Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Missäköhän ovat kaikki kunnon omenavarkaat?

Cheek ei sanallakaan kiittänyt Lahden kaupunkia ja veronmaksajia, siitä että sai ilmaiseksi uima-altaan täytön ja muut aluetekniset työt Lahdelta.

Muualla altaiden päälle lait. levyt kons. varten mutta Lahdessa rekkakaupalla soraa. Taitaa sorat jäädä sinne. Järvissä levää, hallit kiinni.

Oliko Keekki kieltänyt Lahden mainokset konsertin yhteydessä? Vaan missä herran perhe lapsineen? Eikö raatsi, kun olisi ne rahat pois luxuselämästä?

Lämmin kiitos teille omakotitalojen asukkaat, jotka tarjoatte ohikulkijoille omenia! Terveisin lenkkeilijä

Missäköhän ovat kaikki kunnon omenavarkaat? Me kaks vanhaa ei jakseta enää säilöä, pakastaa, mehustaa, kuivattaa. Hyviä omppuja, ei kelpaa kellekkään.

Onko kaupunginjohtaja noin suuren palkan arvoinen?

Rakasta kärsi ja unhoita. Myöhemmin ihastu vihastu anna anteeksi. Mitä sitten seuraa on oma valinta ei/kyllä. E v.

Missä on lasten tasapuolinen kohtelu? Valmistavan luokan oppilaiden löysemmille kilometrirajoille ei ole perusteita. Vammaisten lasten paremmat kyytiedut ovat ymmärrettäviä.

31.8. Maahanmuuttajataustaisten lasten opetus tulee valtionosuusjärjestelmän kautta. Se kattaa täysin myös koulukyydit, eli lahtelaisia tämä ei taloudellisesti kuormita. Milloin lahtelaiset on vapautettu veronmaksuista???

Pankojauho on japanilaisen keittiön käyttämä karkea korppujauho. Löytyy kaupoista Lahdessakin.

Pankojauho on japanilaistyyppinen karkearakenteinen korppujauho leivityksiin. Ei ime rasvaa niin paljon kuin tavallinen korppujauho. Löytyy monesta kaupasta.

Näin netti pankojauhoista:japanilaistyylinen leivitykseen erikoisesti käytettävä jauho.löytyy lidlistä.s ja k kaupoista.prismoista ja citymarketeista.että näin.

Ruusuiset kiitokset Akuutti 24 ja Kuulokeskus, niin suuresta ja lämpimästä huolenpidosta vanhaa äitiäni kohtaan. Ilon kyynel silmissä teidän empaattisuudestanne.

Kyllä vois phhyky nyt unohtaa mummosimulaattorin ja avata silmänsä. Työntekijät voi kotihoidossa huonosti!

Sinä joka sait töitä liitosta eroamisen jälkeen. Luovuthan sitten myös liittojen neuvottelemista eduista. Esim. 40h työviikko, minimipalkka, vuosilomat, äitiysloma tes, työsuojelulaki, jotain mainitakseni. Luuletko että hyvää hyvyyttä ne on annettu?

Jos töitä hakiessa, tuleva työnantaja asettaa työsuhteen ehdoksi sen, että työnhakija eroaa amm.liitosta, kyseessä syrjintärikos. Tieto poliisille.

Jos Katainen ja Stubb olleet Suomen viisaimmat poliitikot, miten Suomi sitten tässä tilassa? Katainen oli Vanhasen II-hallituksessa valtiovarainministerinä, mukana päättämässä että Suomi alkaa elää velaksi. Sanooko Caruna mitään?

En uskalla kysyä samaa kysymystä uudestaan, pallo on sinulla..

Esalainen Jannika Melkko koira tekee kodista kodin. Kirjoituksesi oli niiiiin asiaa. Koiraihmiset ovat sosiaalisenpia ja rennonpia.Ja sitä uskollisuutta ja rehellistä ystävyyttä on vaikea edes sanoiksi pukea. Elämä ilman lemmikkiä, on kuin kesä ilman aurinkoa.

Voi koira sentään! Ennen ihmiset tekivät kodin ja arjesta rikkaan. Nyt Jannika Melkon ja muiden piipertäjien mielestä se onkin koirien asia. Ilmankos lapsia syntyy yhä vähemmän. Aikoihin eletty!

Minä väitän että nykyisen koiravillityksen myötä luontosuhde vääristyy: keskitytään lemmikkiin, varis vei munat, metsästäjälle ainoa eläin on metsästyskoira.

On ihanaa katsoa ihmistä, joka ilmentää sitä rakkautta, joka meidän jokaisen sisimmässämme on, mutta jonka niin moni meistä julkisivunsa taakse tukahduttaa.

Demarit poisti viimehallituskaudella indeksikorotukset,että sillee SDP

Pienellä eläkkeellä eläjät, muistakaa mitä SDP teki, kun puolitti eläkkeiden indeksikorotuksen. Ei ääniä ainakaan SDP:lle !

Turvan hakijoilla tuli sentään puukko mukaan, vaikka henkilöpaperit hukkuivat.

Pääterveysaseman diabetes vastaanottoajat 3 kk myöhässä, lääkäri pitää omaa vastaanottoa päivisin Mehiläisessä

Isovanhemmilla on oikeus tavata lapsenlapsiaan. Keneltä se on pois, jos lapsen ympärillä on useampi rakastava aikuinen. Lapsi ja isovanhemmat kärsivät. Vanhempana lapsi itse päättää.

Hollolan kunta ja hollolalaiset eivät hyötyisi tuulivoimahankkeesta muuta kuin kiinteistöveron verran. Ei korvaa edes maapinta-alaa, saati menetettyjä asukkaita.

N. Räty. Mitä tarkoitat kymmenien tai satojen puhutuksilla? Ei kunnon kielioppia. Vaan puhutteluja. Nykyään törmää todella omituisiin sanoihin ja taivutusmuotoihin, jotka eivät suomenkieltä ollenkaan.

Ketutus on huipussaan, kun etenkin friillä Jethroa tungetaan joka hemmetin väliin joidenkin muka matkaohjeiden annossa. Moottoriturpa pois koko kanavalta myöhästyttämästä ohjelmia mokomilla lässytyksillään. Turhake koko ukkeli muutenkin.

Kyllä mieluummin ottaisin tuulivoimalan kuin atomivoimalan naapuriin parin kilsan päähän. No mut valintakysymyksiä.

Pitkät ilta- ja yöaukioloajat kaupoissa ym. järkeviä. Kulut juoksee, sähkö, vuokrat, vakuutukset ym. Pelkkä päivätouhu kallista yritykselle.

Höpö höpö ! Yksityinen liputtaa silloin ku sitä huvittaa ! Ei Sisäasiainministeriö määrää ketään yksityistä liputtamaan !

Hävetkää!

Tuttu pariskunta kertoi, että tällaisessa osoitteessa (some ) voisin käydä katsomassa mitä he mökillään puuhaavat. Vastasin : Minua ei kiinnosta paskan vertaa mitä he puuhaavat. Suuttuivat. Toinen pari kertoi osoitteen, josta voisin käydä katsomassa mitä he tunturilla touhuavat. Kun en ole käynyt, loppuivat joulun- ja muut toivotukset. Ennen oli loukkaavaa työntää nokkansa toisten asioihin. Nyt loukkaantuvat, jos sitä ei tee.

SDP:n teknisen ltkn jäsenet kertovat ESSn mielipideosastolla että Vesijärvenkadun asukkaat ja yrittäjät haluavat katua kavennettavan, koska se koetaan meluisaksi läpiajokaduksi. Samoin perusteltiin Aleksin kavennusta. Kysykää seuraavaksi esim. Lahden- ja Saimaankadun asukkailta. Sielläkin varmasti halutaan kaventaa katua koska ovathan nekin meluisia läpiajokatuja. Kysykää Mukkulasta Launeelle työmatkaa ajavilta mitä mieltä he ovat sekä muilta katuja autolla käyttäviä. Voisitteko lautakunnan jäsenet ajatella laajemmin.

PHP-HYKYn johdolle ! Hoitakaa nyt ensin laskutuksenne ajan tasalle, ennenkuin rupeatte tekemään niitä supistuksia . Se on lisää henkilöitä ko tehtäviin.

Hykyn hallituksen puheenjohtajana demareitten Ville Skinnari ei näköjään ota mitään vastuuta kun toimari Salunen pistetään aina lehtien palstalle riepoteltavaksi. Huomaa että vaalit tulossa.

Apulannan ostamassa Ainonkadun talossa asuu mm kotihoidon vanhusasiakkaita. Joutuvatko he nyt mieron tielle? Heille hommattava halpa vuokra-asunto.

Demarit lupaa nyt vaikka kuun taivaalta,mutta kun tulee aika että lupaukset toteutta,niin ei muisteta mitä on tullut luvattua.

Kyllä olisi.

Siitähän ei nimenomaan ole minkäänlaista todistetta että jokin jumala olisi kaiken takana.

Akuutissa odotin kahdeksan tuntia murtuneen käteni kanssa ei edes ollut ruuhkaa missä mättää

Akuutti24 palvelee jonkin tunnin sisällä kyllä ok mutta empatia puuttuu täysin valitettavasti osalta hoitajista

Kiitos sinulle! Hyvän terveysalan ammattilaisen esim. lääkärin kohtaaminen voi parantaa haavoja, jos rakkaus ja ymmärrys mukana.

Kellojen siirtelyn lopetus – hieno juttu. Pysyvä kesäaika? Ei missään nimessä. Muutenkin valitetaan aikaisista aamuista. Pysyvä normaaliaika on ainoa oikea vaihtoehto.

Miksi sekoillaan. On järkevää että kellojen-viisareiden siirto loppuisi. Kesäaika on se hulabalo. Talviaika on normaaliaika eli klo 12 aurinko etelässä.

Hyvät urheilutapahtumien järjestäjät. Laittakaa tapahtuman kenttämusiikiksi enemmän melodista ja "siistimpää" musiikkia. Tapahtumien musiikki suunnattava meille maksavalle yleisölle. Ns rajumpi pukukoppimusiikki saa jäädä sinne koppiin jos sellaisesta edes on mitään hyötyä urheilijoille. Viihtyisyyttä kentille!

Totuus on tämä, jos 100v talo on vielä asuttavassa kunnossa, on se hinnaltaan kalliimpi, kun 20v tai jopa uusi talo.

Liipolassa Ostoskadulla Otto-Automaatin tilalle asennettu Nosto-automaatti. Kuitit leviää ympäristöön, onko muualla sama ongelma

Hollola kunnostautuu: Herralan murskaamo, kierrätyspuisto ja kohta tuulipuisto. Tervetuloa ihmisläheiseen Hollolaan!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi