Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Miesmuisti? EU:ssa?

Miesmuisti? EU:ssa? Eikö muutama vuosi sitten ollut pakko pienentää ainakin rekkojen sisätilaa, kun olivat liian suuria? Miten nyt jo sallitaan entistä suuremmat jättirekat?

Huomenta Suomen Ivan. Kyllä kelpaa katsella! Ilo silmälle ja korvalle!

Saat vapaasti ajaa alle rajoituksen, katsothan kuitenkin välillä taustapeiliin ja väistät tien sivuun välillä, kun jono kasvaa. Parannat kaikkien, myös omaa liikenneturvallisuuttasi!

Kiitos, kun jätätte vihdoin Hollolan paratiisin rauhaan.

Luultiin, että ne kynttilät on nättejä siinä rannalla. Jos et kestä, mee muualle niuhottamaan.

Voisiko projektipäällikkö Jakonen kertoa, millaisia summia Hennalan maankäyttösopimuksissa liikkuu ja kuka niistä päättää.

Suvivirsi alkaa taas "soimaan" yleisönosastoilla. Kysymys: miksi se biisi on niin tärkeä? Kauniita lauluja on muitakin. Vastaus: koska siinä ylistetään Jumalaa.

Me länsimaalaiset, varsinkin suomalaiset, olemme saastuttamassa tämän maapallon tuhoon, niin eikö pitäisi ensitöikseen lopettaa nämä talviurheilukisat, jossa samat urheilijat kisailevat joka viikonvaihteessa keskenään. Se on melkoinen hiilidioksidimäärä, joka tulee kun kilpailijat tukijoukkoineen viikon välein lentelevät maasta toiseen.

Ennen Lahti tunnettiin radiomastoistaan ja hyppyrimäistään. Nyt ainoastaan ajoradalla sijaitsevista viemärinkansista.

Jouni Oksanen 9.1.19. Kiitos osuvasta kirjoituksestasi koskien "omistajien osallistuminen ehkäisisi taloudellista hyväksikäyttöä asunto-osakeyhtiöissä".

ESS 10.1.: Pohjanmaan tk:ssa kipupotilas sai vahingossa suuren yliannoksen morfiinia ja kuoli. Sairaanhoitaja sai juridisesti vain sakkoa. Kyllä "henki on halpaa" terveydenhoidossa.

Oletteko ajatelleet nuoret, jotka ette hanki lapsia, miltä tuntuu 60:senä, kun kukaan ei tule katsomaan. Tai sitten se rikkaus elämään, kun lapsi kasvaa ja kaikki yhdessä olo ym.

Muutkin puolueet ottaa mallia perussuomalaisista, mutta eivät ole niin uskottavia.

Lehtiojalla noroa, hoitajia ohjeistettu puhumaan oksennustaudista.

Heikot ei pysty lopettamaan tupakan polttoa tai muidenkaan päihteiden käyttöä, vaikka henki lähtisi niiden takia. Säälittävää!

Ketään koululaista ei saa kiusata ulkonäöstä tai mielipiteestä. Mitä media nyt tekee? Kiusaa Sysmän koulun rehtoria yhden sanan johdosta ja vääntää hänen mielipiteen koulukiusaamista suosivaksi.

Tokmanni /Trio. 5-henkilöä oli kassajonossa, jokaiselta kassaneiti kysyi, haluatko kuitin. Jokainen halusi kuitin, myös minä. Tuntuu typerältä. Onko tässä mitään järkeä. Kuka näitä kassaneitejä kouluttaa? Eikö sitä kuittia voi antaa ilman kyselemistä!

Nyt kun Lahen keskusta on voimassaolevan strategian mukaisesti saatu hiljennettyä liikenteeltä, kaupoista ja ihmisistä, olisiko aika jo poistaa yksisuuntaiset kadut ja liikennevalot? Pääsisi Karistoon tai Renkomäelle edes jouhevammin.

Mistä löytyy laki tai määräys, joka antaa kaupungille ja poliisille oikeuden olla puuttumatta iltojen villiin pysäköintiin.

Miksi Lahti hakee ympäristöasioissa titteleitä. Tekis enemmän arkipäivän pieniä asioita.

H. Suominen soittaa jonotuspuhelimeen ja kuultuaan automaatin katkaisee puhelun. Sillä lailla ei ainakaan koskaan pääse perille.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi