Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Parveke on ikkunan alla. Savu tulee olkkariin ovesta!

Tupakoikaa omien ikkunoittenne alla.

Kysyn Lahden poliisilta miksi olemme Suomen huumepääkaupunki? Kauppaa käydään aivan avoimesti eikä poliisi puutu mitenkään. Pelkään liikkua illalla kaupungilla ja kauhulla seuraan nuoria, huumeisiin koukutettuja lapsia!

Voi että, vaikka itse teen raskasta työtä ja välillä pitkiä päiviä alipalkalla silti arvostan eniten postinjakajia (kesät talvet pyörällä) ja roskakuskeja. Nyk. vkl:kin töissä ja silti en ole heidän kuullut valittavan mist. Toivon sydäm. jaksamista heille!

"Koirat kerr.talossa ongelma" Eivät varmaan jos omistaja tuntee vastuunsa. Hakatornien ulkorappuset/niiden edusta on talviaikana(näkyy)vieri vieressä, on kusilammikoita jäätyneenä. Ihana näky.

Irtohiekat poistettu kaduilta, pölyävä maa-aines levittyi kadun pintaan. Näin meillä hoidetaan vastuuttomasti pölhöläisten tavoin katujamme!

vihdoinkin tajusitte ettei kaikilla bussilinjoilla tarvita isoja busseja

Onko tulevan Soten hoitoonpääsy samanlaista kuin ADHD potilaalle Ruotsissa?(TV FEM 12.5.klo9Lääk.pot.puolella)

Sinulle ongelmaton, toivon sinulle naapuriasuntoon pari vasikan kokoista kuseskelevaa ja paskovaa yöllä haukkuvaa hurttaa.Ettei totuus unohdu!

Miksi Elisan liittymien kauppias kyselee puhelimessa asiakkaiden henkilötunnuksia ja vaatii tietoonsa myös tunnuksen loppuosaa? Onko kyseessä huijari?

Va.kaup.joht. Mäkinen. Vai kopitellaan teillä tukien hakemisessa, vastuuseen ei tietenkään ketään aseteta. Sama selittely jatkuu. Pääkirjaston johtaja jätti myös aikanaan hakematta kymmenien tuhansieneurojen tuet. Näin lahdessa.

Jo kerkis yksi seinänaapuri älähtää !

saisiko ystävällisempää ja empaattisempaa hautapaikan näyttäjää surun murtamille omaisille Levon hautausmaalle.

Suomi hyvinvointivaltio? Hyvinvointivaltiossa ei ole leipäjonoja, asunnottomia eikä ongelmia lapsien, vanhusten ja sairaiden hoidossa.

Sairaanhoitajien osaaminen, luotettavuus ja selkeäkielinen imago kärsivät pahasti sairaanhoitajaministerin TVhaastattelun epäonnistuneesta ilmaisutavasta!

Nämä luvut voi tarkistaa Tilastokeskuksen sivuilta. Eläkeyhtiöiden eläkevat oli vuonna 2016, 190 mrd ja vuoden 2017 lopussa 200 mrd. Kasvua siis 10 mrd. Kyllä tuosta 10 mrd potista voi työeläkkkeen taitettua indeksiä korjata. Ei tarvita Antti Rinteen katteettomia lupauksia.

Nyt meillä on oikeusministeri, josta voi olla ylpeä! Vihdoinkin terve suhtautuminen rangaistuskäytäntöihin ja niiden tarkoituksiin. Haloslaiset hengiltä halaajat varmaankin kauhuissaan, ja odottelenkin nyt mielenkiinnolla Demla ry:n ulostuloa asiassa.

Parveke on ikkunan alla. Savu tulee olkkariin ovesta!

Kyllä on itku Nastolassa Lidlin perään. Rakokivessä on vaikka kuinka paljon tyhjiä liikehuoneistot jos on halua toimintaa jatkaa. Ennen Ruuhijärvellä pärjättiin vaikka ei ollut kuin Huvisen kauppa. Kaikki rahat saatiin menemään.

Kaunis kiitos ! Suivalan Kartanon Eevalle, Antille, Sannalle ! 6.5. SU Loistavat tarjoilut ,kauniit kukat. Aina ystävällinen palvelu! T. Kirsi

Kukkavarkaat ja muut, hävetkää!

Onko Lahden organisaatio ja tarkastuslautakunta niin hampaattomia ettei virkavelvollisuutensa rikkoneita virkamiehiä saada korvausvastuuseen yhteisölle aiheuttamistaan vahingoista?! Laskutko vaan veronmaksajille?

Hienoa Kunnaksen koulun oppilaiden vanhemmat kun pidätte puolenne

Kerrotalossa koira haukkuu aamulla 3 tuntia. Sitten emäntä ehkä jaksaa nousta ja viedä koiran tarpeilleen. Uuvuttavaa kuunnella koko talo herää varmasti..

Kiinassa nyljetään eläimet elävältä, intiassa poltetaan naiset elävältä, indonesiassa raiskataan orangeja, Suomessa surraan koiran kakkakasoja,jo on aikoihin eletty.

Onkohan peipposilla joku kurkkutauti kun ne ei laula tänä keväänä. Muutenkin oudon hiljaista. Ennekkö?

Miksi SuPer hyväksyi sopimuksen vaikka ylityö- ja vuoronvaihtokiellossa paljastui useita puutteita?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi