Aiheet
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Onko Lahdessa jo liikaa joutilaita miesporukoita, toripöytiäkin on ajanviettoon vallattava?

Mitä jää kun Tiihonen jättää Lahden..ei mitään..0 euroa. Hieno,lahjakas ihminen. Kiitos

Iholle siveltävät monenlaiset voiteet. Mihin ne kehossa lopulta päätyvät imeydyttyään ihoon ja onko haittoja? Onko tutkittu kaikkien voiteiden osalta?

Etteks te ihmiset halua elämäänne vaihtelua kun vastustatte kellojen siirtelyä?

Onko Lahdessa jo liikaa joutilaita miesporukoita, kun Alatori ei riitä seurusteluun ja iltaloikoiluun, vaan toripöytiäkin on ajanviettoon vallattava?

Ilmarisentiellä kovia nopeuksia saisikohan valvontaa myös tänne.

Höpö höpö! Cheek sanoi monta kertaa " Kiitos Lahti"!

Kiristäkää vaan herrat tavallisia eläkeläisiä, sitä enemmän tekevät verotonta työtä sekä muuta mukavaa bisnestä esim halkoja vuodesta toiseen no kuulemma herrat mallina.

Toivon että tulee lehteen siis paperiseen lehteen koska olemme sen takia tilanneet nimenomaan vai onko tälläisiä tilaajia niin vähän että ei ole väliä täytyy miettiä jatkoa .

Asko-Upo työllisti tuhansia aikanansa. Mistä samanlaisia yrityksiä saataisiin tänne nyt? Aasian halpamaihin siirtyneet ja sitten työttömiä kuritetaan ja syytetään työttömyydestä.

Taas sekoitetaan (tahallaan?) termit maahanmuuttaja, turvapaikanhakija sekä pakolainen. Jos vastustaa turvapaikkaa hakevia systeemin hyväksikäyttäjiä, ei välttämättä vastusta (etenkään) työperäistä maahanmuuttoa

Olikos Hollolaan tulossa atomivoimalakin? Hollola: Kerää koko sarja!

Itse talolainansa maksavat ja koiransa ruokkii ja kenenkään lastenteko ei sinulle kuulu. Et tiedä todella naapurisi elämästä mitään, huolehdi omastasi.

Hyvä asiakaspalvelija on hyvä asiakaspalvelija! Arvostan.

Kilpailutuksella kikkailtiin parhaat kuljettajat ja tasokkaat autot pois linjoilta. Nyt monopolifirmat nettoavat, kun veroin koulutetaan kuljettajia.

Miten Kinnarin tilan maalaisromantiikan ja perinneidyllin imagoon sopii kivilouhimo ja tuulivoimalahanke? Ei mitenkään, siksipä niistä ei puhuta.

Mukava kuulla, että Salpatuulen mielestä Herralan ja Miekkiön asukkaat ovat pieni vääräuskoinen marginaaliryhmä.

Olen maksanut Hollolan kunnalle veroja 250 000 eur viimeisen 20 vuoden aikana plus kiinteistövero päälle. Nyt saan kiitokseksi tuulivoimalat naapuriini. Näin se Hollola palkitsee asukkaan.

Ammattiliikkeet vaatii tasavertaista kohtelua kaikille. Mutta miksi ei vaadi tasavertaista veroa myös jäsenmaksuista? Aina on oma lehmä ojassa joka asiassa. Pitäisi saada julkisiksi liittojen tilinpäätökset.

Sipilän hallitus tehnyt kipeitä päätöksiä ja sama jatkuu. Ei tee kipeää päättäjille vaan aivan muille suomalaisille.

Onni on: siivousrehkiminen kotona perjantai-illasta alkaen ja tänään vielä kaikki ehti kuivua ja tuulettua. Saa sataa, täällä raikasta ja ihanaa.

Kesäsiivous ja myös edellinen joulusiivous jäivät väliin 40 opintopisteen takia (tuli suora 5-5-5-5-5-4 ja kandityötä otan vielä). Nyt siivottiin hyvin

Fossiili SAK jarruttaa työnottoa. Pikkufirma palkkaa minut toistaiseksi. Hyvin menee. Luuserikaverini ei viihtynyt ja sai lähteä. Hyvä niin. Sak on joustavan työelämän jarruna. Onneksi minulla nyt x-dem. Työtä.

Tori-sivulla on ihmisillä kumma tapa nykyisin. Ensin annetaan tavara ja sitten sisällössä onkin,että "tuo kahvipaketti"!!! Se kuuluu myytäviin osastoon! Nyt joku roti tuohon hommaan. Tarkastakaa torin ylläpitäjät nämä viestit ja laittakaa takaisin "antajalle"!

Onnea matkaan Pelsut. Ettei taas niin kuin muut Lahen jengit. Oltiin parenpii mut hävittiin.

Laitoin vahingossa viestin Näppikselle ilman tuota ess sana tekstiä. Kiitos jatkotilauksesta tilauksesi päätyttyä tuli vastaus: Missä mennään Tä?????

Tämäkö on tasapuolista, ettei saa palkata hyvää työntekijää amm. liiton ulkopuolelta. hyvät jatkaa ja huonot saa jatkaa, näin yhteistyö sujuu. sanoo vanhoillinen Sak mitä tahansa.

En ole enkä ikinä ole kuullutkaan että työnantaja olisi sanonut hyvän työntekijän irti !!! Lopettakaa tuo marina ja tehkää hitto töitä !

Kyllä Li Anderssonin ja suvakkien pitäisi maksaa ns.pakolaisten (Islam ym.) kustannukset kantasuomalaisille takaisin kun unohtavat mm. vanhukset ja tulevat ongelmat meille kaikille. Juuri tämä on rasismia Suomalaisia kohtaan. Ymmärrys hoi ja kohtuus. T: 42v töissä Suomen hyväksi!!

Kyllä olisi...hyvä selvittää.

Ahnehtiva lääkäriasema sahaa omaa oksaansa. Ihmiset menevät sinne, missä homma hoituu

Lahti-ennen bisness-city. nyt-bagdad!

Mika Yli-Kaakinen, kiitos järjen äänestä 4.9 Lukijalta-kirjoituksessasi. Vastaus (retoriseen) kysymykseesi: Kyllä, meitä johdetaan Sotessa tarkoituksella harhaan. Eräs yksityinen toimijakin estää valinnanvapautta, vaikka sitä piti lisätä.

Jussi Mäkelä, irtisanomallako bisnestä tehdään? Ja ilman duunareita? Jos ei ostovoimaa, ei bisnestä. Eikö esim. palkan tolkuttomien sivukulujen pienennys olisi parempi? Hallitus ajaa suuryritysten, ei PK-yrittäjien etua.

Suomessa saavutetaan oikean äärilaidan porvaripolitiikalla sama lopputulos kuin vasemmistolaisessa Venezuelassa. Molemmissa systeemeissä kansalla rahat loppu, eliitti rikastuu entisestään.

Jussi Mäkelä Hollolasta... vaikka oli ikävä kirjoittaa, kiitos kun kirjoitit! ESS 4.9. s. B7

Eiköhän se olisi Ay - liikkeellekin loppujen lopuksi parempi, että työmaalla on kunnollista väkeä ja laiskat ja sopeutumattomat voidaan heittää pellolle. Mutta kun täytyy aina vängätä vastaan.

Mitä Danske pankin johto oikein ajattelee. Kun lopetettiin käteisen anto, istuvat tyhjässä konttorissa. Kenkää tulee teille...

Etlarissa LAMK kirjoitettu jatkuvasti väärin. Se kuuluu kirjottaa ISOILLA LAMK, eikä Lamk.

Huomio pyöräilijät ja kävelijät! Käyttäkää pimeällä valoja ja heijastimia! Turvallista syksyä!

Naapurin setä tykkää pörisevästä autostaan, ei ollut nuorena joten nyt pörisee. Lämmittää autoa myös kesäaikaan huudattaen stereoita tupakoidessaan ihanassa autossaan: häivy dorkkis, kasva aikuiseksi!

Ottakaa opettajat selvää mitä jooga alunperin on. Ei ole pelkästään mikään rentoutusohjelmä. Kaiken sen takana on hindulaisuus. Sitäkö te haluatte lapsille kouluissa opettaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää