Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Voiko olla typerämpiä vanhempia kun laittaa lapsista asunnonmyynti-ilmoitukseen Oikotielle kuvia. Varmaan edistää myyntiä huh huh

Nykyhallituksessa olevia en voi äänestää, en myöskään vasemmistoa. Rahat lähtee taskuista niiden kanssa. Nyt sitten Matias Granlund (9.7) kommentillaan AY-liikkeestä sai saman aikaan Persujen kohdalla. Suomessa ei siis ole ainuttakaan puoluetta joka ajaisi duunarin etua.

Niskasella ja Mäntylällä on uusi suojeltava kohde Vanhantien Silta. Liikuntasaumoista vesi menee läpi rautoitukset ruostuu. Ennen tiemestarit korjautti hommat mutta politikot munasivat koko homman muistetaan seuraavissa vaaleissa!

Voiko olla typerämpiä vanhempia kun laittaa lapsista asunnonmyynti-ilmoitukseen Oikotielle kuvia. Varmaan edistää myyntiä huh huh

Hei lasten vihaaja: Lapset saa leikkiä pihalla. Pulkat ja rattaat saa olla pyörävajassa. Pyörävaja ei ole sinun kotisi. Mieti vähän ja muuta senioritaloon.

Mopsin hoito-ohjeita: kynnet on hyvä leikata ja korvat puhdistaa kerran viikossa. Turkin voi pestä jos se on likainen. Silmistä rähmä ja lika pyyhitään pois. Hampaat on hyvä harjata jotta hammaskiveä ei pääse muodostumaan. Hampaita puhdistavia luita saa kaupasta. Jos hinta on ongelma säästä kiihkeissä lavatanhujen tasahypyissä. Salarakkaan kera kiihkeissä tangon kuumissa pyörteissä. Avioliittokin kukkii ruusujen kera. Vai kukkiiko?

Minä arvasin tämän. Lahden kaupunginsairaalan lupaavasti toivoa antavien ovien takana ei ole ketään. On vaan kauniisti vihreäksi maalattuja ovia. Kele.....sentään.

D. Wilkerson kirjoitti jo 70-luvulla kirjassaan Näky, että tulee ennennäkemättömien myrskyjen ja muiden mullistusten aika. Kannattaisi lukea tästä ja Isosta Kirjasta myös.

Keinot on monet jos joku ei meinaa esim. taloyhtiön pyykkituvan käytöstä maksaa. Ei kannata käyttää jos ei maksa.

Ihmisten koskemattomuus on itsestäänselvyys. Mutta, jos joku pukeutuu tietyn ammattikunnan mukaisesti ja saa tarjouksia, ei kai tarjoaja ole syyssä!

Kauppakeskus Karisman parkkihalli on vaarallinen paikka. Autoilijat eivät noudata ajoteitä, vaan ajavat parkkiruutujen läpi huomattavalla ylinopeudella miten päin sattuu. Tehkää jotain, toivoo entinen asiakas ja meidän suku on suuri. Turvallisempaa käydä lähikaupassa.

Kuolematon neiti Lilly Urajärvellä oli esitys, joka kosketti tunteita laidasta laitaan paikassa, joka hiveli silmää. Kiirehtikää katsomaan, kun esityksiä vielä on!

Pitäähän niitä veroja maksaa, että hyvä julkinen terveydenhuolto toimii, itse kokenut, hyvä on.

Koivistoisen mansikkapelto täysin ala-arvoista. Honey mansikkaa veivät keräämään. Puolen metrin rikkaruohon ja ohdakkeen seasta. Jo toinen vuosi. Pettymys monelle.

Media ja myös ESS vaikuttaa ihmisten näkemyksiin. Miksi meille tarjotaan vain kaunisteltu totuus maahanmuutosta ja salataan ongelmat ? Median tulisi kertoa tosiasiat eikä vain toimittajan mielipidettä.

No Johan On! Perussuomalaiset käyvät jo tavallisten suomalaisten kimppuun jotka kuuluvat Liittoon. Tervetuuloo kaikki maahan tulijat!

Lauantain työsuojeluteema oli erinomainen. Liian vähälle huomiolle jäi tuoreen suojaindirektiivin vaatimukset. Yleisin laiminlyönti liittyy sertifioitujen suojakäsineitten puutteeseen. Kontaktiekseemat aiheuttavat pitkiä kivuliaita sairaslomia ja varhaisia eläköitymisiä.

Kyllä on outo ihminen, jonka mielestä horsmat ja ohdakkeet pitää siivota. Upeita kukkia ja hyönteisten ravintoa.

Kiitos Ville Haapasalo ohjelmistasi ja myös uusinnoista! T. Fani

Kasva aikuiseksi sinä toisten kiusaaja ja tuomitsija! Et ole itsekkään niin erinomainen ja hyvä kuin luulet!

Tämä nuorten puhekieli kysymys osui arkaan paikkaan, kun siitä väännettiin wtf - en tunne lyhennettä, ja google hakuun liittyvä epäasiallinen/kohtaamisen vaikeuksia sisältävä kommentti. En tunnista itseäni seuraavista lauseista: Et taida olla Lahesta kotoisin, ja miksi et katso ihme sanojasi googlettamalla.

Löysit ihan lastenvaipan bussipysäkiltä. Huomasitko sitä ongelmajätettä, jota te tupakoijat kylvätte siten, ettei bussipysäkille ole menemistä, hävetkää.

Lehdissä kirjoitetaan: poika ja chihuahua-koira, puoliso ja tytär sekä toy-villakoira. Eikö kellään ole isoäitiä tai ukkia hoidossa ?

Joo se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa... Turhaa luulla itsestään liikoja heh!

Onko Pontiacillekin varattu paikka? Tuskinpa vain!

Vesitasohäirikkö taas saapunut Pulkkilanharjulle ! Etkö osaa muualle lentää ?

Kolme autoa edessäni kääntyi vasemmalle Huovilankadulta Uudenmaankadulle. Kaikki kolme ajoivat suoraan oikeanpuoleiselle kaistalle. Johtopäätös: Yksi neljäsosa suomalaisista autoilijoista tuntee liikennesäännöt!

Sakari Sormunen. Foliohattu päähän.

Mukavaa kesää – kaivatulta kaivatulle!

On hyvä kun Järvelän mopopojilla on urheilukentän laidalla tie . Siellä päristään illalla myöhään. Mammat ja papat tulkaa kuuntelemaan. Käskekää sukulaisetkin. On se niiiin lystiä.

Merkityksellisen muistaa ja ajan ottaa.

Kai sentään väitöskirjassasi erotit kaksi ennen talvisotaa hankittua kallista panssarilaivaa pienistä tykkiveneistä?

Työvoima viranomaiset määrää 3 kuukauden karenssia kuulematta toista osapuolta työntekijää ollenkaan ? Sillä saadaan kaunisteltua tilastoja.

Asunnon vuokraajat miksi vuokraatte talojanne huumeveikoille jotka aiheuttavat häiriötä ennen rauhallisella alueella

Hämeenmaan toimialajohtaja Taina Penttisen vastaus 10.7. olleeseen Reino Kallion (sivu B9) valitukseen antaa kyllä kuvan palvelusta: "Palvelu ei ole sujunut asiakasta tyydyttävällä tavalla" ei ole mikään anteeksipyyntö, vaan ylimielinen toteamus tapahtuneesta. Ja jatko oli anteeksipyynnön irvikuva, eli itsekehu.

Hyvä kirjoitus vanhusten kotihoidosta. Joka sana totta. T: vanhuksen lähiomainen

Kiitos "Loppuun palanut hoitaja". Kotihoidon asiakkaan omaisen näkökulmasta tilanteenne on välittynyt myös meille. Teette järkyttävin pienin resurssein tätä työtä eikä päätöksiä tekevillä ole edes halua ymmärtää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi