Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Koskahan saatais Apulanta mäkimonttuun keikalle. Aika eksoottinen paikka.

Saas nähdä, koska on puolet lehden sivusta leikattu. Terv. Timppa

Olikos se joskus aate tai uskonto, että kaikki samaan muotiin, koulupukukin, taisi olla sosialismi vai digikö se oli.

Lahti tarvitsee vetovoimatekijöitä! Cheek toi välillisesti noin 8M euroa kaupunkiin ja Lahti sai valtavasti medioissa positiivista huomiota. Vastineena olisi ollut liki tyhjät hotellit ja muutama tonni uimakauden jatkumisesta normaalina. Miettikääpä tätä ennen kuin valitatte!

Montako mitalia Suomen tavisurheilijat saisivat, jos joutuisivat maksamaan matkansa itse, jos eivät mitalia tuo? Kummat mitaleja tuovat: tavikset vai parat? Paraurheilijat todellisia sankareita! Ja miten heitä kohdellaan.

Ranskan presidenttipari vierailulla Suomessa ke 29.8. Torstain Etlarissa ei sanaakaan asiasta. Eikö Lahden ulkopuoliset asiat enää kuulu ohjelmaan?

Holman apteekki. Mikähän aspa-käytäntö? Ei minkäänlaista lääke- tai hintaneuvontaa. Tylyä meininkiä. Millaiset palveluperiaatteet? Missä tarpeen kartoitus ja neuvonta? Lääkitysturvallisuus, haloo?

Sehän oli Stalinismi, kun kolhoosit tuli. Tämä systeemi on Digitalinismi, joka muka tulee halusimme tai emme.

Turvapaikan hakija laskelmoi, kun valitsee valtion ev.lut kirkon. Oleskelulupa irtoaa silloin helpommin. On Suomessa muitakin kirkkoja tarjolla: JW, mormonit, juutalaiset jne.

kyl se on niin, että hirvikärpäset puree eivätkä pistä! Koettu on, puremia on 7 nytkin. hyi kun kutiaa ja kauan.

Salilla voisi hieman vähemmän käyttää meikkiä ja hajuvettä me migreenistä kärsivät ei oikein voida treenata kun hajuvana menee laitteesta toiseen ja meikkivoidetahroja laitteissa ällöttävää. Jättäkää ne hiustenpidennyksetkin pois

Olisiko Vähä-Tiilijärven saastumiseen syynä viime keväänä valmistunut TErvahovi kerrostalo.

Koskahan saatais Apulanta mäkimonttuun keikalle. Aika eksoottinen paikka.

Huomaa, kuka Lahden autoilijoista ajelee vain pientä piiriä Lahdessa: ei käytetä vilkkua! Käykääpä edes joskus pyörähtämässä sillä autollanne esim. Helsingin seuduilla!

Kannattaisiko näissä uusien rakennuksien hometapauksissa tutkia myös huonekalut ym. sisustusmateriaalit! Melkoisia myrkkyjä taitavat sisältää! Oma, uusi sohva haisi ainakin puoli vuotta!

Kiitos Lahti, nyt lähti lukio, mikä seuraavaksi. Nastola tapetaa kiitos entiset nastolan valtuutetut teitte päätöksen ilman kuulematta asukkaita. Aikasemmin jo kysyttii, tulos ei. Millä oikeuksilla teitte liitospäätöksen. Kysy kuka pystyy vastaa. harmittaa nastola hävitetää

Sauli olis voinu sanoo et meillä tykätään ranskalaisista, mutta vaan ketchupin kanssa. Ja tulit sitte äitis kanssa

Sananvapaus koskee myös homoutta, maahanmuuttoa, lihavuutta, islamia ja rasismia. Katse on jo tarpeeksi avara

Pekka Liukkonen, yhtään todistetta ei ole siitä, että jokin muu kuin Jumala olisi tämän kaiken uskomattoman älyn ja järjestyksen takana.

Lahteen liittymisen puolesta äänestäneet, nyt lähtee sitten lukiokin ja paljon on jo lähtenyt. Olette todellisia typeryksiä ja oman pesän likaajia!!!

Kepun nainen, joka ainoana puolueestaan äänesti Lahteen liittymisen puolesta aiheutti Nastolan alasajon. Lienee kiva patsastella Lahden valtuustossa.

miksi suomessa wc huuhdellaan juomavedellä? insinöörit herätkää.

Hö? Kuka selvittää välejään ja kenen kanssa?

Jos uskonnonopetuksen kouluissa kieltänyt vasemmisto tuhoaisi Venezuelan ja Kreikan tavoin taloutemme, mihin maihin voisimme lähteä siirtolaisiksi?

Saako kristitty mennä seuraamaan imaamin hartaushetkeä moskeijaan Lahdessa?

koulukiusaajien vanhempien nimet ja kuvatkin näkyviin.

Ainoat valheelliset väittämät tuulivoimasta on lausunut Salpatuulen markkinointimies. Missä tuulivoimala pysähtyy kun on välkettä? Ääni kuuluu vielä satojen metrien päässä. Kokemusta on.

Älytöntä. Metsäkanalintujen metsästysaika oikein kaksinkertaistettiin. Kanalintujen määrä romahtanut parissakymmenessä vuodessa. Nyt yksi hyvä pesintävuosi oli perustelu.

Ei voi kun ihmetellä sitä onttoutta perusteluissa tuoda ns. katukoiria ulkomailta. Katukoirat pikemminkin lisääntyy siellä. Papereiden väärentäminen yleistä. Jo bisnestä. Kaikki vilperi kiinnostaa.

Nato-hurmokseen itsensä kiihottaneet yksinkertaiset sielut tarjoavat mehevää materiaalia erityisille hämärän rengeille.

Lahdessa joutuu jatkuvasti väistelee jalkakäytäviä tukkivia jakeluautoja, terasseja, kylttejä, työmaata ym. Otetaan autokaistat haltuumme, kävellään keskellä katua ei väistetä autoja. Kaikki ajokaistoja käyttämään autot joutaa jalkakäytäviä hinkkaamaan.

Olen maksanut Hollolan kunnalle veroja 250000 eur viimeisen 20 vuoden aikana plus kiinteistövero päälle. Nyt saan kiitokseksi tuulivoimalat naapuriini. Näin se Hollola palkitsee asukkaan.

Itäisessä Lahdessa ei ole kohta mitään palveluja jäljellä. Nukkumalähiötä alkaa Nastola muistuttaa. Mitä seuraavaksi lopetetaan?

Kyllä on Hollolan valtuusto täynnä sekopäistä porukkaa, jos myöntyvät tuulivoimakaavalle. Kalajoellakin jo nykyään kuunnellaan asukkaiden mielipiteitä ja tuore hanke kaatui.

Minä en aio muistaa että SDP on Suomen suosituin puolue. Äänestän eduskuntavaaleissa niin kuin itse haluan.

Miksi pitää jonkun sanoa asiat vihaiseen sävyyn, pikkujututkin? , nimittäin kyllä 50-60-luvulla käytiin " tiilarilla" uimassa ja meidän ikäluokka vieläkin, ei se sen kummempaa ole!

Vinkki Trion vessassa kakalla käyvälle. Käytä pyyhkimiseen paperia niin sormet eivät sottaannu ja voit mennä ostoksille.

Pojallani vaikeahoitoinen diabetes ja käypähoito suosituksen mukaan lääkärin tarkastuksia keskussairaalassa pitäisi olla 2 x v, mutta kahteen vuoteen ei ole aikaa saanut. Insuliinipumppukin pitäisi uusia. Henkilökuntakin pelkää tätä erikoislääkäriä ja kollegat työskentelee nykyään muualla. Työilmapiiri heijastuu hoitoihin.

Yhä vahvemmin alkaa vaikuttaa siltä, että Trump on Putinin 007, jonka tehtävänä on tuhota USA:n talous!

Voi voi! Minulla ei ole kotia! Ei ole koiraa! Vain puoliso ja kaksi lasta. Voih!!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi