Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Minkä takia osakekerrostalo vuokraa huoneistoja, kun vuokralaisia pidetään täysinä sikoina?

Nyt on hyvä, kun "poskesta" päästiin. Ei juttuja enää lehteen.

Iso taipuu Suomen kielessä suurempi suurin.

FC Lahti hävisi taas. Oliko vika suomalaisten pelaajien?

Mikäli aina käytät, kierrätät tai pakenet, niin et arvosta lastenkaan elämän vaalimistaitojen kehittämistä. Tavaran aika kukistaa, vaan rakkautta ei.

Ketä jaksaa kiinnostaa Lahden lehdissä olevat samat tiedot jostakin vammaisurheilutuloksista tai jostakin monttulaulajasta?

On se nyt kumma, kuinka vanhemmat haluavat unohtaa esikoistyttärensä!

Kuulepas kalju. Voisitko katsoa rajojasi. Olisi varmaan naapurinkin hyvä saada aitansa suoraan. Käypäs katsomassa.

Valittajat ja arvostelijat, ettekö tiedä, että Cheek maksoi kaupungille kustannukset?

Kuopion bussionnettomuuden ensiaputoimiin osallistuneen kertomuksen mukaan pelastushenkilöstö käytti käsikopeloa uhrien pulssin seuraamiseen. Milloin Suomessakin voidaan ambulanssit varustaa onnettomuusuhrin elintoimintojen seurannan mahdollistavilla rintaan kiinnitettävillä sykeilmaisimilla. Sellaisia on ja jopa Suomessa kehitettyjä?

Sinulle, jonka kaappipakastin on lommolla. Älä ihmeessä ota yhteyttä myyjään saatika kuluttajaviranomaiseen. Ainoa oikea foorumi on näppis.

Kyllä on tanssilavoilla ikävä Reijo Taipaletta! Buggia, buggia ja laulutaidottomia solisteja riittää.

Kun Lahden päättäjät hylkivät Nastolan aluetta kaikin mahdollisin tavoin, niin voisiko inhimillisenä ja tasapuolisena tekona tulla vastaan ja pienentää kiinteistöveroa niin voisi palvelut pitää nykyisellään.

Orimattilan teatteri Jätinpesässä, mielipide 26.8. Olen kanssasi samaa mieltä, pystyit kuvaamaan sen, minkä minä tunsin sisälläni. Ei naurattanut katsellessani. Ei kyllä itkettänytkään.

Madeiralla oli mielenkiintoisia liikennemerkkejä. Niissä luki vain Kiitos. Samanlaisia olisi hyvä laittaa meillekin suojatiemerkkien alle etenkin koulujen kohdalle?

Hienoa, kun Lahteen järjestetty isoja konsertteja. Toivottavasti niitä tulee lisää.

Just niin tyypillistä Lahtea: liikennesuunnittelupäällikkö ei tiedä mikä kaupungilla mättää ja suunnitteluinsinööri ei saa kiinni korjaajaa. Siis vika ei ole Lahden. Milloin sopimuksen mukaan pitää Lahdenkadun ohjelmointi olla valmis ja valojen toimia vihreällä aallolla?

Vouhkatkaa, mitä vouhkaatte tuulivoimasta, mutta niin kauan kun se on tukien rahastusautomaatti, en hyväksy. Tuulivahinko.fi kertoo, maanantaina klo 13 mennessä yli 300.000 tukieuroa maksettu.

Ekaluokkalaisia viedään seurakunnan leirille, jossa pappi ym. seurakunnan työntekijät "sivistävät" lapsia. Niin sitä uskontoa vaan salakuljetetaan kouluun.

Kriisit eivät toistu samoina. Kuka olisi uskonut, että EU:n sääntelemän finanssijärjestelmän vakautta (lue: inflaatiotavoitetta) horjuttaa ruokakriisi.

Taloyhtiössämme joku laittaa vaipat metallijätteen sekaan. Eli vauva pukkaa kettinkiä? Pitäiskö jo olla huolissaan?

Kiitos Jare mahtavasta konsertista! Päinvastoin toit Lahden kaupungille rahaa, toisin kuin päättäjät, jotka vie sen rahan muualle. Ja sitä paitsi se on Tiihosen Jare, opetelkaa ihmiset lukemaan. T. Täti-ihminen hurmoksessa

Cheekin konsertti kuvaa tulevaisuutta, kun parhaan auttajamme kristinuskon vaihtaminen suvakkimonikulttuurisuuteen sammuttaa monilta valot ja toivon.

Lukijan kuvan 26.8. symppis kaveri on Suomen myrkyllisin hämähäkki.

Asikkalan kunta kaipaa selkeää johtamista. Tasavertaista. Nykään se muistuttaa Naurusaaria. Epätasa-arvoista

Hei sinä järjenjättiläinen, joka mollasit "Tirrosen Cheekiä" ja sitä että Lahti on maksanut hänen esiintymisen. Tarkistapa faktat, ihan Jaren sukunimeä myöten. Valot Sammuu -viikonlopun arvioitiin tuovan Lahdelle noin 4 miljoonaa euroa. Mutta yleensä vähiten tietävät huutelee eniten.

Hienoa, että saatiin Lahteen näin hienot Cheekin konsertit. Ja vielä, kun tuli telkkarista, kun kaikki ei päässet paikan päälle.

Nimimerkille Aikuinen lapsi. Hienoa suomalaista julkista terveydenhuoltoa ei saa tuhota, jos Lahdessa ei sote-palvelut pelaa. Eivät ole pelanneet koskaan. Tule Heinolaan, jossa on hieno oma perus- ja erikoissairaanhoito.

Olipa upea show tämä Cheekin "Valot sammuvat" Lahdessa. Kiitos!

Suomi tarvitsee vihdoinkin vanhusasiainvaltuutetun viran. Jos olet samaa mieltä, googlaa: kansalaisaloite/vanhusasiainvaltuutettu Suomeen ja kannata aloitetta.

Konsultti Halmeella on pakonomainen tarve leimata valeiksi kaikki tuulivoiman tiedetty haitat. Oma lehmä ojassa, vain raha mielessä! Ei tuulimyllyjä Hollolaan.

Minkä takia osakekerrostalo vuokraa huoneistoja, kun vuokralaisia pidetään täysinä sikoina.

Tonttilan juopot siivotkaa paskanne Kumpulaisen kohdan pysäkiltä. Katos haisee koko ajan. Saastaisessa kunnossa koko pysäkkialue. Penkki pois juopoilta, ja poliisia kaivattais juoppojen poistamiseen.

Onko kukaan muu nähnyt tv-ohjelmaa, jossa isäntä lähtee myymään Kristus-krusifiksia apteekkarille. Maksuna pirtua ja railakasta menoa.

Perustuslakiin kirjattu uskonnonvapaus ei toteudu lapsilla. Oikeus kristinuskoon lakia tulkitaan väärin.

Mene hyvä kaappipakastimen ostaja sanomaan liikkeeseen, että se oli lommoinen. Ne kyllä vaihtaa sen.

Villähteellä tapahtunut pyöräkolari oli odotettavissa. Pyöräilijät ajavat isoissa ryhmissä. Kun eteen tulee jotain yllättävää, ei ehditä toimia. Isoissa ryhmissä kevyen liikenteen väylillä ajetaan auton nopeutta, vaarannetaan oma ja toisten henki ja terveys.

No johan löytyi joku marmattaja Cheekin konsertista...Homekouluilla ei ole mitään tekemistä kyseisen konsertin kanssa. Kerrankin Lahdessa tapahtuu jotain hienoa. Kiitos Cheek... Ja by the way, sukunimi on Tiihonen eikä Tirronen....

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi