Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Hoitajien työmäärällä ei mitään kattoa. Koko ajan vaan tulee tehtäviä lisää.

Jos otetaan rattarilta auto aina veks niin ei niillä rahat riitä kovin pitkään. Lässytys riittää jo, samoin selitys?

Ay-liike neuvottelee/auttaa,että saamme muutakin kuin nälkäpalkkaa. Osa työnantajista ei haluaisi Ek:n ohjeen mukaan maksaa mitään. Loimaa ei neuvottele palkkoja.

Kokoomuksen valinnanvapaus on hieno hämäys saada veroeurojen siirto yksityiselle. Ja kallista on. Ken uskoo?

Kylläpä Rinteellä tuntuu olevan jakovaraa ,seuraavan Eduskunnan astuessa remmiin ,vai käykö niin ,että ne otetaanki toisesta taskusta pois. Älä petä tulevia äänestäjiä, kattettomilla lupauksilla ,minä en ainakaan lankea siihen ansaan ?

Hämeen Kuljetuspisteellä taisi olla lauantaina iltapäivällä 12.5. Kiveriössä käytössä oikein monitoimiauto, koska kuski kippasi kaatopaikka- ja energiajätteet samaan kuormaan. Tai sitten kuski ei osannut lukea.

keskiuudenmaan syyttäjänvirasto on aiemmin jo ottanut kantaa hämeen poliisin esitutkinnan puutteellisuuteen tämän saman valtuutetun tekemisiä selvitettäessä! Eli käräjäoikeuden päätös olisi aiheellista kyseenalaistaa.

Hoitajien työmäärällä ei mitään kattoa. Koko ajan vaan tulee tehtäviä lisää. Pintaraapaisuna pitää hommat tehdä ettei urakat kuse kintuille. Kukaan ei välitä hoitajien jaksamisesta.

Hollolan K-kaupan valtatien puoleinen maasto niin epäsiisti, että oksettaa! Kaupasta ostettujen tuotteiden kääreitä ojat kovanaan. Ei paljoa huokuttele kauppaan piipahtamaan, vaikkakin kauppa on hyvä.

Eiköhän me olla pankkien torppareita, joilla on 90 % velkaa asunnon arvosta? Onkohan väärä tulkinta ?

Ei takavalo asiassa tarvita yhteyttä EU- edustajiimme vaan kuljettajan aivoihin, sentin kierto valonappulasta korjaa asian.

Ei torppari, duunari vertausta ymmärrä, jos ei paukut riitä ymmärtämään. Jos lisättäisi niitä taxvärkkipäiviä?

Turha verrata Suomea Sveitsiin. Helppohan heidän on rikkaiden luonnonvarojensa avulla keksiä kaikenlaisia etuja kansalle.

Niin juuri! Äänimerkkiä kannattaa aina käyttää, että töppöilijä ymmärtäisi olla uusimatta virhettään.

Pullapihtikammoinen: Ota kuule sellaset hienot keltaset gummihanskat kauppaan mukaasi, ja käytä pullapihtejä niiden kanssa. On hauskan näköstä, etkä tunge pas...ia kynnenalusiasi muiden pulliin. No vitsihän tuo sinun alkuperäinen kirjoituksesikin varmasti oli... olihan?

Huvikuunarien ja juppiskoottereiden lisäksi veroja nostetaan mm polttoaineiden, autojen, sähkön, öljyn, maakaasun, maalämmön, kiinteistöjen, työn antamisen sekä tekemisen, perintöjen ja itse hankitun omaisuuden, alkoholin, tupakin jne osalta, jos Rinne päästetään toteuttamaan kaikki lupauksensa.

E-SS 13.5 juttu perheistä. Ei pidä ihmetellä alhaista syntyvyyttä, kun omilta nuorilta viedään selviämisen edellytykset. Samaan aikaan upotetaan miljardeja tehottomiin yritystukiin (menevät veroparatiiseihin) ja kunniakansalaisiin. Bravo!

Kyllä. Kotitalousvähennys on epäoikeudenmukainen meille alaikäisten yksinhuoltajillekin. Jää remonttiyrittäjiltäkin nämä pienet tilaukset, mutta tilaukset kuitenkin, usein syntymättä. Ja jossain hommat odottavat tekijäänsä. Tai työn tilaaja lottovoittoa...

Orimattilan TK EA nyt Attendon hoidossa. Ennen ei ole tarvinnut odottaa kortisonipiikkiä kolmea viikkoa. Ennen TK maksu oli n 16 e, nyt pakollisen hoitajamaksun k

Voihan rähmä. Lopettakaa jo tuo euron vertaaminen markkaan. Laskekaa ensin mikä on inflaation vaikutus hintojen nousuun. Jos ette osaa tätä laskea, kysykää niiltä jotka osaavat. Voittehan te sitten vanhainkodissa kauppaleikkiä harrastaa markoilla.

Bussilla Lahti Helsinki joka toinen auto mikä ohitti oli Aubi vääksy lahti sama merkki Mistä niitä Aubeja saa

huom poliisit renkomäenväylälle tutkaamaan kaahaminen alkaa aamulla 5:30 -8.00 jatkuu 15.00-19.00 Sama jatkuu viikonloppunakin

Taas on rosvo liikkeellä Nastolan hautausmaalla jo useamman kerran samalta Taimi-mummon haudalta. Onko nyt hyvä mieli.

Hienoa että Lahdesta löytyy henkilö joka on 100% oikeassa, Marjo Liukkonen. Hennalan naismurhista etlari ilmoitti että aiheesta kirjoittelu loppuu, vaan mitäs sieltä taas sai lukea 11.4. Harvoin olen nähnyt kirja-arvioon kirjailijan itsensä laativan puolustuskirjoituksen.

Parveketupakointiin pitää saada joku järkevä ratkaisu. Järjetöntä kieltää. Ihmiset tekee töitä kotonaan ja pitää välillä tauon. jotkin tupakointiajat on hyvä ratkaisu.

Onko todella niin,että lätkäporukka pämppää aina voittomatsin jälkeen - siksi tulee turpiin seuraavassa ottelussa? kuten taas!

Meillä Metsäkankaalla lepakko juhlii ruokailun suhteen kun pääskyt puuttuvat.

Pitikö se monsteriinho sotkea Saaran esitykseen? Kuka sen töräyksen teki? Saaralla oli se parempikin oma esitettävä!

Nuorten turha porukka pahoinpitelee pullonkerääjän, joka toimillaan korjaa samalla nuorison sotkuja. Jotain vaivaa nämä "isänmaan toivot" pitäisi panna näkemään uhrinsa hyväksi. Ei tyhjiä sakkoja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi