Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kunhan on pihvi jääkaapissa ja auto pihassa, muulla ei ole väliä

Suurin osa suomalaisista vähät välittää ilmastonmuutoksesta. Kunhan on pihvi jääkaapissa ja auto pihassa, muulla ei ole väliä. Koituu kohtaloksi.

Vain ydinvoima voi estää ilmaston lämpenemistä! Muut järjestelmät lähinnä harrastelua vielä! Sen tietävät myös vihreät!

Kumma, miten työhakijan palkkaamisesta on tehty näillä keskusteluilla lähes rikollinen, tällainen ei ainakaan kannusta työnhakuun, jos jo lähtökohtaisesti pidetään lusmuna tai muuten epämiellyttävänä/epäkelpona henkilönä, kiitos hallitukselle.

Petteri Orpolla oli helppo ratkaisu ilmastonmuutosasiassa, nimittäin maksuja ja veroja korottamalla. Suomi kuuluu jo nyt maailman korkeimmin verottaviin maihin. Pieni kansa koko maailmanparantajana.

Lahen Kujalan jäteasema, kierrätyspaikka ja Pilleri: Upeeta, että olette tehneet kierrättämisestä ja jätteen hävittämisestä helppoa. Kiitos! Teette hyvää työtä.

Hurraa Suomi-autoilijat pelastaa maailman maksamalla ittensä kipeeks autoilusta PS. Suomihan on maailman puhtain paikka.

Huono vertaus, eihän mitään samaa uusi missi ja yritysten perustajat, jos nimi vierasperäinen. Finlayson, Fazer ja Sinebrychoff antoivat työpaikkoja. Missi vain kuluttaa rahoja.

Keskusta ollut maaseudun asioita ajava puolue ja nykyisin niin kokoomuslainen, miksi sitä kannattaisin, jos joskus olen maalla asunut ja nyt töissä ja asun kaupungissa.

Hallitus ei vielä käsitä, että SDP:n ja vasemmistoliiton käsikassara SAK on se joka määrää mitä Suomessa saa tehdä ja mitä ei saa tehdä. Hallituksella ei ole työtaistelua vastaavaa asetta käytössään. Näin se on.

Suomi voi torjua ilmastonmuutosta: lopettaa mm. pihvilihan lentorahtaus Brasiliasta, broilerien Thaimaasta ja halal-lampaanlihan Uudesta-Seelannista.

Mielestäni Suomessa asuvat ulkomaalaiset voivat olla Suomen kansalaisia, Suomalaisia he eivät ole.

Me poijaat ajellaan autoilla niin että huiskis vaan. Käymme kaupassakin aina autolla (200 m). Kävele sinä ja pyöräile. Niinkö?

Jos eduskunnasta pitäisi erottaa huonosti käyttäytyvä edustaja, niin samaa käytäntöä täytyisi toteuttaa myös taloyhtiön hallituksessa.

Ihme narinaa jatkuvasti keskustan parkkipaikoista? Eläkeläisenäkin jaksan maksaa muutaman euron toriparkista, kun käyn keskustassa ja kävelen asioilla ja katselen keskustan liikkeet samalla. Käyttäkää jalkojanne myös kävelyyn.

Asuntokerrostalossa ei ole oikein, että joku osakas harjoittaa vilkasta liiketoimintaa osakkeessaan maksamalla samaa vastiketta kuin muutkin taloyhtiössä.

Se on paskan haileeta verottaa suomalaisia saasteesta, me ollaa niin pieni tekijä, ei mitää hyötyä vaikka tehtäs mitä. Verottaja taas nauttii.

Miksi aikuiset erillään huomisilmastosta? Atk opitaan uutta, myös luontoarvostus opetettava työpaikoilla kuten päiväkodeissa. Lapsethan oppii aikuisilta vai pv.

Kaiken maailman dosentit tuli fiat puntolla, ilmaston muutos tulee ja pelastaa talouskasvun? Kun koko maapallo on auki aina vaan 24/7, nollasummapeli on taloudes, kansalaispalkka käyttöön nyt.

Nössö = alemmuudentuntoinen, oma iho ei kelpaa, siksi tatuoi .

Taas oli 9.10. niin mahdoton jytky klo 14.24 tunnelissa, että pöytä tuoli ja tietsikka hyppäsivät ilmaan ja sydän kurkkuun!

Kyllä kaupunki lenkkipoluille uusii valoja ketuille ja jäniksille, mutta ei yksityisteille, jossa on veronmaksajat. Päättäjät hävetkää, jos yleensä osaatte.

Kokoomus ja hallitus ovat sitä mieltä, ettei ole huonoja työnantajia on vaan huonoja työntekijöitä.

Hoitakaa se ehkäisy ajoissa, niin ei tarvita mitään maksuttomia katumusklinikoita!

Apua! Mitä teen ku henkilökuntani uhkaa mennä "lakkoon", ku en saa tota vätystä meiltä töistä pois! Mitä teen?

Roskaamisen täytyy loppua, koska siitä tulee ärsyttävän näköinen luonto. Tupakantumppien maahan heittäminen saastuttaa luontoa. Tupakan takia kaadetaan hyviäkin puita. Tupakointi satuttaa myös itseäsi. Voisitko miettiä tätä, kiitos! T. Leo H. 8 v.

Kerropas duunari, missä veroparatiisissa on meidän pienyrittäjien rahat? Jos ne löytyisi, niin ehkä voisin palkata sinut. Entä mikä saavutettu etu minulla, mikroyrittäjällä on? Sellainen, josta voisin pitää kynsin hampain kiinni ja uhota? Entä kenen kanssa olen tasa-arvoinen?

Kj:n talousarvio: Kaupungin painopisteen tulisi olla hyvinvointipalveluissa ja ennaltaehkäisyssä koska hyky. Ei yhtiöiden kurjistamisessa.

Ilmainen ehkäisy. Lahden valtuutetut ja ennen kaikkea nais-sellaiset haluaa siis kannustaa (tyttö)lapsia seksihommiin. Miten tällaisia päättäjiä!

Kiitos Saksalan uimahallin aina niin iloinen ja ystävällinen henkilökunta hyvästä asiakaspalvelusta – ilo käydä uimassa, hyvä mieli tarttuu!

Kysyn sinulta nainen mikä hiivatin tarve on aamuyöllä huutaa kadulla niin paljon kuin palkeista lähtee. Ilmeisesti olit tulossa baarista ja keskustelit yksin tai jonkun muun kanssa. Eikö yöllä voi puhua normaalivoluumilla. Taisit herättää koko Lahden keskusta-asumuston. Kiitos.

Miksi ei ESS:n artikkelissa 10.10.18 mainita lainkaan, että Nastolassa myös Sylvöjärven veden pintaa pitäisi nostaa. Samat ongelmat sielläkin on kuin Ruuhijärvessä ja Salajärvessä. Venettä on vaikea laskea vesille, kun veden pinta niin matalalla. Vuosi vuodelta järvi on aina vain matalammalla. Kaikilla ranta asukkailla sama oikeus.

Ankara erotus tappaa aloittelevat palveluyritykset! Rinteen malli? Työllistä siinä sitten vierasta. Ei toivoakaan.

Joko olisi aika rakentaa uusi hyppyrimäki? Lahden betoni vuodelta 1971. Museomäki.

Mika Mäkinen. Tiirismaan koulun rakentaminen elinkaarimallilla. Sinne mahtuu myös Harjun koulu. Kiinnostaako 50–60 miljoonan säästö?

Opetusministeri Sanni "Reformi" Grahn-Laasonen kertoi Ylen A-studiossa 1,8 miljardia tyhjää sanaa ammatillisen koulutuksen opintopoluista ja resursseista. Seuraus. Opiskelijat ovat lomautettuja oppilaitoksistaan. Tämäkin on nyt nähty.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi