Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Pilattu metsämaisema on pilalla seuraavat 50 vuotta.

Kari T. Korhonen: Pilattu metsämaisema on pilattu metsämaisema seuraavat 50 vuotta, vaikka puumassa kuinka lisääntyisi jollain muilla avohakkuuaukiolla. Käy vaikka Evolla tai Lapakistossa toteamassa asia äläkä hämää tilastoillasi. Ne eivät edes kuvaa kyseessä olevaa asiaa.

7.8 ESS E Ylikoski. Olipas suvaitsematonta. Jos on kaksi vaihtoehtoa kyllä/ei niin silloinhan voi valita kumpaan osallistuu. Pakanoilla ei kyllä ole yksinoikeutta määritellä mitä kuuluu länsimaiseen kulttuuriin. Pitemmällä aikavälillä tarkastellen kehtaan väittää, että E.Y:n vastustamat toimet enemmän kuuluvat kun eivät.

Rivago mainos pois telkasta. Tulee melkein joka kanavalta. On tosi ällöttävä mainos.

Piipu astiat ovat hienosti kuvitettuja mutta lehtijutussa kuvasta puuttui radiomasto astia . Radiomastot ovat jo Lahtea lähestyessä näkyvin tunnus. Ja vanhin tunnus!

Tutkija Korhosen käsitys metsästä on, että jos on muutama puu pystyssä se on metsä. Ottakaapa sateliittikuva näkymä Suomi-Venäjä. Suomessa vain kansallispuistot vastaavat metsää. Metsähallitus hakkaa jopa järvien saaret.

Mihin on hävinnyt Nastolan hammashoito? Useista yrityksistä huolimatta en saa yhteyttä.

Maailmalla tuulivoimaloita kauppaavan kommentti Rautakorven hankkeeseen: "Mitä, ei kai! Eihän niitä yleensä niin lähelle asutusta rakenneta." Ei kai?

Jopas kirjoitti konsultti Halme Hollolan Sanomissa ylimielisen tuulivoima myönteisen vastineen. Ja millähän pätevyydellä? Myötähäpeää...

Mikähän meteli olisi syntynyt, jos kuvitteellinen miesoletettu, sanotaan nyt nimeltään vaikkapa joku Hakkarainen, olisi läiminyt naisoletettua "artistia" persiille jollain strippiklubilla? Mitä?

Kun VR:n lipunmyyntijärjestelmässä on häiriöitä, lippuja saa vain konduktööreiltä. Nettiadressin allekirjoittamalla voi kannattaa G-junien lipunmyyntiä.

Hollolan Sanomat 8.8. Herralan valokuitu on rahoitettu ely-keskuksen tuella ja liityjiltä kerättävillä liittymismaksuilla. Eikös tähän käytetty myös Hollolan kunnan antamaa avustusta? Siis yhteisestä kassasta, mihin se tieto unohtui?

Nykyään on median ansiosta heterot epänormaali ilmiö ja homot ja lespot ovat aina äänessä.

Älkää aina haastattele vihreitä helsinkiläisiä jotka on aivopesty eivätkä ymmärrä luonnosta mitään. Eivät ole eläneet sen kanssa symbioosissa ja luulevat että kaikki eläimet ovat lemmikkejä.

ESS 8.8 kerrottiin, että professori Puolimatkaa on syytetty homofobiasta. Onko kyseessä tavanomainen leimakirves, jolla leimataan fobiaa sairastavaksi omilla aivoillaan ajatteleva, joka uskaltaa sanoa ääneen jotain homoseksuaalisuudesta?

Nyt on 15 vuotta kun virolaiset ryntäsivät töihin Suomeen. Parannusta; nyt vain puolet tekevät sutta joita ei huomata ajoissa.

Kannattaa aina miettiä miten kohtelee ihmisiä ja mitä väittää julkisuudessa. Tämä koskee myös hypnoosipuoskaria.

Kun rehtori antaa rangaistuksen, jota laki ei tunne, rehtori saa lainrikkomisesta huomautuksen. Tämän jälkeen lakia muutetaan rehtorin hyväksi ja laittomat rangaistukset ovat laillisia. Miksi rehtorille ei annettu syytettä virkarikoksesta?

Kaduista päättävät ottakaa käsittelyyn Niemenkadun desipelit ja päästöt. Tehkää jotain, että tuhannet asukkaat saavat viettää aikaa ilman melua ja saasteita.

Onko jo lokkien karkoitukseksi valittu toimikunta? Ottakaa hanhet samaan agendaan. Hanhet tosi riesa

Miksi tuoda Thaimaasta marjanpoimijoita kun turvapaikanhakijat voisivat poimia marjoja. Ei tarvitse kielitaitoa ja olisi tekemistä.

Turha odottaa ikäihmisten digikiusaamisen loppumista,niin kauan kun meillä on digi-insinööri pääministerinä digihyppyineen .

Pykälät hukassa! Audi mies teki täysin oikein. Kaupunkeihin tullessa on yleensä kaistaopastetaulut ajoradan yläpuolella. Kaupungin läpi ajettaessa on yleensä pidettävä juuri tuo vasen kaista ja oikea jätetään oikealle kääntyville. Pahin ja vaarallisin virhe on puikkelehtia kaistalta toiselle.

Itselläsi liikennesännöt hukassa! Kaupungin kaksikaistaisilla kaduilla ei vasen tai keskikaista ole mikään ohituskaista ja Lahden kadun keskikaista päättyy Kivistönmäkeen. Vain moottoritiellä vasen kaista on ohituskaista.

Upeaa hellekesässä kääntää päätä mihin vain niin näkee upeita naisia. Vähäpukeisinakin, jatkuispa helteet.

Muovia kauhistellaan, mutta kahvikapselituotteet lisääntyvät, vaikka kapselin metallikuorta ei saisikaan laittaa kotitalouden tavallisiin jätteisiin.

Suomalainen on Suomen lähimmäinen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi