Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Voisi moni vanhus voida paremmin, jos saisi hänelle kuuluvat tuet

Te jotka tuskailette vanhuksienne rahojen riittämättömyydestä tarvittaviin hoitoihin: Hakekaa Kelasta hoitotukea! Voisi moni vanhus voida paremmin, jos hän saisi hänelle kuuluvat tuet.

Muistakaa nyt hyvät ihmiset, että sataman/Sibeliustalon parkkipaikat ovat maksullisia vain ma–pe klo 8–18. Muina aikoina, iltaisin kuuden jälkeen ja viikonloppuisin, pysäköinti on maksutonta.

Harvoin halkoja heittomotteina myydään tai ostetaan. Halko kun on metrin mittainen. Klapeja kylläkin yleisimmin kaupitellaan heittomotteina.

Olen lähihoitajana yksityisessä palvelutalossa. Päivät ovat työntäyteisiä, aikaa asukkaiden kanssa olemiseen ei juuri jää. Ruokailuaikoina ollaan läsnä, kun syötetään tai avustetaan. Moni kaipaa seuraa ja läheisyyttä, kaikilla ei ole omaisia ja vaikka olisi, he käyvät harvoin. Enemmän henkilökuntaa tarvitaan vanhusten/ sairaiden hoitoon!! Missä on arvokas vanhuus? Onko liikaa vaadittu, että elämän ehtoopuolella olisi joku joka on lähellä, pitää kiinni kädestä.

Maine kasvaa kohisten, kun kotikuntalaiset (Nieminen) mainostaa Asikkalan imagoa veroasialla ja hyvällä yhteistyöllä. Huh, huh!

Miksi verrata koiran jätöksiä ja muovipakkauksia saasteena? Miksi joko tai kun voi olla sekä että? Kumpikin poistettavissa, jos on tahtoa, ei vastakkainasettelua.

Ei vain Korhosta estetty ehdokkuudesta. Estettiin jäsenäänestyksen pitäminen. Kaksinkertainen laittomuus.

Jurin ei kannata puhua imagohyödyn menettämisestä. Rinna yrittää palauttaa sitä.

Ennustus: kun jäähallin liikennevalot otetaan käyttöön, tukkiutuu Mytäjäinen ja Lahdenkatu.

Eikö olisi parempi jättää kokonaan seksin harrastus tai käyttää sitten ehkäisyä, ennen kun on raskaus jo alkanut ja "joutuu" harkitsemaan aborttia kun ei halua lasta "vaivoikseen"? Raiskauksia ehkä kuitenkin tapahtuu vähän harvemmin kuin hetken hurmiossa alkaneita raskauksia. Uusi ihmiselämä on jo alkanut kun solut yhtyneet, sitä "naisen oikeus omaan ruumiiseen"- kannattajien aivan turha kieltää.

Iloitsen Sokoksen parkkihallista. Aina tilaa, helppo ja hyvä sijainti ja sujuvasti mahtuu isommallakin autolla T. Rouva ja R-mersu

Oli hienoa saada influenssarokotus tunnin ja kahdenkymmenen minuutin jonottamisen jälkeen. Kiitos siitä. Mutta oli todella epäoikeudenmukaista, kun uusi rokotushuone avattiin, niin sisään pääsi heti oven kohdalta eikä organisoitu ottamista rivin alusta.

Pirkkalehden lukijalle: "Kuka pienensi lehden tekstin, mihin hävisivät himokkaat naiset?"

Olin 40 v työelämässä, enkä kuulunut mihinkään ay-liittoon. Hyvin pärjäsin palkka-asioissa. Sak-maamme talouskehityksen jarru, johto elää Neuvostoajassa.

Rikolliset ei ansaitse ihmisoikeuksia!

On tärkeää, että kivet ja kannot on väännettävä Salpakankaan tonttikaupassa. Pahalta haiskahtaa. Yritys yrittää muuttaa nimeä, ettei rötökset paljastuisi. Mutta nyt on hälytyskellojen soitava. Myöskin Hämeenmaan osalta. Veronmaksaja Hollolasta ihmettelee.

Kaupunki tekee rikosilmoituksen tylsällä sahalla kaadetusta tammesta. Voisiko samalla tehdä ilmoituksen Vääksyntien puistosta Timonkadun päästä. Koko puisto kaadettu terävällä sahalla, maatkin tarvittu pois.

Ulkomainen herrasmies, edustaja, Kivimaan ABC:n pihassa sanoi palaavansa Saksaan pikaisesti. Oli jäänyt myymättä muotitakkeja. Esitteli Toyota-farmarissa tosi arvokkaita tuotteita. Otin puhelimen kameran esiin ottaakseni kuvaa tuotteista ja kaupankäynnistä. Samalla kauppias survo tavarat autoon ja peitti kasvonsa ja poistui kamalalta vauhdilla. Mikähän sille miehelle tuli?

Olihan tuo aivan päivänselvää Jalkarannan kirjaston säilyminen muutamalla tarpeeksi rikkaan puheenvuorolla. Kiveriön kirjasto lakkautettiin kaikista vetoomuksista huolimatta. Taidelainaamokaan ei auttanut asiassa. Raha puhuu.

Järjestyssäännöt kertoo, miten kerrostalossa asutaan.

Ei talvikunnossapitoa Ristinkirkon portissa. Onko tevin miehillä jo talvi?

Kiitokset Lahden Ykkösapteekille Renkomäkeen aina hyvästä ja ystävällisestä palvelusta!

Rekat bussit yms. jumiutuu lumeen, koska teitä ei aurata Jos rekoille kielto talviajoon, sinulta loppuu jääkaapista monta tuotetta.

Vertaat Hgin ja Lahen parkkimaksuja? Miksi?

Ei tervehtinyt ennen eikä tervehdi nyt, oli luottamustehtävässä tai ei.

Kiitos Tuuli Toivonen. Kirjoituksesi 6.11. "Nastola historiansa kurjimmassa lamassa" oli täyttä asiaa ja erinomainen kuvaus nykyisestä Nastolasta.

Ovatkohan Kankaan koulun opettajat ja oppilaiden vanhemmat ja päiväkotitädit tietoisia siitä, että Kankaan koulun piha ja viereinen metsä on toiminut toukokuusta lähtien mopopoikien jokailtaisena vessana. Puut, kivet ja aita on monta kertaa virtsalla valeltuja, joten niitä ei kannata halilla eikä päiväkotilapsia metsään piknikille tuoda. Lisäksi jokailtaisen tauottoman kaasuttelun jälkeen maassa on reilut määrät pakokaasujen pienhiukkasia ja raskasmetalleja.

Uutisvuoto alkaa uudelleen, nyt MTV:llä. Aloittakaa ihmeessä myös Pressiklubi! Ja hra Stiller vetäjäksi! Miksi muuten meidän pitää maksaa Yle-veroa?

On se hyvä, että kansanedustaja tippui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Pääseepähän keskittymään lainsäädäntötyöhön, kun on vaalitkin tulossa!

Ei tarjoa Lahden kaupunki minkäänlaista pyykkijauhetta huoltomiehille. Ei edes vaihtovaatteita, että voisi itse pestä.

Kukahan siellä Sylvöjärvellä veneellä kaahailee? Yhdeksän kesää siellä viettäneenä en ole moista ilmiöä nähnyt.

Miksi Vesijärvenkadun muutos maksaa sikana? Iso vai pieni sika? Uusi maksutapa, sika euron jälkeen. Onneksi ei oravannahka.

Mitäköhän tarkoittaa apaut kohtuullisen itse asiassa?

Kassakäyttäytymistä. Kun toinen kassa avautuu, niin sieltä jonon perältä ei tosiaankaan rynnätä uudelle kassalle, vaan ne, jotka pisimpään jonottaneet siinä eka jonossa. Kassahenkilöstön pitäisi ohjata käyttäytymistä!

Kyllä työväki muistaa 90-luvun laman. Viinanen pelasti pankit, että näin.

Lahti on juuri niin hyvä paikka asua, kuin miksi me asukkaat sen teemme. Jokaiselle siis peili käteen ja haukkumiset sikseen!

Kun lähihoitajakoulutuksessa on tehty virheitä, niin miksi niitä ei korjata? Vastaisitteko Terttu Pohjolainen?

Liikennesuunnittelijat herätkää todellisuuteen! Vesijärvenkadulla sairaalanmäellä on 5 suojatietä 150 m matkalla, joista 3 valottomia. Poistakaa osa, liikenneturvallisuus paranee. Siinä teille duunia.

Lahdessa on käytäntö, että lasten tapaamisten täytäntöönpano torpataan, ei onnistu mitenkään. Sen sijaan tapaamisia vaativa saa jopa lähestymiskieltoa!

Yksinäisyys päivän sana. Kukaan ei kestä puhuvia ihmisiä eikä haluta olla tekemisissä toisten kans, suurin osa piiloutuu someen ja ei halua olla läsnä.

No on se ihan hyvä asia ku terveyskeskukset tulee poliisilaitoksille, vai häh? T. Antero

Miten poliitikot määrittelee vähäpäästöisen auton, kun paljon mainostettu uusi vähäpäästöinen polttaa 10 litraa polttoainetta ja tuottaa 23 kg hiilidioksidia, samoin 20 vuotta vanha katalysaattorilla varustettu auto.

Mikä mahtaa olla sähköauton kokonaishiilijalanjälki tehtaan valmistuksesta, malmien louhinnasta, käytöstä, lopulta kierrätykseen. Käytöstä maissa, joissa sähköä tuotetaan suurelta osin hiilivoimaloissa. Kuka uskaltaa selvittää.

Lahtelaisyritykset valittaa, ettei saa rekrytoitua osaajia pääkaupunkiseudulta. Kuitenkin Lahdesta käy paljon koulutettua väkeä töissä pääkaupunkiseudulla. Eiköhän näitä olisi hyvä rekrytoida vai tuleeko Lahden alhainen palkkataso vastaan?

Erittäin suuret kiitokset Phks:n keuhko-osaston hoitohenkilökunnalle saamastani erinomaisesta hoidosta! V. Vataja

Olipa kova pettymys Pirjo Heikkilän ja Kimmo Ohtosen luonto-ohjelma tiistaina tv:ssä. Ohtonen oli hyvä ja asiallinen, mutta pelle. Heikkilä pilasi koko ohjelman. Ei tarvi enää katsoa. Suutari pysyköön lestissään.

Kiitos upeasta esityksestä Kätevä ja Tekevä -messuilla kierrätysmateriaalista valmistetuista puvuista. Aivan upeita!

Inhottava ja säälittävä kuva lehdessä peloissaan olevista lampaista, jotka sotkettu sinisellä päätä myöten ja ympärillä ihmiset nauramassa. Voisi ne varmaan siistimminkin merkata.

Piikkikengät ja liukuesteet! Kertokaa joskus, miten niillä vanhus pääsee kerrostalosta ulos t voi toim asioita kaupoissa/virastoissa (kivilattialla liukuu, muovipinnan rei'ittää) tai saa ne piikit ulkorapulla alle/pois!

Joutjärven srk. Ovatko tavalliset kansalaiset ennen rauhan sanan listoilla?

Sitä vuoden 2014 keskustasuunnitelmaa toteutetaan jääräpäisesti, katujen kavennus senkun jatkuu. Ei haluta asiakkaita muihin paikkoihin kuin kauppoihin. Niitä riittää. Ja tunnelia pukkaa verorahoilla.

Ei tarvita estonumeroita, kun on salainen numero. Ollut 14 v ja hyvin toimii, ei lehtimyyjät ym. häiritse.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi