Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Nykyisin sikiää ammattitaidottomia yrittäjiä, jotka irtisanovat koeajalla ilman syytä. Raukkamaista toimintaa, ettei syytä edes kerrota.

PHHYKY lopetti kuntien vuodeosastot ja avasi säästävän Jalmarin. Kuitenkin budjetti edelleen n. 7milj. e miinuksella. Totta kai Akuutti 24 kysyntä kasvoi, kun ei ollut mahdollista päästä enää oman kunnan vuodeosastolle hyvään halpaan hoitoon!

Kyllä minä mieleni pahoitin! Vuonna - 71 asennettu ränni ruostui puhki.

Venezuela on esimerkki, miten rikkaasta öljyvaltiosta tulee alle 20 vuodessa rutiköyhä vasemmistolaisella talouspolitiikalla. Onko Suomen tie 2019?

Miesten ja tekniikan holhouksessa meilläkin ajeleminen sekä pukeutuminen jne.

Kyllä työntekijän saa pois nykyisinkin. Työnjohtoon kuuluu huomautus- ja varoitusmenettely, mikäli eivät tehoa, potkut.

Miten ihmeessä nyt koulussa sallitaan jooga, kun kaikki kristillinen on yritetty poistaa?!

Aiotaanko Hollolassa Salpakankaalla Heinsuon koulusta tehdä homekoulu? Ilmastoinnit alituuletuksilla. Etenkin viikonloput. Ei elementit hetkessä kuivu. Jo pitäis oppia virkamiestenkin. On jo oppirahoja maksettu tarpeeksi. Tai miehet ja naiset vaihtoon kiireesti. Sivusta seuraava kuntalainen.

Cheekin olisi pitänyt laulaa Maamme laulu ennen konserttia ja Finlandia lopuksi, ilman säestystä tietenkin. Silloin kaikki olisi ollut täydellistä.

Kun muutama vuosi on kulunut, naureskellaan, että mitä porukka viitsi mennä sankoin joukoin katsomaan jotain lavalla harppivaa ja huitovaa keekkiä, joka ei edes osaa laulaa.

Kiitos Maria Riihelä. Kun tämän tekstin ymmärtäisi kaikki ne äänestäjät jotka olivat maksamassa 90-luvun tohelointeja.

Oletko Harkimo jo löytänyt Diiliisi pätevää naista. Lahden seudulla olisi pätevä nais Donald Trump, tietävä ihminen.

Hei haloo! Vääksyn s-marketin takapihalla oleva nuoriso! Jätätte jälkeenne kauhean sotkun, räkää, tumppeja, tölkkejä ym. Pilaatte kaikkien nuorten maineen! Hävetkää!

Kiitos Maria Riihelä Lukijalta 29.8. Maassa on ollut ad. 2003 porvarijohtoiset hallitukset, Kepu ja/tai Kok hallitusohjelmat. Vanhasen (Kepu) II-hallitus päätti 2008, että Suomi alkaa elää velaksi. Ja Sipilä sanoo, että talouskaaos on vasemmiston vika? Hehheh..

Kenelle hyvinvointivaltio on tehty? Kuka voi hyvin Suomessa? Pieni % uusrikkaita, rikolliset ja poliitikot

Hämmästyttävää miten 1930-luvun propagandamalli toimii myös nykypäivänä. Sipilä saa median avustuksella keisarille uudet vaatteet. Onneksi kuitenkin edes osa kansasta osaa ajatella.

On hyvä puolustaa lasten oikeutta elää, kuten Timo Soini tekee, ja on hyvä varjella lapsia seksuaaliselta väärinkäytökseltä. Kiitos molemmista asenteista! Itseäni hämmästyttävät ne, jotka taistelevat rotusortoa vastaan - kuten pitääkin - mutta samanaikaisesti kannattavat aborttia eli lasten surmaamista.

Loistavaa "Cheek" toit Lahteen paljon rahaa, kuuluisuutta ja ihmisiä. Kukaan "muu muka" ei ole moiseen pystynyt! Kielteiset palautteet vain kateutta. Surku kun lopetit. Fani mummi 61v

Onnenpyörä hölnö matkaaja. Napakympin pianon pimputtaja. Kymppitonnin juontaja täysin älytön. Vai suosikkeja

Hei kaaharit. Paimelantien puolivälissä on 50km rajoitus. Koskee kaikkia automerkkejä ja tyyppejä sekä mpyöriä ja mopoja. Kaivetaanko kamerat esiin.

Nyt kun Lahden horisontti on kuulemma kirkastumassa, ajattelisko uusi kaupunginjohtaja yksityisteiden veronmaksajia, saatas katuvalot ja auraus takaisin, selvittäis ilman kahluusaappaita ja otsalamppua vai tehdäänkö säästöt edelleen näkemättömällä silmällä.

Suurkiitokset sinulle pitkä lahjakas nuorukainen, joka tulkitsit Kannaksen lukion edustajana Lanunaukiolla Macbethiä. Asusi ja kasvomaalaus olivat piste iin päälle esitykseesi! T. Aivan myyty entinen äidinkielenope

Hyvät alakoululaisten vanhemmat! Lankilantiellä sählätään puolelta toiselle pyörillä. Eikä katsota tuleeko autoa. Pelottavaa ja vaarallista leikkiä!

Asikkalan kalkkisten kanavan tiellä on oivallettu nopeus NIMISMIEHEN KIHARAT jos ajan normaali nopeutta auto purkaantuu mutterit lähtee hampaat titpuu hyvä konsti valvoa nopeuksia ei nouse

Jos ajan normaali nopeutta Asikkalan kalkkisten kanavan tiellä, auto purkaantuu, mutterit lähtee, hampaat tippuu. Nimimiehen kiharat hyvä konsti valvoa nopeuksia.

Todella mauton Fingerpori keskiviikkona 29.8.

POP-pankin toim.johtaja eläköityy 59-vuotiaana. Hän on tehnyt uransa "siistissä sisätyössä". Ruumiillisen töiden tekijät eivät pääse eläkeputkeen edes raihnaisena. Sen estää huippupalkkaa nauttiva Vak.yhtiön lääkäri. Herra-kerho luo turvaverkkonsa jo nuorena.

Milloin saamme Lahteen tuulivoimaa? Onko Lahti täynnä taantumuksellisia marginaaliryhmiä, jotka vastustavat luonnonsuojelua?

Joku onnekas siis asuu kohta tuulipuiston ja kierrätyspuiston naapurissa. Miltei lottovoitto! Hyvä Hollola!

Kauppakatu 37 jaetaan näköjään ilmaista ruokaa ja ihan hyväkuntoisilla autoilla näkyy noutajat liikkuvan. Pääosin maahanmuuttaneet, mutta toki suomalaisiakin joukossa lisääntyvässä määrin. Mikähän järjestö näin hyvin meitä palvelee.

lahti tarvitsee työperäistä asukas muuttoa eikä kelan elätti laumoja trioon lorvimaan!

sipilä avasi pandoran lippaan 2015 kutsulla turviksille suomeen ja sitä laskua maksamme kymmeniä vuosia!

muut kaupungit satsaa yritysmyönteiseen infraan – lahti oleskeluun ja oleskelijoihin

Cheekin konserteissa kävi 60 000. Jos laskee 3 km kävelyä jokaiselle niin tulee 180 000 km. Vastaa yli 4 000 maratoonia. Vuoden liikuttaja Lahdessa!

lahti: suomen bagdad

Kyllä on demarit huonomuistisia. Eläkeleikkaukset ovat ihan heidän omia touhuja. Ei ollut edes korjaushaluja, kun asiaa käsiteltiin eduskunnassa!!??

Luin eilisestä lehdestä hyvinvointiyhtymän talousongelmista. Eikö tuntuvia säästöjä saataisi parhaiten sillä, että muutaman hyväpalkkaisen esimiehen työt yhdistettäisiin. Aika katsoa peiliin! Ei ruohonjuuritasolta!

Suomessa on jo monta vuotta ollut ongelmia juomaveden kanssa. Taas keitetään juomavettä. Kenen vastuu? Kuka ottaa vastuun? Miksi?

Entäs Lehtimäen liikenne. Öykkärimäistä käyttäytymistä liikenteessä. Tulkaahan katsoman Orimattilankatu, Pennalantie jokapäiväistä kaahausta. Ei voi muuta sanoa, kuin idioottimaista touhua kuskeilla.

Saako kasvavat koululaiset jatkossa kokonaisen sijaan puolikkaan leipäsiivun/oppilas, kun halutaan veroäyriä pienentää Asikkalassa?

Nykyisin sikiää ammattitaidottomia yrittäjiä, jotka irtisanovat koeajalla ilman syytä. Raukkamaista toimintaa, ettei syytä edes kerrota. Nöyryytettynä jää työntekijä miettimään sanoja; "tälleen on nyt päätetty".

Miksi taas sama kikattava ja epäsiisti tatuoitu juontaja ohjelmassa pitääkö olla huolissaan. Nauraa ja muut panelistit osaa olla niin kuin pitääkin, "ärsyttävää katsoa".

Nyt kannattaa ehdottomasti antaa suurille maatiloille avustuksia, että saavat ostaa kalustoa lisää kuljetus-, maanrakennus ym. yrittämiseen. Talvi kohta tulossa, aurauskalusto uusittava myös. Mitä väliä itse maataloushommista.

Mukava kuulla, että Salpatuulen mielestä Herralan ja Miekkiön asukkaat ovat pieni vääräuskoinen marginaaliryhmä.

Hollolan virkamiehet on hypnotisoitu Halmeen jorinoilla. Käy itse uuden teollisen tuulivoimalapuiston vaikutusalueella niin huomaat, että ääntä lähtee.

Minkälainen hyötysuhde on Salpatuulen tuulivoimalalla, jonka välkesensorit pysäyttävät auringonpaisteella? Tukia ei tietenkään tarvita? Mikä taho on hankkeen rahoittaja? Sitä ei ole kerrottu.

Ei ole mitenkään itsestään selvää, että kaikki uudet tuulivoimalat tuottavat sähköä ilman tukia. Halme johtaa harmaan.

Lehtimäen liikenteen bussi rämällä synttärit. 14 vuotta ja reilut miljoona kilsaa takana. Juu on uutta ja hienoa. Taitaa viel leima olla vanheta.1.9 lähtien.

Luhdan ym. suunnittelijat: järki käteen ja tehkää naisten tummia ulkoiluhousuja eri lahkeen pituuksilla. Vaikea lyhentää kun nappeja ym lahkeensuissa.

lakkautetaan Lahden valtuusto, ei Nastopoli lukiota! Säästöä.

Lukion tänä syksynä aloittaneille luvattiin vanhempainillassa, että ehtivät suorittaa opintonsa vaikka lakkautusuhan alla Nastopoli lukio onkin. Epäreilua nuoria kohtaan!

Nyt teitte sataman pysäköinnillä todellisen karhunpalveluksen satama-alueen yrittäjille. Nyt loppuu monelta, niin myös minulta kahvittelu/lounaskäynnit satamassa. Kyse ei ole rahasta vaan vaivasta. T: Naapurikunnan matkailuyrittäjä

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi