Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Eikö koulussa opeteta enää aakkosia, kun lapset eivät osanneet laittaa nimiä aakkosjärjestykseen?

Keskusjärjestöt pitää lopettaa. Niillä ei ole mitään tehtävää enää, paitsi rahan keräys.

Eivätkö suomalaiset tajua mihin jamaan Ruotsin maahanmuuttokäytäntö on maan politiikan ajanut!

Ei oo vaikee tietää ketkä kyseessä ku sisäfilettä ja joulukinkkuu helmoissa. Mut rasisteja varmaa ne kiinniottajat.

Eikö koulussa opeteta enää aakkosia, kun "haluatko miljonääriksi" -ohjelmassa lapset eivät osanneet laittaa nimiä aakkosjärjestykseen....

Lisää köllejä Päijät- Hämeestä: Asikkalan tallukkajalat, Kärkölän kärnäpäät, Nastolan ruumisvarkaat, Kosken korea kansa.

Sosiaalietuusrälssi on suuri ja vakiintunut. Työssä käyvät kantasuomalaiset ovat pian maksava vähemmistö. SDP ja ay on ideologiansa paineessa laiminlyönyt rehellisen tilanneanalyysin. Vaalien jälkeen on tarjolla paikka pihan perältä.

Katso jenkkien rikostilastoja. Mikä rotu on alempiarvoinen.

Käsittämätöntä sekoiluja Iitin vaalipiiriasiassa! Perustelut täysin käsittämättömät ja ontuvat. Terve järki puuttuu täysin. Kenen etua ajetaan, ei ainakaan äänestäjien tai ehdokkaiden. Eikö heidän kuitenkin pitäisi olla numero yksi?

Eläkeikäiset jättävät eduskunnan. Hienoa! Ovatkin edustaneet linjaa "näin on aina tehty" tai "maantapa". Tuo Hakkarainen ainakin väriä toimintaan.

Käsittämätöntä löysäilyä urheilujärjestöjen johdolta tuo Kojonkosken asema. Mies rahastaa tyhjästä suomalaisia luusereita. Ja samalla uhraa aikansa Kiinan mäkihypyn kehittämiseen. Eikä ilmaiseksi ja Kuopio antaa mäkensä heidän käyttöön. Ja Lahti- taas juna meni jo.

Lahti City ry:n toiminnnanjohtajaksi valitulla ei ole ajokorttia!

Täällä yksi mielensä pahoittanut lakkasi katsomasta Vain elämää- ohjelmaa, kun se on vain ainaista biisien vetämistä. Katsoisin mieluummin ohjelmaa, jossa laulusolistit laulavat toistensa lauluja. Minua häiritsee tuo suomen kielen väheksyminen. Miltä sekin kuulostaisi, kun kirkkoon mentäisi joulubiisejä vetämään?

Ällöttää, kun pershikikäsinen eläkeläinen puristelee tomaatteja ja muita kasviksia kaupan he-vi hyllyillä. Miksi ulosteet ja pöpöt pitää siirtää ruokaan? Onneksi saa myös pakattuja.

Muslimit hykertelevät tyytyväisinä, koska Kafirpäättäjämme eivät tunne islamia ja sharialakia. Lainattu Sharialaista kappaleesta 12 Vaatimuksia.

Kun kaikilla on niin paljon ylimääräisiä omenoita. Mitähän niitä omenaton löytäisi

Heinolan siltatyö olisi pitänyt antaa ammattimiehille. Jos silta olisi ollut kolme kertaa pidempi, olisi mennyt melkein 10 vuotta valmistumiseen.

Hämmentävää touhua. Ensin hätistellään laiskurit töihin aktiivimallin mukaan. Sitten potkitaan pois pärstäkerroinlain perusteella. Antakaa laiskureiden laiskotella ja ahkerien tehdä työt niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Eikö Uudenmaankadun parannus tulisi halvemmaksi käyttäen suomalaista työvoimaa (työaika ma - pe), kuin virolaisten, jotka notkuu toimettomana lauantaisin, istuen kaiteella?

Oliko ymmärrys kadota. Ay-jäsenmaksun verovähennysoikeus olisi korkea aika poistaa.

Kehätie Launeen kautta on ainakin 70 milj. kalliimpi kuin Renkomäen vaihtoehto, eikä sitä ainakaan halvemmaksi tee etelä naapurin työntekijät.

Näin musiikin parissa työskelleenä ja siitä myöskin opettajana elantoni saanut, niin ihmettelen miten verbaalinen ja musikaallinen älykkyys kohtaa harvoin? Cheek on loistava esimerkki. Hyvä tulevaisuus politiikassa? Puheen tuottaminen erään formulakuljettajan tasoa, joten eiköhän tämä vihreiden eduksi tule kääntymään.

Kaikki kiilaajat risteyksissä. Kaistaa ei enää vaihdeta siinä vaiheessa, kun kaistojen välissä alkaa yhtenäinen valkoinen viiva ennen risteystä.

Miksi nuoripari pidätte taloamme kompostina käytöksenne on todella ala-arvoista.

Tiedän ettei metsästystä ole lupa arvostella. Hirviä ja tavissorsia, supeja, kettuja, minkkejä kestää metsästää. Ahtaalla olevien lajien metsästys on vastuutonta

Kaikki, metsästäjätkin ovat yllättyneitä villisikojen lisääntymisestä. Olisikohan susien salakaadot syynä. Metsästyskoirien palvonta tuokin afrikkalaisen sikaruton.

Launeen perhepuisto 8.9. Iso kiitos naiselle joka vahti itkevää lastani polkuautojen luona. Ajattelemattomat ihmiset pahoittivat mieleni tietämättä mistä oli kyse.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi