Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Anna mun kaikki kestää. 87 vuotias äitini oli katsonut 'Keekin' konsertin telkusta ja tykkäsi kovasti artistista!

Voihan vanhan linkkuaseman järjestelyjä joku kehuakin, mutta ei me oikeesti olis tarvittu niitä, eikä meil olis ollu varaakaan. Velkaa piti tehä lisää.

Niin kauan, kun turhanpäiväiset lomalennot sallitaan, en koe minkäänlaista huonoa omaatuntoa tractor pulling -kisoista.

Empatiassa ei ole mekanismia, valikoivuutta tai hinnoiteltua suoritusta.

Ilotulitteiden ym. tehosteiden käyttö pitäisi lailla kieltää. Samalla, kun puhutaan ilmansuojelun puolesta, kaiken maailman kissanristiäisissä ja "venetsialaisissa" räiskytellään ilmaa saastuttavia raketteja taivaalle!

Uusperhe voi elää onnellisena, mutta kun kuolema tulee aikanaan, silloin avioehto ja kirjalliset dokumentit isompien hankintojen omistuksista selkeyttävät tietoa mikä kuuluu sinun, mikä minun ja mikä meidän lapsille.

Minäpä en hyvästellyt Cheekiä. Eihän se mitenkään olisi käynyt päinsä, kun en ole mokomaa edes vastaanottanut. Hyvin joutaa pois eikä minun maailmani muutu mitenkään.

Kaikkien valtion ja kunnan työntekijöiden pitää katsoa Yle Ulkolinja -ohjelma Tanskalainen sharia-laki, ettei tehdä näin tyhmiä päätöksiä kuin islamin opetus yliopistossa. Ei ole perustuslakimme vastaista opettaa kulttuuria, joka aikoo hävittää omamme.

En pysty sairauteni takia enää pyöräilemään, mutta kävelen paljon, tosin hitaasti, ja pyöräilijät ajavat kaksisataa lasissa vaatteita hipoen ohitse. Hiljaisempi vauhti, niin ei sattuisi kaatuessakaan niin pahasti. Niin ja ne turvavälit?

Hei kaupunginjohtaja, virkamiehet ja päättäjät! Pitääkö jonkun pyöräilijän kuolla ennen kuin pyöräväylät saadaan turvallisiksi ajaa? Lukekaa Tapio Partasen kirjoitus, ESS 27.8. Pyöräilykaupunki ei nyt ole nimensä mukainen, eikä arvot ole ihan kohdallaan.

Eikö se ole alistamista ja vähän muutakin, kun pikkukaverit antaa "isommalle" jokainen 10e, ja tämä ostaa kaikille lonkerot tai oluet, jotka jaetaan ulkona.

Kyllä, helpottaa. Kun kaikki muuttuvat transihmisiksi tarvitaan vain yksi ja sama vessa. Ei tarvi enää kysyä, oletko tänään nainen vai mies vai joku muu?

Turistibussin liikennöitsijät vastuuseen. Eläkeukot pois ratin takaa. Nuoremmat kyllä ajaa keikkaa, jos maksetaan palkkaa. Kylhän nää huru-ukot ajaa sämpylä- ja kahvipalkalla.

Miten Kinnarin tilan maalaisromantiikan ja perinneidyllin imagoon sopii kivilouhimo ja tuulivoimalahanke? Ei mitenkään, siksipä niistä ei puhuta.

Uusi Nosto-automaatti täysi susi. Tehty varmaan sitä varten, että ainakin osalta vanhoja voi viedä euroja. Kun ei saa kuittia, ei voi seurata tilitietojaan. Tosi huono laite.

Hyvä kirjoitus pyöräteiden kunnosta 28.8. Jospa tuo samainen porukka antaisi vielä äänimerkin, ennen kuin sujahtaa kovaa kävelijän ohitse.

Kuinka P-H Hykyssä voidaan talouden sopeuttamistoimena vähentää sijaisten käyttöä, kun jo nyt on vakituisen hlöstön kuormittuminen viety äärirajoille? Tämä keino ei tule vähentämään sairauslomia. Prosessit kuntoon, turhat pois!

Ei tarvitse katsoa tv:n maalaiskomedioita, kun tuulimyllymiehet järjestävät tapahtumat ihan livenä! Vrt. muutaman huijarin tähden, Mooseksen perintö etc.

Hollolan tuulivoima hanke tulee saamaan valtion tukiaisia. Ei tarvitse enää hakea.

Miksi Eurooppa ottaa vastaan laivalasteittain nuoria miehiä Afrikasta ja Aasiasta elätettäväksi, eikö heidän pitäisi puolustaa ja rakentaa kotimaataan?

Miksi asutetaan joukoittain mamuja Ruoriniemeen ja Ankkuriin? Suomalaisetkin asuisivat siellä mielellään kalliissa asunnoissa järven rannalla.

Anna mun kaikki kestää. 87 vuotias äitini oli katsonut 'Keekin' konsertin telkusta ja tykkäsi kovasti artistista!

Onko lokkien ja hanhien poistaminen Lahdesta jo hoidossa? Lakeja voi muuttaa, niitä muutetaan koko ajan. Päättäjät heti toimiin.

Luuletteko, että tämä oli Cheekin viimeinen konsertti. Janne Ahosellakin oli muistaakseni 3 jäähyväiskilpailua.

Kyllähän se energia, jolla sedät jaksaa heilua, tulee ihan jostain muusta, kuin lihansyönnistä. Sitä energiaa ei myöskään mitata kaloreissa. Villivihannesten syömistä olisi hyödyllistä opetella myös sotilaan.

Milloin mahtaa alkaa Vuolenkosken siunauskappelin korjaus? Ainakin hyvää säätä on tänä kesänä riittänyt.

Jos Laura Huhtasaaren puolue olisi kokoomus, niin gradun arviointi olisi aivan toisenlainen. Puolue vaikuttaa siihen miten lyödään.

Kiitos herrasmies Terveystalossa 27.8. klo 10 jälkeen! Aika on rahaa, meillekin! Kaikkea hyvää ja terveyttä toivottaen, "etuillut" saattaja

Positiivisinta, mitä Suomessa on tapahtunut pitkään aikaan, Cheekin persoona on aivan mahtava. Toivottavasti hän saa Suomen positiivisimman tittelin vuonna 2018!

Onko Jari Sillanpää 2000-luvun Olavi Virta?

Varokaa pyöräilijät ja autoilijat Huovilan- ja Uudenmaankadun risteystä! Fillarilla ajetaan kovaa vauhtia alas asemanmäkeä. Huovilankadulle kääntyvän autoilijan on kuitenkin vaikea ajoissa havaita lähestyvää pyöräilijää, koska ennen risteystä on runsaasti vuorimäntyjä, joiden läpi ei pyöräilijää näe. Useita läheltä piti tapauksia! Eikö niitä vuorimäntyjä voi poistaa, ennen kuin joku jää alle?

Minkä takia Koiviston auto leikkii matkustajien turvallisuudella? Autot ovat todella huonossa kunnossa ja kuljettajat ajavat laittomia aikoja ilman taukoa! Kuka vastaa kaikesta?

Kollega kiusasi yhtä ja varasti tämän työn, se alkaa niin salakavalasti: kerro mitä teet, anna tunnarit. Ja pomo kannusti ja itse painoi yhtä ulos.

Seurattuani koko kesän mopopoikien kesän viettoa koulun pihalla keinujen ja hiekkalaatikon ympärillä pörräten, on pakko sanoa, ettei nämä pojat todellakaan ole mitään järjen jättiläisiä. Onneksi oma kesän vietto nuorena ei ollut näin yksiniittistä.

Ällöttää katsoa vetelästi istuvia miehiä. Esim. AlfaTV:ssä kaveri Heidi Pakarisen haastateltavana. Jätkä istui paksut kintut pystyssä likaisia tennareita hermostuneesti vatkaten melkein viereisen nenän edessä, typerä tyyppi.

Danskesta sai käteistä viimeisen kerran. Höh! Ei ollut varaston tyhjennysmyyntiä isoilla alennuksilla!

Täällä tuhansien järvien maassa itketään, kun maauimala-aika lyheni viikolla! Järki käteen! Paljonko tapahtuma toi Lahdelle rahaa ja näkyvyyttä?

Hollolan tuulivoimalat eivät hae valtion tukiaisia. Hollolan kunta hyötyisi päästöttömästä lähienergiasta. Tehkää viisaita ja kuntalaisten edun mukaisia päätöksiä.

Kyllä Cheek oli ihana. Harmi että tällä palstalla on näitä kateellisia niin paljon. Toivon teidän elämäänne rakkautta.

Äänestäjän muisti on lyhyt. Sinunkin. Talouden globaalitilanne oli ennen tosi huono ja työttömyys kasvoi. Globaali talous on nyt noussut, niin Suomenkin. Taas näyttää pahalta kauppasodan takia, ja kohta työttömyys nousee. Suomen hallitus ei ole varautunut siihen. Surkeaa. Pelkkää kurjuutta tarjotaan. Leikkaukset jatkuu.

Vai kiität Franea. Odota vaan kun Vapari avataan, sitähän Frane taatusti kannattaa. Itse en ymmärrä. Loppuu loputkin yritykset siltä puolen torin.

Jos tarkkoja ollaan, niin ei Cheekkiä käynyt katsomassa kuin ehkä joku 40-45 tuhatta. Useimmat tosipalvojat hankki lipun kumpaankin konserttiin. Lippuja tietysti myytiin 60 000.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi