Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ei ne kahvikupillisen ostajat paljoa sataman yrittäjiä pönkitä.

Järki käteen kaikki vaatteiden valmistajat ja maahantuojat; tehkää ja tilatkaa vaatteita IHMISILLE, ei mallinukeille! Ahtaasti mitoitetuissa vaatteissa on ikävä olo, eikä pue ketään.

Kyllä Lahdessa on suomalainen pitseria:Kotipizza

Suomalaista pitseriaa kaipaava löytää etsimänsä Vapaudenkatu 15:sta. Ravintola Capo on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1994 lähtien.

Ei ne kahvikupillisen ostajat paljoa sataman yrittäjiä pönkitä.

Koska AY-liike on verovaroin lihotettu yleishaitallinen liike on siltä otettava kaikki veroedut pois!

Kiitos selventävästä pääkirjoituksesta 4.9. Etlarissa. Nyt tiedän, ketä pitää äänestää eduskuntavaaleissa. Aiemmin olin vielä epävarma, mutta en enään.

Ekaluokkalaisia viedään seurakunnan leirille jossa pappi ym. seurakunnan työntekijät "sivistävät" lapsia. Niin sitä uskontoa vaan salakuljetetaan kouluun.

Elämän tarkoitus on löytää usko Jeesukseen ja auttaa toisiakin löytämään.

Kyllä mekin näimme sen lahjakkaan nuorukaisen Lanunaukiolla ja ihastuimme kovasti! Sinä edustit kouluasi kiitettävästi!

Prisma Hollola leivontapisteen tuotteet punnittava. Laskin että yksikköhinta nousi melkein puolella. Siis suureen ääneen halpuutusta vaikka aina toinen hinta nousee 10 senttiä jos joku laskee 2 senttiä . Näin meitä viedään kun pässiä narussa.

Vihreille tiedoksi: Metsiä pitää uudistaa, jotta ne yhteyttäisivät paremmin. Tiedoksi myös, että yhteyttäminen poistaa hiilidioksidia CO2.

Nostan hattua Saara Larkiolle Esalaisen pakinassa aiheesta Elämän tarkoitus. Suuresta joukosta ihmisiä on tullut niin itsekkäitä, että tätä aihetta kannattaisi pohtia ihan joka ikisen omalle kohdalleen. Aloitetaan tänään; mikä on sinun elämäsi tarkoitus ja mitä hyvää lähimmäisesi eteen aiot saada aikaiseksi nyt, kun vielä pystyt asian eteen toimimaan. Huomisesta ei kukaan tiedä.

Nyt ilmastopakolaiset Hollolaan. Siellä teille koti ympäristövihollisten luvatussa kunnassa.

Hei, sinä omakotitalosi myyntiä suunnitteleva. Tulet kokemaan yllätyksen. Kiinteistönvälittäjät tulevat vakuuttamaan, kuinka kiinteistösi arvo on suorastaan romahtanut, vaikka kiinteistösi olisi 2010-luvulta. Et tule koskaan saamaan edes omiasi pois, välittäjän mukaan. Ei mitään väliä, onko kiinteistö laadukas, huollettu tai sijainniltaan sopiva. Omasta tontistakin on turha mainita. Ei sitä kukaan arvosta. Uskotko välittäjää?

Ettei vaan olisi purku- ja rakennusliikkeiden keksintöä koko homekouluhysteria.

Kiitos, Sinikka Savonen, kristillisyyden puolustamisesta kouluissa! Suomen lapsilla tulee olla oikeus oppia tuntemaan sitä arvopohjaa, jonka varaan koko kansamme sivistys ja hyvinvointi on rakentunut.

Suvakit ovat samanlaisia kantasuomalaisia veronmaksajia kuin sinäkin.

Kyllä ne kamerat toimii jo Paimelantiellä. Sain huomautuksen kun kaahasin 57 km/h! Mummo 74

Aivan oikea mielipide, Jussi Mäkelä 4.9. SAKn toimihenkilöillä ei minkäänlaista hajua pienten yritysten hankaluuksista saada työntekijää sekä siitä, mitä maksaa pitää huonoa työntekijää, joka on jatkuvasti 'saikulla', istuu kuitenkin terassilla oluella tms. Maksaa maltaita, että sellaisesta pääsee eroon, jos pääsee. Isoimmilla firmoilla on helpompaa, löytyy helpommin aina tuuraaja 'saikulla' olevan tilalle. Olen seurannut useamman pienyrittäjän arkea.

Sinä "voi koira sentään" onko noin yksinkertaisesti ajattelevia Idiootteja. Elämääni rikastuttaa koirat ja lapset. Entäs sulla?

Varpion tomaatit maukkaita ja pätkäkurkut herkullisia NAM!

Phhykyn hierarkiaverkoston väliportailla on ideoijia, koordinoijia, kehittäjiä, esimiehiä, päällikön päälliköitä. Ja hoitajista on säästöt saatava.

Ikävä kyllä liittojen ja ammattiosastojen touhut pärstäkertoimen mukaan. Teen vain määräaikaisia sopimuksia, ei etuja mut päivärahoilla muutama kk/v.

Missä kohtaavat omenan antajat ja tarvitsijat, olen kysellytkin monilta. On pientä ja matoista. Haluaisin syödä kotimaista omenaa ja säilöä myös.

Naamat vaihtoon. Vaihdan heti kanavaa kun Kalle Lamberg, Aku Hirviniemi, Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi niiden naamoja ei vaan voi enää katsoa.

-70 luvulla käytiin viälä keuhkokuvissa eikö pitäisi seulonta aloittaa kiireesti uudestaan, nyt syövän takia? Kansalaisaloite vai kuka politiikko alkaa ajamaan asiaa?!

Mksi kukaan ei valita lehden koosta?

Rautamäki oikeassa. Vauhtia liikaa ja kyllä se pyöräilyssäkin pätee,että peräänajaja yleensä syyllinen, kuten autoillessakin.

Saamelaisiin ja romaneihin kohdistuvaa huumoria ei pidetä nykyään suotavana. Jopa intiaanipäähineen käyttö on epäsoveliasta. Miksi sateenkaariporukka ei ole reagoinut Kymppitonnin juontajan luvalla sanoen erittäin erikoiseen pukeutumiseen?

Näppis 4.9.:"Omenat ei kelpaa kellekkään." Kyllä kelpais, jos tiedettäis mistä hakea. Pieni ilmoitus lehteen puh. numeron kera, niin kyllä tarvitsijoita löytyisi.

Onko Ala-Okeroistentiellä (junaradan molemmin puolin) vielä suunnistuskylttejä vai mitähän lie ovat?

On ollut leppoisa kesä. Nyt alkaa taas se poliitikkojen ja toimittajien huuto,rähinä ja ruma ilkeily. Ei tunnu hyvältä. He eivät ymmärrä, että katsojat/kuuntelijat kaikkoavat tiedotusvälineitten ääreltä, silloin kun he ovat äänessä.

Luovun kaikista lakolla saaduista eduista jos ay-liike lakkautetaan.

Mistäs noudat pallon?

Sak=Sdp,kohta seisoo bussit,matkalaukut ei kulje lentokentillä, vienti tavarat jää satamiin! Joko alkoi vaalitaistelu?

Kovasti valitetaan, että kouluissa ei saa opettaa uskonasioita. Kuitenkin seurakunnat ja uskovat opettajat vaikuttavat jatkuvasti koulujen ja päiväkotien toimintaan.

Voi hyvät leipomot. Paistakaa ne pullapitkot kypsiksi. On pitänyt ostaa korppuja jo pitkän aikaa. Sama koskee muutamia hiivaleipiä.

Siksi Lahdessa ei ole suomalaista pitseriaa kun suomalaiset ei osaa tehdä kunnon pitsaa.

Lahdessa ei suomalaista pizzeriaa? Pötyä, vaikka kuinka monta Kotipizzaa.

!Mielensäpahoittaja Heikki Kinnunen tekee upean roolin uudessa elokuvassa!

Maahanmuuttajille on oikeampi nimitys on Maahan Tunkeutujat, koska niitä ei ole kukaan kutsunut.

Mikä suojatyöpaikka televisio on? Samat naamat muka vierailevat toistensa ohjelmissa! Jokeen pitäisi laittaa kaikki katajat, hedbergit, palsanmäet, rostedit, haapasalot ja näiden kaikkien lukemattomt uusinnat. Kuinkahan monta nahkiaista saisi jo yhdenkin yön jälkeen? Yleisökilpailu?

Kotipizza on suomalainen. Googleta

Tiistaina 4.9 Jalmari-sairaalan ulko-ovella nainen ja lapsi ottivat selfien auton kanssa, onneksi eivät ruumisarkun kanssa, voi vainajaa

Varmista, ettei sut ma aamuna vast ott kirurgi ole tissutellut rav vielä saman vrk puolta!

Miksi Lahden kaupunki ei halua rakentaa tuulivoimaloita? Nastolan alueella, esimerkiksi Nastolassa olisi hyviä voimala-alueita. Saataisiin myös Päijät-Hämeeseen vihreää ilmettä.

Launeen perhepuiston isompi lampi ruopattiin mutta pienempi on sillan luona ja muutenkin lieju lampi. Hommiin vaan

Hei sinä Kalkkis 73v. joka toivoit räppäreiden esitysten sanoja, mitä niissä "lauletaan". Cheekin kirjassa on muutamia säkeistöjä ja netistä löytyy kun googlettaa vaikkapa Valot sammuu lyrics, niin aukeaa ainakin Cheekin muutaman kappaleen sanat. Jos vaikka joku tulostaisi ne sieltä sinulle. Minulle ainakin "valaistui" räpit tätä kautta. Ja Cheekin sanoitukset pääosin omasta elämästä kertovia.

Orimattilassa päiväkotihenkilökunnan palkkausuudistus, samasta työstä eri palkka, eikös se ollut kieletty.

Iso kunnia Jarelle! Pääsi irti vallitsevasta sosdem paskasta ja oli Artistina Rautaa loppuun asti. Olen heavydiggari, mutta tunnistan kyllä Todella hyvät muustakin genrestä.

Kaiva kamerat esiin vaan, kai niissä on tutka lisävarusteena?

Toivottavasti ESS:n käsilaukkuja koskeva juttu oli vahingossa lehden A-osassa. Mikäli nuoret naistoimittajat valtaa tällaisilla naisten lehtien jutuilla sanomalehtemme, on parasta lopettaa koko lehti!

Vajaa käytössähän sellainen konekalusto on mikä hankitaan sen takia ettei alvia tarvi maksaa ja maa talouskauppa kiittää:ker ran vuodessa tuoet sekä laskut.

Suomen kansantauti niinku. niinku, niinku.

Elämän pieniä nautintoja on että voi sulkea radion,kun Yle Lahden lähetys alkaa.

Montako parvekepaloa tarvitaan ennen kuin parveketupakointi kielletään?.

Digi helpottaa, vaalii ja tehostaa poloerottelua sukujatkumoissa kiusaamis- ja hylkimiskyvyssä jopa itsensä suhteen yhteisöissä.

Miksi Etlarin kuvakisassa julkaistuissa kuvissa osassa ei näy kuvaajan nimeä? Sama jo viime kerralla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi