Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Me köyhät tehään pimeetä työtä ja kauppaa toisillemme. On pakko.

Kiitos kesä lämpimistä päivistä. Tavataan seuraavinakin vuosina samoissa merkeissä

Jos demarit poisti indeksikorotukset, eipä ole nykyhallitus tilannetta muuttanut eli silleen Jankuttaja!

Kiitos Lahden kaupungille kauniista kukkaistutuksista, joista olemme saaneet nauttia koko kesän ajan!

Joo, kiristäkää veroja, kurjistakaa vaan pienituloisia. Tuet puolet alle EU-normien. Me köyhät tehään pimeetä työtä ja kauppaa toisillemme. On pakko.

Ei ole nykyhallituksen ansiota että työllisyys on hieman parantunut. Kyllä se on edellisen hallituksen alkuun laittamista asioista johtuvaa ja yleismaailmallinen tilanne vaikuttaa. Ei pidä uskoa Sipi-sedän höpinöitä. Tottakai puhuu omaan pussiin kun on poliitikkoja median pitäs esittää asiat laajemmin eikä vain yhtä puolta ja juuri näkyvää.

Matti Eve se taas kirjoitti järkevää tekstiä 6.9. Ei muuta kuin mukaan kampanjaan, kyllä Lahden maine kohenee.

Lamk rakensi verorahoilla hotellitilat opiskelijoille! Mitä tyhjille tiloille?

Vai autoilijat maksaa pyörätiet. Minä maksan kahdesta autosta verot ja muut maksut. Miksi minun maksamia veroja käytetään keskustan katuihin? En asioi keskustassa.

Alatorin meno iltaisin railakasta! Käykääpä katsomassa missä teininne aikaansa viettävät etenkin tytöt. Voiko lapsia enää päivällä laitteisiin laittaa? Onko kestävyyttä tutkittu?

Kevyen liikenteen väylillä suurissa ryhmissä ajavat pyöräilijät vaarantavat oman ja toisten hengen ja terveyden. Villähteellä olen nähnyt jopa kymmenen pyöräilijän ryhmiä.

Kirjoitat että pyörätien huono kunto oli tiedossanne. Eikö juuri silloin kuuluisi ajaa olosuhteet huomioon ottaen?

Ensimmäistä kertaa koskaan Kerberoksen pilapiirros 6.9 sai minut melkein hymähtämään. Olikohan piirros kuitenkin Musta-Pekka viittauksineen rasistinen.

Kolmen ajokaistan supistamisella kahdeksi ja leveillä korokkeillako vanhan linja-autoaseman risteyksen liikenne sujuvammaksi? Yksi läpiajoliikenteen pääväylä tukitaan?

Nyt kun Asikkalaan tulee Tokmanni, niin eikö Padasjoen keskustaan voisi tulla Lidli?

Eipä Nordean asiakkaatkaan saa saldoa näkyviin Hämeenmaan uusista Nosto-koneista. Eikö tämä ollut maakuntavaltuutetun eikä Rekla Oy:n tiedossa, kun ovat jo yli vuosi sitten neuvotelleet OP:n kanssa asiasta?

Jos kauppojen myöhäinen aukiolo on hyvä, miksi terveyskeskukset ovat auki vain muutaman tunnin. Kallista terveydenhoitoa.

Mistä noita kaupunkiliikenteen pilaajia oikein sikiää. Ensiksi pilattiin Aleksanterinkatu ja nyt haluttais Vesijärvenkadun kimppuun. Ja vihreät aallot aivan sekaisin.

Irtisanomisella siis tehdäänkin bisnestä, ja se on suurin ongelma yrittäjälle? Entä suuret palkan lisäkulut (valtiolle), järjetön sääntöviidakko ja "paperityöt"? Paljonko PK-yrittäjät saavat yritystukia 4:stä mrd/vuosi? Aivan..

Heti kun Sipiläkin rohkeni lopulta kertoa käsityksensä maahanmuuttajista, kiirehdittiin väite tyrmäämään ryminällä. Tähän innostui myös ESS pääkirjoitus 4.9. Pelätäänkö nyt sitä, että perussuomalaisten voimakas maahanmuuttopolitiikka alkaa vihdoinkin tuottaa tulosta.

Aika on paha ja luopumus tullut. Eikö Iitin seurakuntakeskukselle sopisi paremmin rukouskokous, kuin lattaritanssit? MS

Kiva kun kiinteistönvälittäjät saa omia kuviaan mainoksiin. Olisko tärkeämpää laittaa tontin koko. Kiinteistöä ostaessa se on tärkeämpi kuin myyjän naama.

Viime hallituskaudella Kokoomus oli vaalien voittaja, ja teki hallitusohjelman. Sitä piti muiden noudattaa. Että sillee. Nyt Kepu ryöstää kansan Kokoomuksen kanssa, kaikki ok? Että sillee?

Kantasuomalaisten lapsi- ym vähennykset karsittu olemattomiin asuntolainan vähennyksiä myöten. Ei rahaa, ei töitä, ei tulevaisuutta, ei lapsia. Älä sekoita (työperäistä) maahanmuuttoa ja (elintaso)pakolaisuutta keskenään, aivan eri asioita.

Nöyrä anteeksipyyntö pyöräilijälle, jonka eteen ajoin Tapanilankadun mutkassa tiistaina.

Nyt viimein purkamaan sitä phhykyn hallintohimmeliä joka on paisunut valtavaksi ja arvatkaa mitä se maksaa !!!!

Vihreät syöksyy ku Toukolta siemen. Lattiaa kohti.

Sokoksessa tuote maksaa 15 e ja alakerrassa S-Marketissa sama paketti 12 e. Ymmärrän että eri kauppiaat, mutta asiakkaat olkaa tarkkana mistä ostatte.

Hollolaan ydinvoimala, kun tuulivoima ei kelpaa! Vai meidän toistenko pitää asua ydinvoimalan lähellä joidenkin itsekkyyden vuoksi.

Hollolan tuulivoimavastaisuus ihmetyttää. Vastuu ympäristöstä kuuluu meille kaikille. Ja nyt tehtäisiin ilman tukiaisia. Jos joku voimaloista liian lähellä, niin jättäkää se rakentamatta.

Ei voi kun ihmetellä tässäkin lehdessä omaksuttua asennetta että hyvinvointiyhtymä on laitettava säästökuurille. Kenen omainen jätetään hoitamatta. Teidänkö?

Mitenkähän meiltä tuo onnistuisi?

Koiravillitykselle ei näy loppua ainakaan niin kauan kuin niistä juttuja tekevät toimittajat ovat itse innokkaimpia harrastajia. Muut vaietkoon "seurakunnassa".

EI eläkeläiset, työttömät eikä opiskelijat maksa mamujen kuluja vaan ovat itsekkin kuluja. Maksajat ovat työssäkäyvät ihmiset, kuka enemmän kuka vähemmän. Eläkeläinen itsekkin.

Nyt hallitus järjesti isotuloisille miljoonapotin eli verovapaat sijoituskuoret. Joku höpöttää ay-jäsenmaksujen verovapaudesta. Me olemme oikeissa töissä ja maksamme veromme.

Elämällä ei ole mitään "tarkoitusta". On vain elämää jonka luonto on luonut. Uskonnot on p:stä

Kuuntelen mieluummin heviä tai oikeeta räppiä ym. mut en ole Cheekille kateellinen. Hyvä et pärjäs. Teki oman juttunsa ja tyylinsä.

Ihmettelen näitä kristitty uskovaisia. Pitäisi uskoa jeesukseen. Eikö mieluummin jumalaan. Entä katoliset. Neitsyt Maria on tärkein. Alkuperäiset tekstit on käännetty väärin. Siellä puhutaan nuoresta Mariasta eikä neitsyestä.

Ennen ei ollut riistokapitalismin valtaa, välistävetäjiä vaan yhteinen tekeminen ja usko demokratiaan ja tulevaisuuteen. Siksi oli varaa rakentaa.

Pääomatuloverotus on romahduttanut hyvinvointiyhteiskunnan pohjan. Nyt hallitus jatkaa linjaa. Pääomaverollisille miljoonatuloisille luvassa uusi koplaus.

Nyt jonkunlaista nopeusvalvontaa tänne Hollolaan kuntakeskuksen-Soramäen alueelle. Rajoitus on 40-50, mutta 2-pyöräisten vauhti on lähes tuplat. Vai pitääkö jotain vakavaa sattua, ennen kuin asiaan puututaan?

Onko Launeen terveysasemalla ilmoittautumisluukulla kouluttautumaton henkilö. Onko lähihoitajista puutetta.

Katsopas mitä Lahti Energia teki: näytti Etlarin etusivulla persusta meille lahtelaisille perässäkävelijöille.

Pikkufirmojen työntekijät sairastuvat vatsahaavaan. Yrittävät olla mieliksi pomolle=pelkäävät potkuja. Ja se jokin valuu suupielistä. Kiitos porvarit. Tätäkö haluatte?

Miksi konsertissa pitää valokuvata vaikka se on kielletty, huomioiden myös päättäjien herrojen puolisot, näin kävi Sibeliustalossa keskiviikkona 5.9 Kaartin soittokunnan, Diandran ja Brädin konsertissa

Nuoren työntekijän irtisanominen liian helppoa. Ei tarvi kun pomolle nauraa niin sanotaan irti. Syyksi tietysti laitetaan joku muu esim. ei edistynyt toivotulla tavalla. Tuotannolliset syyt. Näin vuokratyöntekijöitä kohdellaan. Heillä 6 kk koeaika. voidaan sanoa kun menet töihin ei sun enää ois tarvinnu tulla.

Poistettu 11.9. klo 8.50: Yksi näppis.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi