Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Jos eduskunta voisi olla päättämässä tässä kaivosasiassa

Suomen kansalaisena toivoo, jos eduskunta voisi olla jopa Suomenkin edun puolesta päättämässä tässä kaivosasiassa.

Muualta muuttaneena hirvittää tämä lahtelaisten koiranulkoiluttajien huonoselkäisyys. Ei taivu selkä, että saisivat pussitettua koiran jätökset.

Taaspa se eläke nettona pienentyi hieman viime vuodesta. Maksujen korotukset ovat lisävähennystä eläkkeestä. Eläkenetosta vähenee pitkä penni suhteessa viime vuoteen. Jostain taas tingittävä, kampaamo käynnit jo minimissään. Sähkön- ja vedenkäyttö itaruusasteelle. Toivottavasti saa elää vielä ilman lääkeostoja.

Kyllä sinne Vanajanlinnaankin löytyy EU-alueen 500 milj. ihmisen joukosta työläisiä, jos vaan halutaan eli ei tarvita mitään saatavuusharkintaa! Tietty jos nekin on sinne liian kalliita...

Ei kasvata Suomen armeija enää miehiä vaan nössöjä! Kännyköillä vaan vihollisen kimppuun, ei tarvi ulos mennä jos sattuu vaik huono ilma! Kauheeta! T. mummelit 69 v.

Näinköhän Riihelässä pääsee kevyen liikenteen väyliä mihinkään, jos lunta tulee taas enemmän. Pikkasen huonolle vaikuttaa auraaminen. Palmia huolto sama homma millon herää.

Ilmasto lämpeni, jääkauden jäät sulivat (ihminenkö aiheutti?), mihin sulamisvesi? Jäikö Afrikka veden alle? Vastausta odotan.

Toimittaja Nina Rädylle tiedoksi, uimahalli- ja kuntosali ovat maksuttomia yläkoululaisille, eivät ilmaisia. Veroeuroilla ne kustannetaan henkilökunnan palkkoja myöten. Hyvä hanke sinänsä ja maksan osani mielellään.

Uimahalliin ja kuntosalille tarvitaan lisävalvontaa, kun koululaiset saa käydä ilmaiseksi, kun näkee, miten sotkevasti ja hajottaen käyttäytyvät julkisissa paikoissa nyt.

Ennen vaaleja on aina alkanut "loanheitto". Niin kauan kuin vaaleja on järjestetty. Nyt on vain otettu käyttöön uusia sanoja. Trollaus, vihapuhe, valeuutinen jne. Järki käteen kansalaiset.

Vähäjärkistä tienhoitoa, lumimöhjöä ei enää aurata, vaan levitetään sulatusrakeet lumen päälle. Varmasti näkyy onnettomuustilastoissa negatiivisesti. Hällä väliä, kunhan muka säästetään, vai säästetäänkö?

Pääjohdon vanha ovela temppu siirtää vastuuta, palkata paljon johtajia yrityksissä, eli ei kukaan ota vastuuta mistään. Natsi-Saksassa juutalaisvainot hyvä esimerkki, me täytimme vain käskyjä.

Tarkoituksella sekoitettu termit pakolainen, turvapaikanhakija sekä maahanmuuttaja. Työperäinen maahanmuutto on hieno asia, turvapaikkaturismi väärin perustein ei ole.

Huonosti menee kiinteistöpuljulla, kun ei varaa hankkia hallipaikkaa pakulleen, vaan pitää pysäköidä viikonlopuiksi laittomasti torille.

Lahti Energia nostaa taas 10 % siirtomaksua moraalittomalla tavalla. Yhden tunnin perusteella korotus voi olla jopa 20 %, jos vahingossa hella ja sauna ovat hetken samaan aikaan kytketty. Niin avustetaan Suomen korkeinta kuntaverotusta! Miten kehtaattekin?

Suomen valtionvelka pompsahti 90-luvun alun pankkikriisin hoidossa. Sitten kv-finanssikriisin talousnotkahduksessa. Mitä yhteistä?

Fingerpori ei loukkaa "pyhiä" asioita (mitä ne sitten liekään) vaan paljastaa, mitä mieltä suuri(n) osa nykyään on vanhoista myyteistä.

Ilotulitteet eivät ole tappaneet ketään, koirat ja hevoset ovat. Samoin omatekoiset pommit, joita aletaan rakennella, jos kaupasta ei saa laillisia raketteja.

Hyvä kirjoitus 27.12. -18 hiilijalanj. aiheuttajista.

Ei mikään ihme, kun ei autokauppa kukoista. En tiedä keskimäärin mitään huonommin suunniteltua kuin yleisesti automerkkien nettisivut. Faktan löytäminen on työn ja tuskan takana. Sen sijaan kaikkea joutavaa jargonia kyllä löytyy "tunneautoista", kun ainoastaan haluaisi tiivistä pikainfoa esim. moottorien tehoista ja eri mallien hinnoista.

Jälkeenjääneet jää jälkeen.

Kiitos Jouni Oksanen kirjoituksestasi 9.1. Meillä isännöitsijä ja hallitus kieltäytyi vastaamasta, kun kysyin maalausurakan kilpailutuksesta.

Sakari Sormunen! On utopiaa väittää, että alkoholismista toivutaan simsalabim-tyyliin. Toipuminen on pitkä prosessi.

Nopeus kelin mukaan, näytetään ajoissa suuntamerkkiä, käytetään ajovaloja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi