukaista soittamista. Ei siinä kukaan kanttori peppua tahallisesti liikuttele. Ihminen on tavallaan soitin, kun eläytyy soittamiseen kuulijan kannattaisi syventyä oikeasti musiikin tarjoamaan antiin, eikä kuvitella mielessään pornoa!

Sunnuntaina juhlittiin taas kerran sisällissodan alkamista. Nyt ei enää paraatilla vaan lievemmin muodoin.

Pesäkalliolle lintujen tähystystorni. Siellä eri lajeja on runsaasti. Olisi paljon katseltavaa.

Hyvä kirjoitus epäpätevistä esimiehistä, ihan kuin laitoshuollosta kirjoitettu. Miksi ylin johto ei reagoi?

Pohjoisen pallonpuoliskon pakkasennätys –71,1 astetta.

Lapsille pitäisi antaa ilmaiset kirjat, tietokoneet, ehkäisy ym. Vanhukset eivät saa edes kovalla rahalla kunnioittavaa kohtelua osakseen! Hävettää!

Ei nykyhallitus ole eläkeläisen hölmöin vaihtoehto, vaan hallitus, joka edesauttaa palkkojen nousua. Tuotteet ja palvelut kallistuu eläkeläisen kärsiessä.

Martat ovat olleet monessa edelläkävijöitä. Missä viipyy Lahden seudun Marttojen info? Taas mennään ennakkoluulo edellä.

Suuret kiitokset avuliaille miehille Ahtialan K-Supermarketin parkkipaikalla, autoitte to 24.1. valkoisen auton hangesta. Lähti mummo lumesta!

Kuka älytön keksinyt kisastudion ja tv-kuvan puolituksen? Pelkkä teksti riittäis. Haastattelut kisan loppuun.

Ei 16 v. ole vielä kypsä äänestämään poliittisissa vaaleissa, jossain Idols-äänestyksessä kylläkin. Ei ole mielekästä, jos eduskunta on täynnä Robineja, Antti Tuiskuja ja Benjamineja.

Orimattilassa Heinämaantiellä kaupungin vuokrakiinteistöstä kolataan lumia kevyenliikenteen väylälle. Jatkunut jo vuosia. Kasat melkoinen riski pyöräilijöille pimeänä vuodenaikana.

Ylen uutisen toimittajat pysykää pöytänne takana, ettekä kävele ees taas. Ei tarvi sanoa lue lisää netistä.

Orimattilassa todella hyvin auratut tiet pois lukien puistotien ja Viljamaantien kevyenliikenteen väylät, joita raaputetaan ja möyhennetään ilmeisesti perälevyllä, jolloin jäljelle jää todella ikävä pinta, joka ei todellakaan ole sopiva esim. rollaattoria käyttävälle.

Yle levensi uutispalkkia, nyt vois samaan hintaan laittaa katsojia varten tumman palkin ohjelmien tekstien alle.

Onko koskaan kukaan maahanmuuton päättäjäelimistä ajatellut, että turvapaikan hakijoiden/saaneiden asuntojen kalustuksessa voisi ihan hyvin käyttää kirppareilta saatavia tavaroita. Miksi kaiken pitäisi heille olla uutta? Sieltä monet suomalaisetkin hakevat kalusteensa. Tulisi säästöjä. Saattas vihakin heitä kohtaan laantua, jos olisivat vähän nöyrempiä.

Onhan meillä nytkin jo mahdollisuus antaa kunnon rangaistuksia rikollisille. Käytetään sitä asteikon yläpäätä ja unohdetaan se alapää, kuten tähän asti on unohdettu yläpää.

Nyt on aktiivilaki toimimaan, ylitöistä ei makseta enää rosenttikorvauksia, se on hyvä asia.

Koska saadaan eläkkeisiin täysi indeksikorvaus?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi