Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Pitääkö joka tyhjälle tontille rakentaa tyhjänä oleva kerrostalo?

Uusi Lahti -lehdessä oli useampi uusi asuntoalue suunnitteilla. Mistä niihin asukkaat, kun muuttovirta ei ole kasvussa. Pitääkö joka tyhjälle tontille rakentaa tyhjänä oleva kerrostalo? Onko rakennusyhtiöillä ylimääräistä rahaa tähän vai mistä rahoitus tulee?

Sinä pöselö, joka kaadat kinkkurasvan wc-pönttöön tai tiskialtaaseen, nostat vain asumiskuluja ja teet hallaa taloyhtiölle. Anna rasvan jäähtyä ja laita sitten roskiin.

Facebookin Lahti-ryhmä ihme paikka. Ylläpito kontrolloi kirjoittamisesta. Vain tietty mielipide on "oikea," muut saa porttikiellon. Ketä tällainen palvelee.

Toivoisin jouluista haitarimusiikkia Trion kauppakeskukseen.

Äänestäkää SDP valtaan. Kaksi Anttia Li:n tukemana ottavat yhdessä sen verran velkaa, ettei kenenkään tarvitse tehdä töitä ellei huvita. Kakarat tai EU sitten aikanaan hoitavat konkurssipesän.

Eliittitouhua ja luonnolle surmaksi on suurriistanmetsästys, mutta pitikö kirjailija Rannen "runo" julkaista juuri äskettäisen suomalaisia kohdanneen lento-onnettomuuden jälkeen?

Kovasti on puheet ja teot ristiriidassa: "Kukaan vastuullinen ihminen ei hanki lasta, jos hänellä ei ole tarjota lapselle puhdasta luontoa, vettä ja ilmaa." Lapsettomuuden syy on sitten halu matkustella, käydä kampaajalla ja pitää lemmikkejä eli kasvattaa hiilijalanjälkeä.

En ihmettele, ettei lapsia tehdä. Nuoret haluavat vapautta bilettää ja harrastaa. Ja Suomi perheiden sos. turvaa ahdistetaan samalla mamuja kun hyysätään.

Kyllähän työntekijät maksaa oman palkkansa, isäntien palkan, eläkkeensä ja kaiken. Ei raha tyhjästä synny. Siihen tarvitaan tuottavan työn tekijöitä. Siten yhteiskunta pyörii.

Ikärasismi paha Suomessa. Eläkeläiset esitetään jatkuvasti vain nuorempien elätettävinä ja pelkkänä menoeränä. Ovat kartuttaneet itse eläkerahastoja! Pyörittävät taloutta ostamalla tavaroita ja palveluja siinä kuin muutkin. Maksavat kovia verojakin. Lehtijutut kuriin. T. Ihmettelevä

Ovatkohan vapaaehtoisesti lapsettomat todella iloisia ja onnellisia silloinkin, kun ikä alkaa painaa, eikä ole omia lapsia ilahduttamassa, huolehtimassa ja pitämässä seuraa?

Toivottavasti Piano Paviljonki palautuu entiseen tyylikkääseen tilaan.

Sipilän tuhottua soinilaiset ja hallituspohjan maahanmuutolla, Rinne hoitanee velkataakkaa Lipposen vasemmistohallituksen tapaan jättileikkauksilla.

Suolatkaa enempi katuja. Ei pääse kitkarenkailla kaljan ostoon jäisellä tiellä.

Sanat moikka ja synttäri tuskin kuuluvat televisioitaviin kirkonmenoihin.

Postin jakeluun ei voi luottaa. Maanantaisin tulee normaalisti Postin oma mainos "Postinen" muiden mainosten kera. Maanantaina 12.11 ei tullut mitään postia vaikka odotin kirjepostia. Nyt lauantaina 1.12. tuli Hämeenmaan Yhteishyvä-lehti ym. Postin pakettiautolla

Monesta autosta puuttuu vilkku, se on rikki tai sitä ei haluta muuten vaan käyttää. Nopeudet ovat liian usein tosi korkeat. Ja turvallisuusväli edellä ajavaan unohtuu. Lisää peltikameroita!

Yhteiskunta tukee muutakin. Ruoan lisäksi päivähoidosta, joukkoliikenteestä, koulutuksesta eikä esim. terveydenhuollosta makseta todellisia kustannuksia.

Lanssi nro 123 kiitos paljon! 2.12. yöllä ammattitaitoisesta sekä asiallisesta hoidosta. Kyllä osaatte työnne. T. Oma aarre

Voiko olla enää hienompaa laulua kuin Ville Valon Orpo lapsi kiurun. Tulee joka päivä. Vois tulla useamminkin. Toivoo, Orpo lapsi rastaan

En millään käsitä, miten Pelsujen pelissä katsojat voivat olla niin sikoja, että jättävät katsomoon roskansa. Kuuluu ihan sivistykseen kerätä omat jälkensä. Kai he kotonaan heittävät/jättävät roskansa lattioille tms.

Ehdotan Joulurauhaa tähän täysin överiksi menneeseen ilmastovouhotukseen: 10.12.–10.1.-välillä ei sanaakaan. Sen jälkeen saisitte taas painaa täpöllä!

Nastolan vuoro nähdä: mukavien puheiden jälkeen Lahti pettää. Koskee myös Hykyä. Päätösvalta Lahteen, maksut ympäristöön. Lahti pettää aina!

Nyt iäkkäät ihmiset voisivat käynnistää Lahdessa oman metoo-kampanjan. Lahden poliitikot laidasta laitaan kiusaavat supistamalla terveydenhoitopalveluja.

Aina kun lehteen ilmestyy kuva Berneristä, Saarikosta tai Grahn-Laasosesta, tietää, että taas on joku ongelma.

Valtion propaganda puree, kun kansa ei ymmärrä, että uusissa dieseleissä ollut jo lähes 10 vuotta hiukkasloukut. Mikä höyryäminen milloinkin menossa.

Mukavuudenhaluiset: tunnen useita vanhuksia joilla ei jälkikasvua. Silloin on laskun maksun aika yksinäisyydessään. Tulette kokemaan.

L. Koskinen, jos siirtomaksu kolahtaisi valtion kassaan, maksaisin sen mielelläni. Mutta kuka antoi kansallisen turvallisuuden ulkomaisille firmoille?

Nyt on politiikkaankin Lahdessa tuotu metoo. Eli demarit kiusaa kokoomusta, no kumpikin kiusaa vanhuksia. Vassareita kiusaa, ettei pääse hallitukseen.

Kysymyksiä Lasse Koskiselle su 2.12. kirjoitukseen siirtomaksusta. Onko totta, että valtio on pakottanut kaapeloimaan? Miksi Lahden siirtohinnat muihin kaupunkilaitoksiin verraten ovat huomattavasti korkeammat?

Eero Lehti kok. arvosteli mtv uutisissa to 29.11. sähkön korkeaksi noussutta siirtohintaa. Miksi muut puolueet eivät halua korjausta ja muutosta eli olla köyhän asialla?

Nyt lähes puolet koululaisista kokee mielen ongelmia. Itse 70-luvulla koin opettajien mielivaltaa. Jatkuvaa tappelua itsesuojeluun ym. Karaisi kummasti.

Pikkukoirien omist, mitä useimpien päässä liikkuu? Ei ne ole pikajuoks ja varsinkin pareittain vauhdissa pälpättäen ei seurata, kun raukat pää kenossa juosten perässä ei myöskään niin pyörän kuin sähkömopon rinnalla, kuten Hol kirkon maisem.

Poliisit tutkan kanssa Heinlammintielle, kiitos.

Minkähän takia vihreät eivät pidä älämölöä katujen järjettömästä suolauksesta joka on paha saaste?

Sanni Grahn-Laasonen järjesti sopimattomalla uhkailulla pikalennon ulos eduskunnasta, ilman telemarkkia, seuraavissa vaaleissa!

Martti Luther kirjoitti jo aikanaan 2. Adv. Saarnassa, että ilmasto tulee lämpenemään meidän aikanamme.

Miksi Nastolan eläinrääkkääjää ei saada kiinni? Suojellaanko sitä?

Aivan järjetöntä, että lehden tilaajan pitää maksaa 5-6 sivusta urheilutuloksia. Onko muka maailman tärkein asia? Ne näkee ja kuulee joka toosasta sata kertaa päivässä. Ei niitä tarvita paperilehteen painaa. Olis lehtikin paljon halvempi. Kilpaurheilu näyttää olevan maailman tärkein asia tässä maassa, p...ele!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi