Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Eikö kansanedustajan ja ministerin palkka riitä, tuet tarkoitettu köyhille.

Miten voi olla mahdollista, et ministerit ja kansanedustajat saavat kaikenmaailman tukia, asumis, maanviljelys ym. rahaa. Eikö ministerin ja kansanedustajanpalkka riitä? Tuet on tarkoitettu köyhille. Jos saavat edes hekään, kokemusta on.

Lapsella on oikeus myös uskoa ja kieltäytyä vakaumuksensa vuoksi mm.elokuvista tai tanssista. Tämän vuoksi kaikki ko.ohjelmat tulee järjestää vapaa-ajalle niin ettei lapsi koe syrjintää koulussa.

Karmeeta kattoo, kun perheen, luultavasti isä juo kaljaa kerrostalon pihassa ja pikkumuksut vieressä. Osui kävelylenkkini varrelle. Kaljatölkit oli siel takapihan pöydällä, ei hyvää esimerkkiä kenellekään, apua!

Ettäkö Toriparkki rakennettu Aleksi 5:n/Nuorisosäätiön toimiin liittyen. Uskokoon ken tahtoo. Eikö se taloyhtiö ole yksi monista torin laidalla...

Tasotonta palvelua Neste Taukotuuli.

Vapaa-ajattelijat eivät millään antaisi enemmistölle eikä omille lapsilleenkaan vapautta ajatella itse, vaan tuputtavat omaa katsomustaan kaikille.

Risto Paulamäki. Mikäli Nuorisosäätiöllä ja Asunto- oy Aleksi 5:llä on liikesalaisuuksia totta helvetissä se kuuluu lahtelaisille ja valtuutetuille,mutta mitä se kuuluu Lahden Pysäköintiyhtiölle. Kuka tietää?

Kotoutumisen kokemusasiantuntija. Työttömyydenasiantuntija. Virkistysmetsänhoitaja. Hienoja "ammatteja". Ja Suomi nousee.

Mitä järkeä kävelykisoissa! Ellottavaa ihmisrääkkäystä! Hyi olkoon!

Ihmettelen lehtien asennoitumista Sipoon murhaajaan. Vaikka tekijä oli yläluokkaa, oli myös kylmäverinen murhaaja, joka ei ottanut vastuuta teostaan.

Päijät-Hämeen keskussairaalan päivystysosastolla epäasiallista kohtelua sairaita potilaita kohtaan.

Näytelmä "Valelääkäri" ihan tyhmä. Ketä naurattaa joku viagrastondis. Ei muita kuin yli 80-vuotiaita, joita yleisössä valtaosa. Weckströmiltä riman alitus.

Tiistain hyttysjuttu jäänyt kesken, millainen tekijä lehdellä.

Miksi valittaa jatkuvasti selkäleikkauksen jälkeen? Liikuntaa heti kun mahdollista ja paino alas, ei tule ongelmia, itseltä leikattu viisi kertaa ja kunto rautaa.

Kiitos Hennalan Päämaja herkullisista lounaista.

Rikas sahanomistaja on toista kautta eduskunnassa. Keplottelee kulukorvauksien kanssa. Näin on tehty ennenkin: jalasmökki on vaan muuttunut kellarisaunaksi.

SDP ja vihreät haluavat että budjettiriihessä keskityttäisiin lomarahoihin. Hyvä, poistetaan ne. Lomaraha on maksamista tekemättömästä työstä. Perusteetonta ja valheellista maksamista.

S-market Sokos on Lahden parhaimpia kauppoja. Ystävällinen palvelu, tuoreet monipuoliset tuotteet, siisti ja puhdas liiketila. Kiitos siitä. t. Vakiasiakas

Uudenmaankatu, Holman ympyrä? Jos se Audi maasturi tuli Holman ympyrään Lahdenkatua niin Vääksyyn mennäkseen sen pitää mennä keskikaistalle, ulommainen kaista menee Savontielle Heinolan suuntaan. Kellä ne säännöt olikaan hukassa?

Villähteen Heinämaantiellä liikkuu pyöräilijä, joka huutelee uhkaavasti ohikulkijoille, toivomme käytöstapoja.

Lahti on kyllä kaunis kaupunki, mutta asfaltit on monin paikoin päästetty surkeaan kuntoon: uria ja kuoppia. Pääväylät kuntoon, mutta ei urapaikoin!

Saksalan maisteri huippuhyvä, suosittelen.

Miksi Saksalan Maisteri -näytelmän ensi-illassa kukitettiin historiikin kirjoittaja, mutta ei näyttelijöitä? Eikös historikki ole jo taputeltu. Outoa!

On turhauttavaa kerrostaloasumista kun joutuu samaan asukkaaseen pettymään vuodesta toiseen vaikka parhaan mukaan huomioi sitä. Menis muualle pätemään.

Miten meillä edes voisi tulla hyviä Pisa-tuloksia? Arvostavatko vanhemmat tietoa ja opiskelua? Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Osastoilla kinaa keskenään kuinka potilaita pitäisi hoitaa ja sitte kiukutellaan potilaille kun joku työ ei onnistu. Oisko joku yhteispalaverin paikka ennenku vahinkoja tulee väärästä hoidosta?

Pääkirjoitus 8.8. raportoi hyvin apteekkien keskinäistä kilpailua. On hyvä ymmärtää, että puoluejohtajien lääkealatietämys on käytännössä nolla. Hyssälän selvitys on asenteellinen pintaraapaisu. Näillä eväillä muutoksessa käy kuten muuallakin, kansainväliset apteekkiketjut kaappaavat markkinan ja kohtelevat meitä kriteerinään pelkkä voitontavoittelu.

Sinä joka koiraa haukutat tahallaan toisten ikkunan alla, Lyyli järki päähän.

Miksi Suomi ottaa vastaan muslimeita, kun samaan aikaan näissä maissa tuhotaan kristityjen kirkkoja. Eikö meidän pitäisi ottaa vastaan kristittyjä heidän sijastaan.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi