Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Käytiin uimassa Herrasmannissa, mutta vessa varattu karavaanareille

Käytiin uimassa Herrasmannissa ja oli aikomus mennä syömään kahvilaan. Vastaan tuli mies joka alkoi tentata mitä etsitään. Halusin käydä toiletissa mutta mies huusi että se on Karavaanareille! Syöminen jäi.

Missä maailmassa Juhani Melanen elää kuvitellessaan että maahanmuuttajat voitaisiin kouluttaa suoraan teknologiateollisuuden ja palveluiden digiosaajiksi?

Vai suljin koristettu huopahattu....ehkä kuitenkin sulin.

Kansanedustajilla on kova tarve arvostella toistensa tekemisiä, niin kannattaisi muistaa, että samalla arvostelee myös äänestäjiä.

P.Vartiaiselle ja muillekin muistutukseksi 3-4 annosta alkoholia viikossa ei aiheuta terveydellisiä haittoja. Kuusi lisää jo merkittävästi!

Kansanedustaja A-K Pekosen kirjoitus la 21.7. Ei mitään uutta eikä kehittävää, vaan toisteli samoja vanhoja 'fraaseja'.

Paras osa lehdestä ei enää mahdu lehteen, näppis kunnolla joka lehteen

Asunnonostajan kannattaa tarkistaa kuuluuko isännöitsijä isännöintiliitton vai huippuluokan huijareihin.

Kyllä on Skinnarilla ja Komulla huoli nuorten ehkäisyn kalleudesta vaikka asiantuntijalääkäri on toista mieltä. En ihmettele vaikka lupaisitte alle 25 vuotiaille ilmaiset viinatkin vanhusten hoitoon tarvittavilla rahoilla!

Ennen nuorilla ei ollut opintotukia eikä asumistukia mutta ehkäisy hoidettiin. Ehkä Skinnarin tulisi ohjata ehkäisyyn suunnittelemansa rahat vanhusten hoitoon, jonka nykyistä tasoa päättäjien tulisi hävetä.

Rikoksetkaan eivät kuulu sivistysvaltioon, silti niitä on. Surullista huomata, että kuplassaan jotkut luulevat kieltä osaamattomista luku- ja kirjoitustaidottomista saatavan digiosaajia tuosta vain naps. Naivia idealismia. En ole Persujen kannalla, mutta en myöskään ymmärrä "Melasia".

Koirien räksyttäminen ei kuulu asutusalueelle, Launeella on koirille oma paikka, vanhukset ei jaksa kuunnella.

Voi teitä Sinisiä, vanha samurai jätti jo aikaa sitten. Halla-ahon kanssa monessa samaa mieltä ja myös osin toista mieltä, mutta skarppi fiksu mies, pysyn persuissa!

Anna mun kestää; jo toinen kerta tänä kesänä, kun ostamani Eskimo -jäätelöpakkaus on avattuna pakasteissa! Voi aikoja, voi tapoja! Onneksi huomaan kassalla! Be vigilant!

Kyllä Fc-Lahden on syytä hyvin tarkkaan miettiä onko nykyinen valmentaja henkilö joka pystyy joukkuetta menestyksellä valmentamaan. Näyttää viimeaikaisten pelien perusteella että ei pysty.

Ei ole helppoa olla kahvilayrittäjä Herrasmannissa kun kanavaanarit hätistää asiakkaat Eikö Herrasmanni ole lahtelaisten omistuksessa?

Ihanaa poliisit saitte kiinni sen mustalla kevytmopolla ajelijan, jolla on mopossa hirveet äänet. Kiitos Ahtialasta.

Kyllä on hyvä että Keijupuistossa on rohkea äiti joka uskaltaa ottaa ohjat käsiin. Monta vuotta on lasten leikkipuisto ollut kaljottelijoiden hallussa. Kaljottelijat mölkyn pelaajat voisivat mennä kentän toiseen päähän ja hommata sinne wc:n. Läheltä asiaa seurannut !

Kolmiloikkaaja Orimattilasta on hyvä, mutta kirkuu ikävästi haastattelussa.

Jos on häiritseviä naapureita kerrostaloissa niin on sitä omakotialueellekin. Erstan Palotien tuntumassa yöllistä meteliään pitävät omavaltaiset läpi yön auki olevat terassit. Naapurien pitäisi jaksaa aamulla töihin.

Miksi ei kaikkia Lahden futispelejä pelata urheilukeskuksessa? Kenttä, katsomot ja parkkialueet valmiina. Miksi kisapuistoa pitäis rakentaa? Siis me kustannetaan stadionin ja kisapuiston satunnainen käyttö? Hienoa päättäjät!

Kuulehan Aaltonen, tankkaan dieseliä 70 litr. ja ajan suoraan mökille (800km), eikä tankki vielä tyhjä. Jaa, et sähköllä heko heko!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi