Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: On leveä "suojatie" Lahdenkadun yli välillä Aleksanterinkatu – Vapaudenkatu

On leveä "suojatie" Lahdenkadun yli välillä Aleksanterink. – Vapaudenk. Päivän mittaan kymmenet henkilöt laukkaavat ajoratojen yli koko matkalla. Kuorikekasa vaan pölähtelee. Milloin sattuu jotakin vakavaa?

Brexitistä tulikin Brexshit!

40 v. työelämässä eikä ymmärrä ay-liikkeen yhtä tärkeimmistä tavoitteista, vähintään minimipalkka jokaiselle työntekijälle. Toki voi maksaa enemmänkin.

Lentoverosta tuplahyöty, koska se pienentäisi myös matkailuteollisuuden päästöjä.

No sehän on hyvä, että olet saanut parempaa palkkaa kun liiton taulukossa. Et taida tajuta, että nehän on vaan se palkka, mikä on pohja kyseiselle työlle. Mikään ei estä työnantajaa maksamasta enemmän. Mutta on paljon firmoja jotka ei maksaisi edes sitäkään mikä on taulukossa. Älä sinä yleistä suotta, kun et näytä ymmärtävän yhtään muuta kuin oman tilasi.

40 v. työelämässä olleelle: SAK:n ja muiden liittojen taulukkopalkat ovat minimipalkkoja!

Talouskasvun huumassa tuntuu unohtuneen, että talouskasvu myös jouduttaa ilmastomuutosta vai pitääkö jo sanoa ilmastotuhoa.

Miksi? Miksi ESS ei huomioinut mitenkään kansainvälistä miestenpäivää? Onko tämä sitä tasa-arvoa?!

Nyt eduskunta ja Suomen valtion johto on menettänyt lopullisesti kasvonsa, kun vuosi sitten tehtiin suuri eläkeuudistus ja nyt sitten taas sitä muutetaan, ei voi olla totta mihin uskotaan?

Kuuroja koiranpentuja pitäisi kuulemma kuntouttaa ja sijoittaa ymmärtäväisiin perheisiin. Kyseessä on eläinrääkkäys: kuulo on koiralle elintärkeä aisti. Lemmikkien inhimillistäminen on mennyt liian pitkälle. Asiaa voisi kirkastaa lemmikkien ympäristöhaittavero.

Kuka puolustelee Jyp:n maskottia lehdessä? No jyväskyläläinen toimittaja tietenkin.

Kaikki persoonallisuushäiriöiset tulisi ohjata pakkohoitoon, jottei häiriöt periytyisi sukupolvelta toiselle.

Ei siihen influenssapiikin antamiseen mennyt kuin noin minuutti. Jonotus ehkä kymmenen minuuttia. Tolkkua kirjoituksiin.

Vaarallista on arvostella rötösherroja. Vennamo kannettiin ulos. Seppo Korhonen ei päässyt ehdokkaaksi. Mahdollista myös demokratiassa.

Lahden kaupungilla näköjään ylimääräistä rahaa. Työntekijät mässäämässä messuhallissa perjantaina 23.11. Muistakaa jokainen joka sinne astuu, että sekin raha on vanhuksilta pois!

On se todella kummallista, että moottoripyörissä ja skoottereissa ei ole eturekisterikilpiä. Ne kilvethän ovat niin pienikokoisia, että ovat helppo kiinnittää. Eikö motoristien valvonta kiinnosta viranomaisia: jää paljon tuloja saamatta.

Hollolan rokotuksista narisija! Ilmeisesti juuri sinunlaisellasi ihmisellä olisi mennyt yhdellä hoitajalla noin 1 tunti, koska meitä oli muutama tuttu samassa jonossa, kauimmalla meni ehkä 3 min. Itselläni noin 2 min. Aitan ovi narisisi taas siitä että menihän kauan, koska oli vaan 1 hoitaja. On sitä rahaa mennyt todella paljon turhempaakin. Kiitos Hollolan Terveysasema nopeasta palvelusta.

Ihana Minja ja muut "tytöt". Todella tunnelmaa Hämeenkosken kirkossa 18.11. Rauhoituin ja liikutuin!

Oisko kannattavaa miettiä Nastolassa Elementintien stop-risteykseen valot? Toinen kolari lyhyessä ajassa.

Kuka on jäänyt tervehtimättä kun niin poruun paukahti? Kyl mie tuttuloi moikkaan vai oisko pimenevässä illassa syy...

Eikö vaitiolovelvollisuus koske työvoimatoimiston virkailijoita? Ei näköjään koske edes tietosuojalaki.

Olen samaa mieltä teatterin ja konserttien tekosavusta. Se aiheuttaa ärsytystä silmille, iholle jne. Täysin turha rekvisiitta esityksissä. Hyvä myyntivaltti tulevaisuudessa on: Tekosavusta vapaa näytös.

Hei 40 v. työelämässä. Olisko aika tutustua oikeasti liittojen saavutuksiin? Ansiotaulukot ovat perälauta ei palkkakatto!

20.11. oli lapsenoikeuksien päivä. Sanokaapas, miten tv:n ohjelmissa ja Suomessa yleensä suojellaan lasta, niin kaikelta, mikä lasta vahingoitta. Olen vaan syvästi surullinen, yhdestäkin, vaikka heitä on heitteillä on liian paljon.

Eikös puheenjohtajan pitäisi olla myös osakkeen omistaja. Omistaa nyt jo koko yhtiön.

Miksi uuden Kukkatervehdyksen valot eivät enää pala?

Dieselverosta valittaville ainakin abc:llä bens. 98 jo 1,80/litra, ettäkö bensako halpaa dieseliin verrattuna?

Miten jaksat jatkuvasti rutkuttaa asematunnelin musiikista ? Minä ainakin tykkään ja annan eurojakin joka kerta. Kiva piristys työmatkalla.

Turha toivo keskustan suhteen, Hornborg. Vaparin, Veskun kavennukset ja Vaaniankadun jatkeeksi tunneli. Järki ei voita ja keskusta hiljenee.

Kasvimaa on parasta hyvässä ja pahassa. Se opettaa kädestä pitäen luopumaan ostamisesta ja kotijätteiden päästöistä: kaikki talteen ja vähäenergisesti.

Palsta opettaa myös luonnosta: miten ruokitaan mikrobeja, palautetaan omat jätteet luontoon, varmistetaan matojen elinolosuhteet, lentäville kukkia jne.

Palsta on herätyskello pienoiskoossa: mitä voin itse tehdä luonnonmukaisesti, miten voin itse vähentää teollista ruuantuotantoa ja viljellä oman osani.

Sivutuotteena on se mistä aina haaveillaan kaupungin elämässä: mielekästä tekemistä, terveet lihakset ja ikääntyvän vahva keho. Ja säästyy paljolta.

TV 2 näyttää talviurheiluja. 50 prossaa ajasta haastatteluja henkilö kuvaa ja studioita. Ja lopettakaa ja ja ja että että hokemat.

H. H. osui naulankantaan, siitä vaan panemaan toimeksi päättäjät. Maksuttomat p-paikat vetävät ihmisiä keskustaan ja homma alkaa pyöriä! Nyt kierrän kaukaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi