Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Palkalliset pyhäpäivät lopetettava

Palkalliset pyhäpäivät lopetettava. Miksi työnantajan maksettava, kun ei edes kirkkoon kuuluta. Eri uskontoja edustavia tulee työelämään, heillekin pitäisi maksaa heidän pyhäpäivänsä. Jokainen viettäköön omat pyhänsä omalla rahalla.

En halua kuunnella Suvivirttä koulun juhlissa, enkä ottaa palkkaa vapaapäivistä, jotka liittyvät uskontoon.

Olipa hieno ohjelma eilen televisiossa Egenland! Näin nastolalaisena on rinta rottingilla! Onhan täällä ihana Fantti-maailma monituhansine elefantteineen. Lisäksi vielä arvokas perinnetila! Iso kiitos!

Kyllä tulee sanomaa seksistä joka puolelta. Tv:stä radiosta lehdistä. Joka ikinen päivä. Ei ihme et tapahtuu raiskauksia ja näitä kourimisia. Mikä ihme buumi tää on.

Kiitos hyvästä palvelusta Trion Terveyskioskille! Olette ihania ja teette työtänne suurella sydämellä.

Tk-maksua peritty päivän lehden mukaan 20,60 per kerta. Meillä lasku ollut n. 41 e/käynti. Onneksi ei tarvetta usein.

Mistään ei varmaan puhuta yhtä paljon nykyään kuin seksistä. Ei ihme et nuoret haluaa "harrastaa seksiä" aina vaan nuorempana. Sitten tulee syytöksiä lapsien hyväksikäytöstä ym. ym.

Kyllä nyt osaavat harrastaa kiusausta, kun televisio opettaa.

Mee sanomaan sille koiraihmiselle haukusta, vai etkö uskalla?

Ei tullut tiistaina, eikä keskiviikkona (vaikka luvattiin) viikon TV-ohjelmaa! Kyllä minä niin mieleni pahoitin!

Kiitos suojelusenkelille tiistaina Jalkarannantien ja Pallaskadun risteyksessä. Olisi ollut aineksia pahaankiin onnettomuuteen. Autoilijat pitäkää kunnon turvaväli ja nopeus keliolosuhteet huomioon ottaen. Onneksi kaikki selvittiin.

Upeasti oivaltava Kerberos Skinnarin perinnöstä – suorastaan liikutuin... Otetaan opiksi me kaikki!

Sunnuntaisin tuplapalkka, jouluna palkalliset vapaapäivät...kiitos Jeesus.

Tupakoiva autoilija, ei taajamassa voi pitää niin isoa etäisyyttä ed. ajavaan, siihen tunkee toinen tupakoiva väliin. Liikennevaloissa myös ne myrkkynne tulee takana ajavan autoon, joten pitäkää vaan ne ikkunanne kiinni.

Suomen ja suomalaisten vaikutus ilmastoon ja saastuttamiseen on olematon. Nyt järki käteen ja perussyiden kimppuun osaamisellamme ulkomaille. Tiedot ja taidot käyttöön eikä jossitella täällä turhaan!

Minä hoidan omaa äitiäni niin kauan kuin jaksan ja osaan. Kovasti kunnan kotihoitoapua tarjotaan, mutta yksinäinen vanhus tarvitsee myös juttuseuraa, hoitajathan juoksevat kellojen kanssa paikasta toiseen. Heitä en siitä syytä.

Sysmä sai isolla kauhalla erittäin huonoa mainosta. Lapsiperheet muuttakaa pois kiireesti. Pikku kylä ja kuppikuntia.

Sinä valojen vilkuttaja. Kun aloitat vilkuttelun, on pulssisi noussut korkealle. Et pysty huomioimaan muuta liikennettä. Olet vaaraksi muille. Keskity vaan omaan rauhalliseen ajamiseen.

Mun hiilijalanjälki on 4 500. Ajan reilut 5 000 km vuodessa 13 vuotta vanhalla bensa-Ooppelilla. Mites mä puolitan päästöni? Ei ole varaa uuteen sähkö (anteeksi, kivihiili) autoon.

Mitä häh? Sähkö- ja hybridiautoilla ei voi vetää peräkärryä, venetraileria, puhumattakaan asuntovaunusta. Suomi on kärrykansaa. Meillä on melkein miljoona kärryä, häh. Mitenkäs nyt alahuuli väpättää?

Mua ja pikku veljee ja meijän kamui nolottaa ihan sikana, kun te vanhemmat ja muut aikuset söhläätte ihan onnessaan niien rakettien ja pahvipommien kaa. Me ei uskalleta sanoo sitä teille suoraan, kun "kaikil on niin kivaa."

Kertokaa kakaroillenne, että yleiset pyörä- ja kävelytiet eivät ole mitään pulkkamäkiä, ettei tarvitsisi ajaa pyörällä pulkkailijan yli tai jalkaisin liikkuessa talloa päälle.

Kiitos Jouni Oksanen kirjoituksestasi ESS 9.1.2019 taloyhtiöiden asioiden hoitamisesta. Ei voi olla totuudenmukaisempia huomioita joidenkin ammattiryhmien toimista, niin kuin kirjoitat, ei kaikkien. Myös taloyhtiöiden asukkaitten pitäisi olla aktiivisempia.

Selän takana henkilöä kehutaan, mutta asioita ei sanota kasvokkain. Onko kysymys ujoudesta, ihastumisesta, tai siitä että joku haluaa itselleen pisteitä? Olisi toivottavaa että kehut ja asialliset käytöspalautteet sanotaan kasvokkain, koska se kertoo luottamuksesta, ja siitä että päästään päämäärään.

Torin ympäri bussin kuljettajat ajavat sohjossa. Ei ole tätä päivää. Keskustat aurattava. Hävettää olla Lahdessa.

3.1. Toriparkissa, kiitos Sinulle tuntematon mieshenkilö, joka ystävällisesti autoit hätääntyneitä ja surussa eläviä äitiä ja tytärtä etsimään autoa.

Sote hajottaa koko terveydenhuollon. Kirurgitko yksityisille. Miten sairaalat? Ameriikan malliin rahanvalta pilaa kaiken. Ennustin tämän jo 3 v sitten.

Vasemmisto tänäänkin puolustaisi rajojamme, eikä suunnittele Naton tuella revanssia Petroskoin suunnalla.

Onko koulu-, opiskelu-, työpaikka- ja ki(usaamis)iky(kyjatkumolla yhteyttä? Kysyy "yli 30 v tarjolla" yhteisöissä

Nykyään kuulee puhuttavan, että senioreiden pitäisi muuttaa keskustan alueille. Mikä hemmetin vainoaminen on meneillään, että kaikkien tulisi asua liikenneruuhka-alueilla, en ymmärrä ollenkaan. Itse viihdyn rauhallisella alueella, enkä keskustaan omasta tahdosta muuta ja piste.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi