Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Toivottavasti nuori työntekijä opit ettei pomolle kande nauraa.

Toivottavasti nuori työntekijä opit ettei pomolle kande nauraa. Työelämä kun on kovin erilaista kuin koulu, missä sinusta vielä välitetään ja kasvusi on kaiken keskiössä. Työmaailmassa Sinun roolisi on enää tuottaa, eli saada jotain hyödyllistä aikaiseksi, mistä palkkasi voidaan maksaa. Elämä on.

Toisen pojan äidille tiedoksi. Ketään ei mennä syyttelemään eikä kuvaamaan ellei ajele mopolla pitkin pyöräteitä, leikkipuistoa ja urheilukenttää. Kertovat ehkä kotona että oltiin vaan koulun kentällä. Totuus on että ajetaan pyörätietä kentälle, ollaan koko ajan mopo jalkojen välissä ja ajetaan välillä rinkiä ympäri kenttää, välillä päällystetyllä jalkapallokentälläkin.

Launeen omakotiasukkille erityiskiitos. Hyviä omenoita monen portin pielessä. Hillot talveksi keitetty. Kiitos.

Portinpielien omenat, pussitettuina tai ilman, ovat ystävällisyyden osoitus ohikulkijoille. Kaupasta voi ostaa varmaankin isompia ja parempia. Se on liiketoimintaa ja jopa ilmoittelevat lehdissä...

Olen saman huomannut, että vaaleiden leipien taso on laskenut huimasti. Voi tätä tyhjäpäistä kilpailuyhteiskuntaa?

Ei ole sossuilla ja oppositiolla aikaa, eikä halua hoitaa asioita joihin heidät on valittu. Aika ja tarmo kohdistuu epäolennaiseen peliin ja oman edun tavoitteluun. Hävetkää!!!

Mitä vanhempi talo, sitä parempi arvo. Kunto ratkaisee. Trendit on ohimeneviä, klassikko on aina pop.

Jollain perusteillahan se pärstäkerroinkin muodostuu. Perusteet ovat ilmeisesti henkilökohtaiset ominaisuudet ja ammattitaito.

Tv7, ohjelma-arkisto , laita etsi-kohtaan Hannele.- suomalainen joogaopettaja.

Jälleen lauantaina Lehtiojantien jatkeena Kilpiäisissä oleva urheilukenttä oli muutettu meluavaksi ja saasteita levittäväksi koirapuistoksi. Liikuntatoimisto voisi lopultakin tehdä asialle jotain. Esim. kieltomerkki koirille.

Lämmin kiitos akuutti 24 hoitajille sekä päivystys osaston hoitajille sekä lääkärille saamastani hyvästä hoidosta divertikkeli potilas

Kunnioittava käytös rakentaa siltoja. ESS 10.9.

Eikö Lahti kanna vastuutaan ilmastonmuutoksen torjunnassa? Olevinaan vihreä ympäristökaupunki.

Hollolalaiset ei ota vastuuta mistään, ei koulutuksesta, ei jätteistä, ei energiatuotanosta... Luuserikunta

Joutjärven seurakunnassa tarjotaan usein viikonloppuna ruoka. Mitä tehdään tähteeksi jääneelle ruoalle? Toivottavasti se jaetaan seurakuntalaisille.

Et käsittänyt väärin. Onnea elämääsi:)

Tiedät mistä minut tavoitat. Ota yhteyttä, niin sovimme tapaamisen.

Todella ikävää, kun tärkeää viestiä ei julkaistakaan...tai sen joutuu lähettämään moneen kertaan.

Näppiksellä et koskaan voi olla täysin varma siitä, kuka viestiisi vastasi. Muistathan sen. Henkilökohtainen yhteydenotto olisi varmempi!

A niinkuin Apgar ja jatkossakin ahneus palkitaan kunhan isi kattoo perään. Lopussa muisti pettää kun ei kiitos perustana.

Mun pomon pomot -99 alkaen: tunnen ne jo ennen ekaa ospääll virkaa ja pari sai kaikkein ylimmän viran. Niiltä ne mitalit ovat tulleet, hyviä pomoja.

Vanhat koulurakennukset pilattiin asentamalla niihin koneellinen ilmanvaihto. Epätiiviistä rakennuksista imettiin pölyt hengitysilmaan. Tämä on fakta!

Nyt olis Suomen valtion taloudellinen tilanne hyvä, ei tarvis ottaa ensi vuonna enää velkaa,mutta kun... Pakolaisten elättäminen paapominen maksaa 1,4 miljardia vuodessa , ja tämän verran tarvii ottaa vielä velkaa. Eihän tässä hommassa ole mitään järkeä sillä näin kaikki verot taas lisääntyy

Hienoa että on sisaria jotka kannustaa elämän kolhuissa, tai sitten ei. Toisille Pirkka olut ja tv sarjat ovat tärkeämpiä kuin läheiset.

Nyt kun on valvottu nopeuksia, suojateitä ja kuskien kuntoa, niin seuraavaksi valvonta risteyksiin, missä on stop-merkki. Maanantainakin klo 15 jälkeen tuli Hollolassa Retkitieltä kaksi autoa peräkkäin pysähtymättä stop-merkin ohi.

Suomen hallitus ja osa eduskunnasta väittää että EU jäsenvaltion on pakko ottaa pakolaisia ja tarkastuksia Suomen rajoilla ei saa pitää. Tämähän on törkeä valhe sillä on monia EU maita ketkä ei ole ottanut pakolaisia ja monet EU maat pitää rajatarkastuksia omilla rajoillaan. Että näin luotet..

Sinulle samojen naamojen inhoaja. Oletko ajatellut tv-uraa. Aina voi yrittää. Tv:ssä riittää muitakin katsottavia ohjelmia. Ja joka maassa uusintoja samalla tavalla. t.mummo

"Tekijälle isot korvaukset" -uutiset ovat iso vitsi. Miksi lehdet eivät kerro, mitä tuomioista käytännössä seuraa, kun tekijä on yleensä varaton ja piittaamaton eikä maksa itse mitään kenellekään loppuikänään? Nyt halutaan vain antaa kuva, että oikeus muka jotenkin toteutuisi. Ei muuten toteudu.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi