Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Jotkut ihmiset luulee et ne voi huudella ja uhota kelle vaan täällä ”oikeusvaltiossa”.

Jotkut ihmiset luulee et ne voi huudella ja uhota kelle vaan täällä ”oikeusvaltiossa”. Kun osut ens kerran kohdalle huomaat et ei ois kannattanu. Et ikinä enää uskalla nössö

Kymmenen pistettä ja papukaija merkki Soinille kun uskaltaa sanoa oman mielipiteensä. Ei enemmistö ole aina oikeassa. Herää Suomi!!!

Miksi jalankulkijat eivät jätä suojatiellä keskellä olevaa pyöräilijän kaistaa vapaaksi? Kävelevät syliin ja kauhistelevat.

Jalankulkijoille pitäisi järjestää liikenneneuvontaa, mm. suojatie pitäisi ylittää suoraan, eikä vinosti esim. suoraan pyöräilijäänpäin. Pyöräilijän on hankala ajaa sääntöjen mukaan.

Yrjö Sarasteen mielestä on siis ok, että Venäjä tunkeutui väkisin Krimille? Itä-Karjala meiltäkin jo meni, seuraavaksiko annetaan Etelä-Karjala? Ei väliä kunhan kauppa käy?

Ei kannata Lahtelaisten olla huolissaan ”väärältä paikkakunnalta” tulevien osalta keskustan ja (ja kohta) sataman parkkipaikkojen valloituksesta. Parkkimaksujen kalleus pitää siitä huolen.

Lahden, Kuopion ja Jvk:n pysäköinnin lisäksi vertailuun (ess 9/6) olisi voinut samalla ottaa myös kaupunkien kunnallis- ja kiinteistöverojen vertailut, niin näkyisi mitä poliitikkomme täällä ovat menneinä vuosina saaneet aikaan. Ja pliis, ei enää yhtään ”nuorta tiikeriä” verorahojamme hassaamaan!

Kännykät eivät kuulu kouluun ! Hyvä Ranska ! Ranskalaiset monessa asiassa edellä kävijötä ! Mm. kouluruoka ja - ruokailu erinomaisia esimerkkejä ! Vapaus-veljeys-tasa-arvoisuus !

Voisiko vanhemmat ohjeistaa lapsia, että heti aamusta ei tarvii ulkona meluta/kirkua. Jotkut haluavat nukkua esim.viikonloppuna!

Isänöitsijän toimenkuvaan ei kuulu mitään. Hän ei valvo asukkaiden etua, ei vastaa sähköpostiin, kuollut? Lehmä ajaisi saman asian ja antaisi vielä maitoakin.

Olin Lahdessa yökylässä. Onko Lahti niin jäljessä sivistyksestä, että tupakointi sallitaan parvekkeilla. Kieltä kirveli monta päivää ja vaatteet pesukoneen kautta. En tule enää, sori sisko, vika ei ole sinun.

Saako Yrjö Saraste nyt potkut, kun vihjaa jehovien olevan sairaita? Voiko siitä eheytyä?

Ei Nastolaa voi lopettaa kun päättäjien retkahduksen vuoksi liitettiin Lahden omien mokien maksajaksi toriparkki, matkakeskus ym.turhia menoja, joita tulossa lisää.

Törkeää rahastamista jakaa sähköverkko kahdelle yhtiölle. Molemmat rokottaa perusmaksunkin. Kulutus mulla alle 30% loppu summasta.

Ruukkikaton auto virolaisissa rekkareissa kolme virolaista työntekijää sisällä autovero Suomeen?eikö enää suomalainen firma

Ei heikko narsisti ole niin vaarallinen kuin vahva narsisti.esim.eläinsuojelussa

Jussi-Hallaaho ainut puoluejohtaja joka ajattelee suomalaisia

Ostin viisi säkkiä multaa 10 eurolla, tyhjät säkit vein mökiltä palatessani Kolavan jäteasemalle , maksoi 7 euroa ! ? Uskomatonta rahastusta !

Kaksi kysymystä abortin puolustajille. 1. Hyväksytkö ihmisten surmaamisen? 2. Miten perustelet, ettei kohdussa oleva sikiö ole ihminen? Useimmat abortit tehdään 8. viikon kohdalla, jolloin lapsella on kädet, jalat, silmät ja suu.

Nuoreen Naiseen sitä seteliautomaattia vasta tarvitaankin!

Mukkulaan oma hautausmaa. Kolme on luvannut jo nyt varata hautapaikan.

Puusaari ja muut viherkommunistit sanelevat kuinka suomalaisten tulee ajatella ja mitä puhua. Niinkö. Sinä ja kaltaisesi olette niitä todellisia sanan ja uskonnonvapauden rajoittajia. Te sanelette ja muut vaietkoon. Niinkö.

Kyllä minä autolla ajaessani väistän pyöräilijää, vaikka hän ajaisikin suojatien yli, vaikka hänellä olisikin väistämisvelvollisuus. Kaikki jotka edistävät ympäristönsuojelua korvaamalla auton polkupyörällä ovat sankareita.

Kuinka koiran kasvattajat tietävät et koira voi olla syömättä 8h tai jopa 12h, jotkut syöttävät kerran vuorokaudessa. ette itsekään hoitajat tule toimeen niin pitlkilla ruokailu ajoilla, sadistista eläin rääkkäystä.

Miten voi olla mahdollista että lakia rikkovaa rehtoria ei saada erotetuksi virastaan, sen sijaan lakia muutettiin härskisti hänen edukseen?

Kyllä joillain on pienet ympyrät..kun häiritsee pierut.vessan lorina ikkunasta katsominen ja vesimaksut.

Aikookohan liikennesuunnittelu saada liikennevalot kuntoon: Ahtialantielle Tonttilan suunnasta tulevalle palaa vihreä niin kauan, että puolikas autoa ehtii tulla ja sitten palaakin jo punainen!!!

En voi suositella LCS Panthers seuraa kenellekään. Cheer henki kaukana kisajoukkueissa ja varatytöt unohdetaan täysin. Harrastus ei ole ihan halpa, joten vastinettakin olisi hyvä saada. Nim. Kaikki ei todellakaan mene.

Moititaan Venäjää demokratiavajeesta. Vaaleissa vain 1 ehd. Täällä kepun ja kok. puh.joht.vaaleissa oli yksi ehd., puol. joht. jotka valittiin.

Miten se meluisa jalkapallostadion ja rantakartanon varmaankin hinnakkaat asunnot sopivat rinnakkain.jalkapallokenttäkeskittymä pitäisi rakentää jonnekin korpeen.

Joutilaat aivot ovat paholaisen paras työpaja!

Oikea asenne jos kt joku metelöi tai sotkee se poistaa vastuun koiranomistajalta. Sama koskee jalkakäytäviä. Myös joku tekee huonoa työtä, sinäkin voit tehdä?

Ei ole järjen hiventä siinä, ettei torin laidalta löydy kolikkoja ottavaa parkkiautomaattia tai 15 min pikapysäköintiä ilmaiseksi. 5 min uusien perunoiden hakureissun aikana automaatilla oli edelleen sama asiakas arpomassa kolikkojen paikkaa. Jälleen jäi kaupungilta maksut saamatta ja jää muuten jatkossakin. Jatko-ostokset hoituivat sitten marketissa, kun oli kaikin tavoin kätevämpää. Typerää keskustan ”kehittämistä” olla ottamatta huomioon autolla torilla hyvin pikaisesti poikkeavia. Yrittäjät eivät nykyjärjestelyitä kiitä.

Metsästys kaipaisi tolkun ihmisiä. Metsäkanalinnut, metsäjänikset, jouhisorsat jne. katoavaa luontoa. Kauriiden ruokinta lisää afrikkalaista sikaruttoa.

On käsittämätöntä että Eu alueella kuten Ranskassa, Italiasssa, Espajassa ammutaan, verkotetaan kymmeniä miljoonia muuttolintuja. Eu kieltää Suomea rajoittamasta valkoposkihanhien kantaa.

Nyt veikkaan että näppipalstalle valikoituu viestini joka ei koske koiria. Katsotaan? No itsehän annoin varaa valita.

Mitäs sanot Riina Puusaaret ym? Paljonko tulee sakkoja lokin tai muiden lintujen munien tuhomisesta? Saako ihmisenalun, joka tuntee tuskaa abortissa, tuhota. Onko kyse lapsen oikeudesta elää? Mikä siilistä tekee paremman, kuin ihmisen?

Itsekäs ja itsekeskeinen kiusaaja! En/Emme arvosta sinua enää yhtään! Kaikella on rajansa, ihaile vain itseäsi ja ”saavutuksiasi” rauhassa.

Holman Prisma la 9.6. Klo 18.50; nuori isä nosti parivuotiaan lapsen ostoskärryyn kenkineen päivineen. Siinä sitten seuraavat laittavat ruokansa samaan kärryyn.

Taas hallituksen puolueet pitivät puoluekokouksensa joissa ei luvattu eläkeläisille mitään. Siispä on syytä olettaa että eläkeläisten kurjistaminen jatkuu.

Sana lukijat vaatikaa lätsä takaisin sitä julkaistaan englannissa 2018.

Miksi kokoomusrehtori kääntää koulu asioita päälaelleen, ja perustelee kasvatus vastuuta debaatilla ja yhteisesti päästään päämäärään lapsen parhaaseen kohtaamisella juristit kouluaan todeksi? Miksi kokoomusrehtori ei voi erota, kun puheet on sekavaa, ja sekopäistä?

Sinä joka vähän aikaa sitten, että ystäväsi ja miehesi ovat viimeisellä tiellä. Silloin oli oma asia pahalla mallilla. Kuin tavattaisiin?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi