Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mitä vikaa oli sanassa Taidelauantai, kun piti vaihtaa Fringeksi, jota suuri yleisö ei juuri ollenkaan ymmärrä.

Tasapelitahkon vääntäjä vaihtoon. Hyviä syysuutisia ootellessa.

Mitä vikaa oli sanassa Taidelauantai, kun piti vaihtaa Fringeksi, jota suuri yleisö ei juuri ollenkaan ymmärrä, mistä tulee ja mitä tarkoittaa.

Kaupunkilainen-lehdestä 3/2018 sain ajatuksen kysyä Lahden metsäpäälliköltä: milloin Lahti ryhtyy metsälain edellyttämiin toimiin kirjanpainajan leviämisen estämiseksi vai aikooko se monimuotoisuus tekosyynä vastaisuudessakin olla piittaamatta asiasta ja edistää yksityismetsienkin tuhoutumista?

Support your local ei ole lahtelainen brandi. Samalla logolla oli paidat myynnissä Nizzassa jo 15 vuotta sitten. Uskomatonta kusetusta valtuutetulta.

Voi noita köyhiä, kun tulot on päälle 2000 e kuukaudessa eikä saada säästettyä mitään, meikäläisen ei töissä ollessaan olluu noin isoja tuloja ja nyt eläketulot ovat vaivaiset 1030 e ja saan niistäkin säästöön, tarkkuutta rahan käytössä, kyllä se pesämuna kasvaa mukavasti??

HYKY:n Salunen valittelee alijäämää. tehtyäkö, kun laskut 6 kuukautta myöhässä .

PHHYKY:n Salunen. Kuka tekee hoitajien työt jos ei sijasia oteta palkattomiin vapaisiin. Työssä olevat uupuvat,sairaslomat lisääntyvät, siitäkö säästöt tulevat.

Kyllä noita parta ukkoja näkee televisiosta. Ettei aina tarve ukot näytöllä.

Kääntäk. kell. idäss. kesäänp. länn.talv. päin puoli tuntia, kaikilla sama aika, riita puoliks, loppuu rajojen välin. kääntely

Loistava kirjoitus Pohjalta liittyen vanhanaikaiseen ja narsistiseen johtamiseen. Todellista menestystä asiassa kuin asiassa saavutetaan ainoastaan ihmisläheisellä otteella.

Tieto lisää tuskaa voipa vähentää nautintoakin. Esim parrassa muhii hirvikärpänen, sitkeä sissi ei kuole saunassakaan. Mene tiedä vaikka nauttisi tropiikista ja surisisi - löylyä lissää ei tunnu missään - olisi epämukavaa olla tällaisten luolamiesten syleilyssä. Eläköön parrattomuus. E v.

Ymmärtääkö Rinne ja Aalto yrittäjän ja lusmun yhdessä aikaansaaman rekrytointivirheen seurauksia. Totuus on lusmun aiheuttama katastrofi lusmun työtovereille. Ehdotus lusmun irtisanomisesta tuleekin työtovereilta. Tässä esimerkki SDP:n vihreän veran solidaarisuudesta.

Asukkaita Saksassa 80 milj., Ranskassa 70 milj., Italiassa 61 milj., Espanjassa 50 milj. Suomessa 5,4 milj. Suomessa jo nyt ulkomaisia elätettäviä 100 000 turvapaikanhakija. Kuinka monta lisä elätettäviä Suomi kestää?

Miksi Lahdessa ei ole suomalaista pitseriaa.

Olin kesäteatterissa Nastolassa, yleisö oli koostunut 80 prosenttisesti 160 kiloisista keijukaisista ihmettelen! Hiki heillä näytti valuvan.

Antti Häkkänen on tosi hyvä ja järkevä oikeusministeri, eikä Jussi Niinistökään huono puolustusministeri ole.

Tervatien ja Tiilijärventien kulmassa suojatien kohdalla pieni koululainen odotti pyörineen pääsyä yli. Menin seisomaan keskelle suojatietä oman pyöräni kanssa ja niin lapsi pääsi menemään kotiin. Autoilijat ajatteletteko mitään?

Auttakaa joku kaveria joka ikävissään paukuttaa musiikin bassoa. Nainen tai korvakuulokkeet Ristimäkkeen Ahtialaan.

Ampiaisista eli pimppareista sanoisin luojalla oli kiire niitäkin luodessa(ihmiskunnan vitsaus 1).

4 ampiaisten pistoa/puremaa ja elossa ollaan ilman lääkitystä.

Bryssel ei hoida meidän mamuongelmaa, se pitää hoitaa itse. Pelkästään 2015-2018 tulleiden kustannukset 8 miljardia euroa. Kustannukset maksaa sairaat, eläkeläiset, opiskelijat. Eivät he jotka päättävät että tervetuloa.

Maahanmuuttajia ei saisi tulla, kantasuomalaisia lapsia ei synnytetä. Kuka tekee työt ja maksaa eläkkeet jatkossa. Persut lapsia tekemään?

Sipiläkin on huomannut, että mamut eivät tule tänne turvaan vaan elätettäviksi

Nappiin osunut kommentti Sunnuntain lehdessä 2.09 2018 Lahteen virtaa maahanmuuttajia Jari Ronkainen Hollola päättäjillä koko Suomella pallo hukassa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi