Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Yksi hyvä säästökohde Lahdesta löytyisi hyvin helposti.

on se kumma että omista vanhuksista ei välitetä mutta pakolaisasia saa lisää rahaa Sipilän hallitukselta

Juu, älä muuta Lahteen, kaikki järkevät jo pakkaa muuttokuormaa lähteäkseen täältä muualle.

Yksi hyvä säästökohde Lahdesta löytyisi hyvin helposti 1,9 milj. euroa, nimittäin Isorannan leiritupa, kenelle sitä rakennetaan, ai tietenkin (nuorille ) aikuisille, mutta onko käyttäjäryhmä todella se miten kerrotaan??

Armahtakaa meitä savuttomia, savustatte kotimme, haisette kirkossa, teatterissa. Tupakansavu ja haju on niin alatyylistä, pilaatte kaiken missä olette.

Etlari onneton toimittaja näyttää oikein kartasta, että tänne vain lahtelaiset rasistit muslimien hautarauhaa rikkomaan. "Sanokaa mun sanoneen".

Mikä kumma puolue-elämää vaivaa. Orpo haukkuu vihervasemmistoa näkemättä oman puolueensa pietikäisläisiä. Rinne vastustaa pienten yritysten irtisanomisten helpottamista vaikka omat duunarijäsenet kärsivät lusmuista eniten. Sipilä ei suostu näkemään kepun kunnallispolitiikan mafiapelleilyä maaseudulla. Voi voi.

Paroilla on ollut kehittymisrauha kun eivät syö liikaa ilmaisia lounaita ja kierrä kokkareelta kokkareelle. HYVÄ SUOMI!!

Mitä on maatalouden luopumistuki? Hei, haloo?

Herätkää hollolalaiset! Ei tuulivoimaa Hollolaan! Kiitos Leena Kurikka kirjoituksestasi!

Ompa hienoa, että neuvoitte oikein kartan kanssa missä on muslimien hautausmaa. Osaavat ilkivallan tekijät paremmin suunnistaa.

Pääministeri erehtyi sanomaan ettei kaikki mamut pakene vainoa vaan ovat elintason/rahan perässä! YLEN uutiset sensuroi heti!!

Kiristäkää vaan herrat tavallisia eläkeläisiä sitä enemmän tekevät verotonta työtä sekä muuta mukavaa bisnestä esim kaup halkoja ym no herrathan ovat mallina .

Autoilijat maksavat jalkakäytävät ja pyörätiet. Kävelijät ja pyöräilijät liikenneverolle ja käyttömaksu päälle!

Cheek on Lahden miljonääri ja toivo. Ei kandis missaa ruokkivaa koiraa. Konkurssikaupunki ja ihmiset itsekkäitä. 1v asunut ja muutto pois.

Kiitti ihana Cheekki. Parasta Lahdessa ja toi miljoonat kylään. Kiitos ja hyvästi Lahti

Suomi on rikkaampi kuin koskaan. Kuitenkin kouluja on suljettu huimia määriä. Miksiköhän ennen oli varaa pitää toiminnassa lukuisia kyläkouluja, joissa oli varmaan turvallisempaa oppilaille ja opettajille. Sisäilmoista ei puhuttu mitään. Ihmettelen.

Urheilukeskuksen remontti pian valmis. Nurmikko vihreääkin vihreämpi ja hoito kunnossa. Pian juoksuradatkin valmiina. Siellä on hyvät katsomot, löytyy VIP-tilat ja riittävästi parkkitilaa. Pitäisi kelvata jalkapallollekin! Kisapuiston suuri katsomohanke vaikuttaa tässäkin valossa turhalta. Rajaa on syytä laittaa rahankäytöllekin!

Turvapaikan myöntämiseen ei uskonnon vaihto vaikuta yhtään mitenkään, vaikka hihhulit aktiivisessa käännytystyössään valheellisesti heille väittävätkin.

Kerrostalojen yhteisistä saunatiloista saa herkästi tarttuvan, mädältä lemuavan varpaanvälisienen ja varpaankynnet tuhoavan kynsisilsan. On myös mahdollisuus saada kihomato tartunta kosteista tiloista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi